Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-16@09:23:08 GMT

رقبای جانشینی «ترزا می» کیستند؟ +اینفوگرافی

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۸۹۰۸

رقبای جانشینی «ترزا می» کیستند؟ +اینفوگرافی

به دنبال استعفای «ترزا می» از نخست وزیری انگلیس، تلاش‌ها برای انتخاب رهبر حزب حاکم محافظه‌کار و جانشین وی آغاز شده است.

به گزارش شریان نیوز،رقابت برای انتخاب رهبر جدید حزب محافظه‌کار پس از آنکه ترزا می‌دیروز اعلام کرد که ۱۷ خرداد ماه سال جاری از سمتش کناره گیری می‌کند، آغاز شده است.

بَرنده این رقابت نه تنها رهبر حزب حاکم محافظه کار موسوم به «توری»؛ بلکه نخست‌وزیر آینده این کشور آن هم در اثنای تشدید فعالیت‌های برای خروج لندن از اتحادیه اروپا (برگزیت) خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترزا می‌ جمعه اعلام کرد که در ۷ ژوئن از رهبری حزب محافظه‌کار استعفا می‌دهد و پس از انتخاب یک رهبر جدید مقام نخست‌وزیری را به او واگذار می‌کند.

قرار است روند انتخاب رهبر جدید حزب مذکور یک هفته پس از استعفای «می» آغاز شود.

با آنکه نمی‌توان گفت رقابت درون حزبی برای انتخاب رهبر جدید توری‌ها دقیقاً چقدر طول می‌کشد، اما کارشناسان می‌گویند احتمالاً در پایان ماه جولای، حدود ۲ ماه دیگر رهبر جدید حزب محافظه‌کار مشخص خواهد شد.

بر این اساس، حزب حاکم محافظه کار انگلیس دیروز جمعه و در واکنش به استعفای ترزا می‌نخست وزیر این کشور از تصدی خود اعلام کرد: رهبر جدید حزب برای جانشینی ترزا می‌ تا پیش از تعطیلی پارلمان برای تعطیلات تابستانی یعنی تا پیش از اواخر ماه جولای انتخاب می‌شود. تا پایان جولای به نتیجه گیری قطعی در این بار می‌رسیم.

از سوی دیگر، «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس به دنبال از استعفای «ترزا می» نخست‌وزیر کشورش دیروز اعلام کرد که نامزد تصدی ریاست حزب محافظه‌کار خواهد شد.

جانشین‌های بالقوه «ترزا می» کیستند؟

به گزارش بی‌بی‌سی، تاکنون ۵ نفر برای رقابت در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند.

«جرمی هانت» وزیر خارجه

«روی استیوارت» وزیر توسعه بین‌المللی

«بوریس جانسون» وزیر امور خارجه سابق

«استر مکوی» وزیر کار و امور بازنشستگی سابق

«مت هنکاک» وزیر بهداشت

البته گفته شده شماری دیگر هم در صدد شرکت در این رقابت هستند از جمله «سر گراهام بردلی» که رئیس سابق کمیته ۱۹۲۲ (مجمع نمایندگانی که مقام دولتی ندارند).

«امبر راد» وزیر کار و امور بازنشستگی نیز ضمن رد شرکت در این رقابت گفت: من فکر نمی‌کنم که الان وقت من باشد.

روز گذشته «مایکل گوو» وزیر محیط زیست و از کاندیدا‌های احتمالی دیگر تا کنون از هر گونه اظهارنظری در مورد شرکت در این رقابت خودداری کرده است.

نمایندگان محافظه کار تا ۱۰ ژوئن (کمتر از ۳ هفته دیگر) می‌توانند برای شرکت در این رقابت اعلام آمادگی کنند.

هر عضو حزب محافظه کار تا زمانی که حمایت ۲ نماینده پارلمان را داشته باشد، می‌تواند در این رقابت‌ها شرکت کند.

کاندیدا‌ها در چندین مرحله رأی گیری شرکت کرده و سرانجام رأی گیری نهایی بین ۲ کاندیدای باقیمانده در ماه جولای برگزار می‌شود.

برنده این رأی‌گیری به رهبری حزب حاکم محافظه کار انتخاب شده و نخست‌وزیر انگلیس می‌شود.

براساس آمار ماه مارس سال گذشته، حزب محافظه کار ۱۲۴ هزار عضو دارد.

این اولین بار است که نخست‌وزیر مستقیماً با رأی اعضای حزب محافظه کار انتخاب می‌شود.

 

 

برچسب هاترزا می‌

منبع: شریان

کلیدواژه: ترزا می

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین میزان جرایم سایبری در جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)

در یک مطالعه جدید که مهمترین منابع تهدیدات جرایم سایبری را رتبه بندی می کند، روسیه به عنوان کانون اصلی جرایم سایبری در جهان نامگذاری شده است. شاخص جهانی جرایم سایبری پس از سه سال تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد و دانشگاه نیو ساوت ولز منتشر شده است.

به گزارش روزیاتو، براساس این شاخص، روسیه به عنوان کشوری با بیشترین تهدید جرایم سایبری در صدر لیست قرار گرفته است. پس از آن اوکراین، چین، ایالات متحده و نیجریه قرار دارند.

بریتانیا نیز در رتبه هشتم این فهرست جای گرفته است که یک رتبه پایین تر از کره شمالی می شود.

این رتبه بندی بر اساس داده هایی است که محققان از نزدیک به ۱۰۰ کارشناس جرایم سایبری در سراسر جهان جمع آوری کرده اند.

از این کارشناسان خواسته شد تا مهمترین منابع پنج نوع اصلی این جرایم را شناسایی کنند و کشورها را بر اساس تاثیر، حرفه ای بودن و مهارت فنی مجرمان آنها رتبه بندی کنند.

دکتر میراندا بروس، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: «این تحقیق به آژانس های امنیت سایبری کمک می کند تا تمرکز خود را بر کانون های کلیدی جرایم سایبری معطوف کنند و بودجه و توجه خود را به طور موثرتری هدایت کنند.»

وی افزود: «این تحقیق به درک عمیق تری از جغرافیای این جرایم و اینکه چگونه کشورهای مختلف در انواع مختلف جرایم سایبری تخصص دارند، کمک می کند. با ادامه جمع آوری این داده ها، می توانیم ظهور هر کانون جدیدی را رصد کنیم و امکان مداخله زودهنگام در کشورهای در معرض خطر قبل از بروز یک مشکل جدی سایبری وجود دارد.»

جاناتان لوستهاوس، یکی از نویسندگان این مطالعه نیز گفت: «این شاخص می تواند نوری بر فعالیت هایی که اغلب ردیابی آنها دشوار است، بتاباند.»

وی اظهار داشت: «به دلیل ماهیت غیرقانونی و ناشناس فعالیت های آنها، دسترسی و نظرسنجی قابل اعتماد از مجرمان سایبری امکان پذیر نیست. آنها به طور فعال در حال پنهان شدن هستند. اگر سعی کنید از داده های فنی برای رصد مکان آنها استفاده کنید، موفق نخواهید شد، زیرا مجرمان سایبری حملات خود را از طریق زیرساخت های اینترنتی در سراسر جهان انجام می دهند.»

محققان امیدوارند این مطالعه را گسترش دهند تا بررسی کنند آیا ویژگی های ملی مختلف مانند تحصیلات، تولید ناخالص داخلی یا سطح فساد بر میزان جرایم سایبری یک کشور تاثیر می گذارد یا خیر.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوشمند: با پدیده اساتید خجالتی روبرو هستیم/ احمدی: کارگزاران محافظه‌کار و بی‌عرضه باید از دانشگاه حذف شوند +فیلم
  • کدام کشورها بیشترین میزان جرایم سایبری در جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • مقایسه‌ی بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا (+ اینفوگرافی)
  • ایرانی ها بیشتر از کدام شبکه های اجتماعی استفاده می‌کنند؟ (+ اینفوگرافی)
  • بالندگی حزب اصلاحات انگلیس خطر بزرگی برای محافظه کاران
  • گام پایانی انتخابات
  • رومانی، هلند و برزیل، رقبای دختران ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان
  • حداقل دستمزد در هر یک از کشورهای جهان عرب چند دلار است؟ ( اینفوگرافی)
  • رومانی، هلند و برزیل، رقبای دختران هندبال ایران
  • رومانی، هلند و برزیل؛ رقبای دختران هندبال ایران در قهرمانی جهان