Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-03-29@13:35:39 GMT

نرخ قیمت برق یک چهارم قیمت واقعی است

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۹۵۰۵

نرخ قیمت برق یک چهارم قیمت واقعی است

ایلام- مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام گفت: برق با یک چهارم قیمت واقعی در ایلام توزیع می‌شود و اگر با اختلال در توزیع و تقسیم برق مواجه شویم، همه عرصه‌ها نیز دچار اختلال جدی می‌شوند.

به گزارش قدس آنلاین، هادی شیرخانیعصر شنبه در نشست هم اندیشی با اهالی رسانه، با بیان اینکه در استان ایلام ۷۰۰۰ کیلومتر شبکه توزیع برق موجود و دایر است، اظهار داشت: تابستان گذشته همه ما با تمام وجود این اعمال مدیریت بار اضطراری را حس کردیم و سختی‌های متعددی بر تمام شهروندان و اصناف و صنعتگران تحمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام با اشاره به اینکه  سال گذشته متأسفانه با برهم خوردن موازنه مصرف و تولید برق در کشور مواجه شدیم، یادآور شد: به ناچار برای نگهداری شبکه برق کشور مرکز کنترل و دیسپاچینگ کشور و وزارت نیرو و شرکت مادرتخصصی توانیر تصمیم به اعمال مدیریت بار اضطراری کرد.

شیرخانی خاطرنشان ساخت: همین اقدام مانع فروپاشی شبکه برق کشور شد و از این موضوع عبور کردیم.

وی یادآور شد: اکنون صنعت برق یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های کشور است که حقیقتاً از رفاه عبور کرده و به مقوله امنیت و سلامت نیز کشانده شده است.

هادی شیرخانی تاکید کرد: زنجیره صنعت برق متشکل از سه حلقه بسیار مهم و گستره و پیچیده است که تولید با متدهای مختلفی انجام می‌شود و در واقع اولین حلقه از این زنجیره است.

وی اضافه کرد: پس از آن موضوع، انتقال بر عهده شرکت‌های منطقه‌ای بوده که متولی برق از مبادی تولید تا محل های مصرف است و آخرین حلقه این زنجیره شرکت توزیع نیروی برق است که در استان‌های مختلف متصدی توزیع برق بر عهده این شرکت است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام ادامه داد: به هر دلیلی اختلالی در دو حلقه قبلی پدید آید، به ناچار متاثر از این اختلال بوده و در امر توزیع با اختلال مواجه می‌شویم.

شیرخانی گفت: شرکت توزیع برق روزانه و به صورت آنلاین برق خریداری می‌کند که این قیمت واقعی و در بازار بورس انرژی انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: این انرژی هم با هزینه واقعی خریداری شده و هزینه‌های انتقال هم نقدی پرداخت می‌شود و مالیات هم نقدی پرداخت شده و بعد از آن با نرخ تکلیفی یک چهارم، بین مردم توزیع می‌شود و پس از دو ماه در خوشبینانه‌ترین شرایط باید آن مبلغ را از مشترکین دریافت کنیم.

گفتنی است؛ این نشست به همت شرکت توزیع برق استان ایلام و با حضور اهالی رسانه، رئیس و اعضای هیات رئیسه خانه مطبوعات، مسئول امور مطبوعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، مدیر روابط عمومی استانداری ایلام و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان ایلام و …؛ برگزار شد..

لازم به ذکر است؛ در پایان این نشست؛ "پژمان مهدوی" از پیشکسوتان و فعالان رسانه ای استان ایلام  به عنوان مشاور فرهنگی و رسانه‌ای شرکت توزیع برق استان ایلام معرفی و از زحمات و خدمات دکتر" حمید حیدرپناه" تجلیل شد و این اقدام ارزشمند مدیرعامل این شرکت، مورد تحسین و تقدیر خبرنگاران قرار گرفت.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی مهم درباره نرخ ارز در سال ۱۴۰۳/ سمیعی: قیمت دلار تا پایان سال چه تغییری می‌کند؟

اصغر سمیعی در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره پیش‌بینی بازار ارز در سال جدید اظهار داشت: قیمت ارز هم مانند هر کالای دیگری که قابلیت خرید و فروش دارد، از قانون معروف عرضه و تقاضا پیروی می کند، البته خود عرضه و تقاضا از قانون نیاز و ارزش تبعیت می‌کنند، یعنی عرضه‌کننده اگر ارزش کالای خود را بیش از قیمت آن در بازار بداند، به تبع عرضه را محدودتر می‌کند و از طرف دیگر متقاضیان نیز اگر قیمتی را بیش از آنچه باید و شاید ببینند، سعی می‌کنند با کم کردن مصرف تقاضا در بازار را کاهش داده و باعث تعدیل قیمت شوند.

وی افزود: در مورد ارز هم همین‌طور است، با این تفاوت که عرضه کننده عمده ارز در ایران بانک مرکزی است که یعنی دولت و تقاضا هم گاهی غیرواقعی است یعنی در اثر سوءمدیریت یا فشارهای خارجی یا تبلیغات غلط یا ایجاد جو ترس و التهاب روانی، تقاضای کاذب ایجاد می‌شود.

رئیس اسبق کانون صرافان عنوان کرد: برعکس ممکن است دولت با وضع قوانین و مقررات واردات برخی از کالاها را ممنوع یا بسیاری از کالاها را محدود کند، و به این طریق تقاضا را به طور مصنوعی و البته موقت، کاهش دهد.

سمیعی متذکر شد: در شرایط ایجاد تقاضای کاذب وظیفه عرضه‌کننده عمده ارز این است که با تزریق صحیح و به موقع و بدون این‌که باعث تلاطمات در بازار شود به کنترل نرخ اقدام کند.

وی تصریح کرد: البته همیشه با محاسبه نرخ تورم و بهره در کشور ما و کشورهای حوزه دلار مراقبت کند که قیمت بازار تفاوت زیادی با بهای واقعی پیدا نکند. و البته همواره شرط اصلی واحد و واقعی بودن قیمت‌ها خواهد بود.

سمیعی گفت: نکته دیگر اینکه اگر اصلاح نظام اقتصادی کشور مدنظر مسوولین باشد، به نظر من قدم اول حمایت از کاهش نرخ تورم و بهره است که آن هم البته برمی‌گردد به جلوگیری از افرایش بی‌رویه حجم نقدینگی.

وی افزود: یعنی اگر دولت مالیات ها را افزایش دهد، یارانه‌ها برای حامل‌های انرژی و دیگر موارد غیرضروری را حذف کند، حتی سطح خدمات و ارز ساختن زیرساخت‌ها را هم کاهش دهد، بهتر است از اینکه دائم از بانک مرکزی استقراض کند و حجم نقدینگی را بدون اینکه برای جذب آن برنامه ریزی کرده باشد، افزایش دهد.

او عنوان کرد: بارها گفته‌ام، هر کالا یک قیمت واقعی دارد،‌ یک قیمت فشرده که در اثر تزریق بیش از تقاضا حاصل می‌شود و یک قیمتی که دارای حباب است. قیمتی که فنر آن فشرده یا دارای حباب باشد غیرواقعی تلقی می‌شود و قیمت واقعی نیز قیمتی است که ارزش و علامت واقعی آن کالا را نشان می‌دهد.

سمیعی متذکر شد: پیش‌بینی من درمورد نرخ ارز در سال گذشته این بود که بر اساس نرخ تورم و نرخ بهره در کشور سال ۱۴۰۲ را با دلار ۴۵ هزار تومان آغاز کنیم که البته با حدود ۵۰ هزار تومان شروع شد ولی مطابق با نرخ تورم، با شیب مناسب و منطقی افزایش نیافت، تا این‌که در بهمن‌ماه طاقتش تمام شد و قدری تعدیل شده و افزایش یافته به حدود ۶۰ هزار تومان رسید.

او خاطرنشان کرد: اگر فرض کنیم که قیمت برای شروع سال جدید حدود ۶۰ هزار تومان صحیح باشد، و اگر فرض کنیم نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ به طور متوسط حدود ۴۰ درصد باشد، و اگر فرض کنیم دولت تصمیم بگیرد که به طور منطقی با نرخ ارز برخورد کند، نرخ‌های غیرواقعی و مصنوعی و رانتی را کنار بگذارد، برای اول تابستان نرخ ۶۷ هزار تومان، و برای اول پائیز ۷۵ هزار تومان منطقی به نظر می رسد و در ادامه البته تا آخر سال آینده دلار ۹۵ هزار تومانی هم دور از ذهن نیست. این البته به شرطی است که فروض ما محقق شود.

سمیعی گفت: یادآوری می کنم، اگر به هر بهانه‌ای مقادیری از ارز کشور به قیمت‌های دستوری و مصنوعی و ارزان‌تر از قیمت واقعی به هر مصرف‌کننده‌ای، مسافر باشد یا واردکننده و یا غیره داده شود، بارش بر دوش قیمت در بازار آزاد قرار می‌گیرد، و تاثیر مخرب خود را بر کلیت نظام اقتصادی نشان خواهد داد.

وی عنوان کرد: ولی البته آرزوی من و همه میهن دوستان این است که نرخ تورم به شدت کنترل شده و نرخ ها هم بالا نرود، و احتمالات دیگری هم هست که خدای نکرده اگر اتفاق بیافتد، می تواند وضعیت را خیلی بدتر از پیش‌بینی ها حادث کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888473

دیگر خبرها

  • سال بد برای صنعت؛ چطور شرکت‌های ایرانی از بازار عراق حذف شدند؟
  • منشاء ناترازی برق در کشور ناترازی‌های مالی است
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین در هفتمین روز فروردین‌ماه
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین در هفتمین روز بهار
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر در هفتمین روز بهار
  • مصرف بنزین دوباره اوج گرفت/ توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر در هفتمین روز بهار
  • قیمت واقعی دلار اعلام شد/ تا یک ماه دیگر نرخ دلار به این عدد می‌رسد
  • پیش‌بینی مهم نرخ ارز در ۱۴۰۳؛ تغییر قیمت دلار تا پایان سال
  • یک پیش‌بینی مهم درباره نرخ ارز در سال ۱۴۰۳/ سمیعی: قیمت دلار تا پایان سال چه تغییری می‌کند؟
  • توزیع ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در ششمین روز بهار ۱۴۰۳