Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-19@19:48:19 GMT

کاهش وابستگی اروپایی‌ها به دلار در تجارت خارجی

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۹۹۸۳

کاهش وابستگی اروپایی‌ها به دلار در تجارت خارجی

پول‌نیوز - کشورهای اروپایی برای تجارت خارجی خود از سبد ارزی متنوعی استفاده کرده‌اند. تا پایان سال ۲۰۱۸ یورو با ۴۸ درصد، بیشترین سهم را از ارزهای مبادله‌ای کشورهای اروپایی در خصوص صادرات داشته است. دلار نیز اگر چه بیش‌ترین سهم را در واردات دارد اما سهم آن از سبد ارزی وارداتی کشورهای اروپایی به ۵۶ درصد کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بین کشورهای مختلف اروپایی، اسلوونی ۶۶ درصد مبادلات تجاری خود را بر حسب یورو انجام داده است و از این نظر در بین کشورهای اروپایی کمترین وابستگی را به دلار دارد. پس از این کشور، اتریش با ۶۲ درصد و اسلواکی با ۶۱ درصد، بیش‌ترین استفاده را از یورو در مبادلات تجاری خود داشته‌اند. لتونی، کرواسی، آلمان و مالت نیز از دیگر کشورهایی هستند که سهم یورو از سبد تجارتی آنها با کشورهای جهان بیش از ۴۷ درصد بوده است.

از طرف دیگر بیش‌ترین وابستگی به دلار در تجارت خارجی در یونان به ثبت رسیده است؛ به گونه‌ای که ۷۷ درصد تجارت خارجی این کشور بر حسب دلار صورت گرفته است. پس از این کشور، قبرس با ۶۸ درصد، فنلاند با ۶۷ درصد و انگلیس با ۶۶ درصد قرار دارند. اسپانیا، هلند، لیتوانی، بلغارستان، ایرلند، فنلاند و پرتغال نیز دیگر کشورهایی هستند که ۶۰ درصد یا بیشتر از مبادلات تجاری آنها بر حسب دلار صورت می‌گیرد.

منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده می‌کنند. اتحادیه اروپا نیز دارای ۲۸ عضو است که شامل ۱۹ کشور عضو منطقه یورو به علاوه انگلیس، بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تجارت خارجی وابستگی به دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط قیمت بیت کوین تا زیر ۶۰ هزار دلار

قیمت بیت کوین بیش از ۵.۵ درصد در معاملات امروز آسیا کاهش یافته و به ۵۹۹۶۱ دلار رسیده است.

به گزارش مشرق، قیمت ارزهای مجازی به شدت کاهش یافته و ارزش بیت کوین در روز جمعه به دنبال ادعای حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ایران تا زیر ۶۰ هزار دلار سقوط کرده است. سرمایه‌گذاران به سرعت دارایی‌های خود از سرمایه‌های مخاطره آمیز را بیرون می‌کشند.

خبرگزاری‌های ایران از آرامش در مناطقی که ادعا می‌شود به آنها حمله شده خبر می‌دهند.

قیمت بیت کوین بیش از ۵.۵ درصد در معاملات امروز آسیا کاهش یافته و به ۵۹۹۶۱ دلار رسیده است. شاخص دلار آمریکا افزایش یافته است. قیمت اتر هم با همین میزان کاهش، تا زیر ۳۰۰۰ دلار پایین آمده و به ۲۸۹۵ دلار رسیده است.

در ۱۳ آوریل و پس از پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی قیمت بیت کوین ۸.۴ درصد کاهش یافته بود. این کاهش قیمت در آن زمان باعث شد ۱۳۰ میلیون دلار از سرمایه بازار این ارز مجازی طی چند دقیقه پس از انتشار خبر پاسخ ایران، خارج شود.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • واکنش‌های بین‌المللی به حادثه اصفهان | از هراس کشورهای اروپایی تا محکومیت توسط عمان
  • سقوط قیمت بیت کوین تا زیر ۶۰ هزار دلار
  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • این کشور اروپایی بالاترین نرخ تورم را ثبت کرد
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است
  • قیمت طلا چند دلار شد؟
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهش یافت
  • دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهش یافت