Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یکی از تخلفات در بحث سهام عدالت، عدم واگذاری سهام به دهک‌های کم‌درآمد است، چراکه این دهک‌ها ۱۰۰ درصد تعهدات خود را ایفا کرده‌اند و دولت هیچ بهانه‌ای برای آزادسازی سهام این گروه ندارد. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳ اقتصادی اقتصاد ایران بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا پور ابراهیمی داورانی با اشاره به آخرین وضعیت سهام عدالت و پرداخت سود آن به دارندگان سهام گفت: هدف از اجرای سهام عدالت و اختصاص آن به مردم این بود که دارایی به مردم منتقل شود و با انتقال مالکیت برخی شرکت‌ها که جزو سهام عدالت قرار می‌گیرند، ثروت خانوارهای ایرانی افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با بیان اینکه آزادسازی سهام عدالت از اولویت های مجلس است، افزود: در کنار انتقال مالکیت برخی شرکت ها به مردم یک هدف بسیار مهم دیگری از ارائه سهام عدالت به مردم وجود داشت که آن موضوع کاهش سهم دولت در اداره امور اقتصادی کشور بود تا بر این اساس مردم به عرصه آمده و اقتصاد و مالکیت را برعهده بگیرند.

دولت در حال حاضر دیگر مالک شرکت های مرتبط با حوزه سهام عدالت نیست

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه در شرایط کنونی تمام تصمیمات مربوط به حوزه سهام عدالت توسط دولت اخذ می شود نه مردم، ادامه داد: دولت در حال حاضر دیگر مالک شرکت‌های مرتبط با حوزه سهام عدالت نیست، بنابراین باید اجازه دهد که مردم خود برای سهامشان تصمیم‌گیری کنند.

پورابراهیمی با بیان اینکه شالوده و شاه‌بیت تصمیمات در خصوص کاهش سهم دولت در اقتصاد، با موضوع سهام عدالت نقض شده است، تاکید کرد: برای حل این موضوع قوه مقننه پیشنهاد داده است که آزادسازی کامل سهام عدالت انجام شود و مردم خود مالک سهام شده و در این باره تصمیم اخذ کنند و دولت دیگر در این باره تصمیم گیری نکند.

اگر تصمیم و اراده دولت بر ساماندهی سهام عدالت است باید آزادسازی آن را انجام دهد

وی افزود: اگر تصمیم و اراده دولت بر ساماندهی سهام عدالت است باید آزادسازی آن را انجام دهد و اگر هم که فقط شعار  داده و تنها در سخنرانی ها از این سهام مردم نام می برد که می تواند به رویه کنونی خود درباره این سهام ادامه دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی کردن اقتصاد ادامه داد: اگر دولت می خواهد فرمایشات رهبری درباره اقتصاد مردمی را اجرا کند در اولین گام و اقدام تصمیم گیری درباره آنچه که به مردم تعلق دارد را به خود آنها بسپارد  که یکی از این موضوعات که در واقع مردمی کردن اقتصاد بوده بحث آزادسازی سهام عدالت است.

قوه مقننه مجدانه پیگیر موضوع آزادسازی کامل سهام عدالت و واگذاری آن به مردم است

وی با بیان اینکه دولت فقط شعار می دهد اما در عمل اقدامی برای آزادسازی سهام عدالت انجام نمی دهد، تصریح کرد: یکی از تخلفات در بحث سهام عدالت عدم واگذاری سهام به دهک های کم درآمد است، چراکه این دهک ها 100 درصد تعهدات خود را ایفا کرده اند و  دولت هیچ بهانه ای برای آزادسازی سهام این گروه ندارد.

به گزارش خانه ملت، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قوه مقننه مجدانه پیگیر موضوع آزادسازی کامل سهام عدالت و واگذاری آن به مردم است تا مردم بتوانند پس از سال ها درباره آن تصمیم گیری و آزادانه آن را خرید و فروش کنند.

کتاب "دانشنامه خصوصی‌سازی و سهام عدالت" منتشر شدکتاب "آزادسازی سهام عدالت، موانع و راهکارها" منتشر شدآزادسازی سهام عدالت؛ از قابلیت داشتن یا نداشتن بورس تا تاخیر 3 ساله دولتآزادسازی سهام عدالت تورم‌زا است/ بورس هم ظرفیت ندارد

انتهای پیام/

R32365/P1012122/S7,77,84/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بورس کالا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بورس کالا بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید قالیباف بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خانه ملت محمدباقر قالیباف افزود: دولت و مجلس باید در موضوعات مرتبط با ارز با هم اتفاق نظر داشته باشند تا مردم از این وضعیت بیش از پیش آسیب نبینند.

وی تصریح کرد: لازم است دو قوه به یک تصمیم مشترک برسند تا از این قوای مجریه و مقننه یک حرف شنیده شود.

این جلسه صبح امروز با حضور خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، فرزین رییس کل بانک مرکزی، پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون جهش و رونق تولید، اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و حجت الاسلام بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در دفتر رئیس مجلس برگزار شد.

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • تاکید قالیباف بر اتفاق‌نظر دولت‌ومجلس برای مشکلات ارزی
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • دولت و مجلس در موضوعات مرتبط با ارز اتفاق نظر داشته باشند
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • قالیباف: دولت و مجلس در موضوعات مرتبط با ارز اتفاق نظر داشته باشند
  • قیمت دلار؛ محور جلسه امروز دولت و مجلس /قالیباف: از دو قوه باید یک حرف شنیده شود
  • تاکید قالیباف بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • دادستان کل کشور: نگاه قاضی باید اصلاحی باشد