Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم حضور یافت و از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

وی در نشست با کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه آزاد استان تهران و در حاشیه مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: خدمت به قرآن یکی از بهترین و ارزشمندترین خدمت‌های جهان است، ترویج قرآن یعنی ترویج نور و تبلیغ هدایت و تلاش برای نزدیک کردن بندگان به سفره با برکت الهی، لذا باید این توفیق را قدر بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موج بزرگ قرآنی در دانشگاه آزاد به راه افتاده است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد یادآوری کرد: هر چه کار قرآنی در دانشگاه افزایش یابد، فضای دانشگاه سالم‌تر خواهد شد. سلامت روانی، روحی و جسمی در سایه انس با قرآن پدید می‌آید. ترویج توسعه فرهنگ قرآن از مهم‌ترین کار‌هایی است که می‌توان انجام داد.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که با پیگیری دکتر طالب تاش صورت‌گرفته موج بزرگ قرآنی در دانشگاه آزاد راه افتاده است. با احیای کانون‌های قرآنی، نشریات عمومی علمی و پژوهشی قرآنی که امسال از دانشگاه مجوز گرفتند، عملیاتی می‌شوند. انتشار متون قرآنی و فرهنگ‌سازی در زمینه قرآن در دانشگاه آزاد در دستور کار قرار گرفته است.

کلانتری اظهار داشت: قرآن نازل شده تا انسان به وسیله آن به خدا برسد. باید تلاش کنیم تا این مقصد حفظ شود. می‌توانیم در این مسیر گام برداریم، انس و تدبر قرائت و تفسیر قرآن کریم هم برای همین مقصود است. امسال دانشگاه آزاد میزبان مسابقات سراسری قرآن و عترت است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبلیغ چهره به چهره معارف قرآن

عبدالله میراحمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به گسترش اقدامات جهادی و مردمی در فعالیت‌های قرآنی بویژه برنامه‌های جامعه قرآنی عصر اظهار کرد: هدف از گسترش فعالیت‌های با محور قرآن و عترت، تبیین سبک زندگی قرآنی و حرکت به سمت ترویج و تعمیق این سبک در جامعه است.

وی که سابقه سال‌ها فعالیت قرآنی در استان چهارمحال و بختیاری را در کارنامه دارد همچنین به نقش خانواده‌ها در گسترش فعالیت‌های قرآنی در این استان توجه داد و گفت: خوشبختانه بافت سنتی خانوادگی و فامیلی موجود در این استان سبب ترویج بیشتر فعالیت‌های قرآنی شده است؛ تا آن جا که اقدامات فرهنگی در این عرصه، تشکیل و نفوذ شبکه مردمی را به دنبال داشته و استان چهارمحال و بختیاری در این سال‌ها جزو رتبه‌های برتر این عرصه در بین استان‌های کشور بوده است.

این فعال قرآنی در ادامه به سومین سال اجرای پویش ستاره‌های زمین اشاره کرد و گفت: جلسات قرآنی خانگی این طرح رو به افزایش است و امید می‌رود که هر جلسه خانگی، به تشکیل یک جلسه جدید کمک کند.

میراحمدی درباره آمار این پویش در استان چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: تا روز دهم ماه مبارک رمضان، ۴۰۰ نفر در طرح تلاوت خانوادگی سوره مبارکه قدر بر سر سفره افطار شرکت کرده اند؛ ضمن آن که آمار جلسات قرآنی خانگی نیز به ۷۸۰ مورد رسیده است.

وی با بیان این که تاکنون ۷۰۰ مربی برای طرح جلسات قرآنی خانگی در سطح استان چهارمحال و بختیاری آموزش دیده اند عنوان کرد: در سامانه ثبت جلسات، هشت خدمت به این مربیان ارائه می‌شود.

این فعال قرآنی در پاسخ به پرسشی درباره راهکارهای مهم ترویج فرهنگ قرآنی در میان عموم مردم تصریح کرد: مهم‌ترین نکته این است که سبک زندگی قرآنی به یک مطالبه عمومی و اجتماعی تبدیل شود.

میراحمدی با تاکید بر این که تحقق این مهم نیازمند کار میدانی، مومنانه و جهادی بیشتر و تبلیغ چهره به چهره در میان افراد و خانواده هاست افزود: فعالیت‌های قرآنی ما در استان از اوایل دهه ۹۰ آغاز شد که در ابتدا تنهای تنها بودیم؛ اما کم کم روشنگری‌ها به ثمر نشست و موفق به گفتمان سازی و تأسیس شبکه تشکیلات مردمی در این حوزه شدیم و اکنون به برکت قرآن و عترت، ۱۰ شهرستان از ۱۲ شهرستان استان دارای شبکه تشکیلات قرآنی هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با همیاری و تعامل فعالان قرآنی در همه استان‌های کشور، شاهد هم افزایی و ترویج بیشتر فرهنگ قرآنی در بین همه مردم و در مسیر ایجاد سبک زندگی قرآنی باشیم.

کد خبر 6062292 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • نمایشگاه قرآنی در کرمانشاه برپا می‌شود
  • برپایی نمایشگاه «قرآن و عترت» در مجتمع شهید آوینی قم
  • برپایی نمایشگاه قرآنی از ۱۵ تا ۲۰ فروردین‌ماه در کرمانشاه
  • نمایشگاه قرآن در کرمانشاه برپا می‌شود
  • ظرفیت قرآنی کرمانشاه نیازمند برنامه منجسم
  • نمایشگاه قرآنی از ۱۵ تا ۲۰ فروردین ماه در کرمانشاه برپا خواهد شد
  • جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود
  • نمایشگاه قرآن و عترت سالانه در همدان چرخشی برگزار خواهد شد
  • ضرورت تبلیغ چهره به چهره معارف قرآن
  • تلاوت بیش از ۹۲ هزار صفحه قرآن به یاد شهدای استان فارس