Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدباقر نوبخت در دیدار با رئیس سازمان نوسازی مدارس و جمعی از خیرین مدرسه‌ساز با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و مشارکت خیرین در این عرصه گفت: صرف هزینه در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی یک سرمایه‌گذاری هدفمند برای تحقق اهداف توسعه کشور است.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور بابیان اینکه همه افراد جامعه به ارزش والای کار خیرین اشرافیت دارند، گفت: نیازی نیست که شمارا وصف کنم اما وظیفه خود می‌دانم قدردان زحمات شما باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باری را که مطابق قانون اساسی در حوزه مدرسه‌سازی به عهده دولت‌ها بوده است، در حال حاضر خیرین به دوش می‌کشند، یادآور شد: خیرین در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی به نیابت از دولت بسیار موفق عمل کرده‌اند.

نوبخت بابیان اینکه همیشه دیدار با خیرین مدرسه‌ساز متفاوت از تمامی جلساتی است که دارم، عنوان کرد: هر زمان که خیرین گردهمایی داشته باشند، خود را به این عزیزان می‌رسانم زیرا تجلیل و تکریم آنان در دولت برای من یک فریضه است.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور در ادامه تأکید کرد: برای اتمام پروژه‌هایی که به همت خیرین آغازشده است، باید اولویت قائل باشیم و منابع این بخش را به هر شکل ممکن تأمین کنیم.

وی افزود: سازمان برنامه‌وبودجه و نظام برنامه‌ریزی کشور در قبال این کار نیک خیرین که به ساخت و توسعه فضاهای آموزشی می‎پردازند؛ توجه جدی دارند و این احسان خیرین را به نیکی پاسخ می‌دهد و بر همین اساس طی دو سال قبل سازمان برنامه‌وبودجه توانست این حق‌شناسی را با تخصیص حداکثری نشان دهد.

تنها حوزه‌ای که ۱۱۴ درصد تخصیص گرفت سازمان نوسازی مدارس بود

نوبخت ادامه داد: با توجه به اینکه طرح‌های تملک دارایی و سرمایه‌ای حدود ۷۷درصد و در سرجمع حدود ۷۱درصد تخصیص داشتیم اما تنها حوزه‌ای که ۱۱۴درصد تخصیص گرفت سازمان نوسازی مدارس بود.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور بیان کرد: امسال قصد داریم عدد تخصیص منابع بیش از سال ۹۷باشد حتی اگر تهدیدهای دشمنان، مبنی بر به صفر رساندن صادرات داشته باشیم.

نوبخت در ادامه با تأکید مجدد به تخصیص صددرصدی اعتبارات طرح‌های مشارکتی و خیّرساز سازمان نوسازی مدارس، خطاب به خیرین گفت: امیدوارم به این کار شایسته‌ای که در پیش دارید کمک کرده باشیم و این کار بتواند به‌نوعی کمکی هم به پیمانکاران باشد.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور در پایان در پاسخ به درخواست مکتوب جمعی از خیرین مدرسه‌ساز نسبت به تأمین اعتبار پروژه‌های خیّرساز، به رئیس امور تلفیق بودجه دستور داد: "همچون سنوات گذشته 100 درصد اعتبارات مربوط به تملک دارائی و سرمایه‌ای و اعتبارات مربوط به پروژه‌های مشارکتی خیرین مدرسه‌ساز تخصیص داده شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه سرمایه مدرسه کار شایسته سازمان برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد

احمد رضا اجتهادی گفت: این تعداد فضای آموزشی شامل ۲۴۰ کلاس درس با زیربنای ۴۴ هزار و ۹۵۰ مترمربع است که در اختیار دانش‌آموزان استان قم قرار گرفته‌است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم عنوان کرد: سال گذشته کلنگ‌زنی پنج پروژه جدید نیز به انجام رسید که در حال ساخت است.

اجتهادی بیان کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس قم، طرح استفاده از ظرفیت‌های خیری برای درآمدزایی و خودکفایی مدارس و پیگیری این موضوع را در استان در دستور کار دارد که یکی از جلوه‌های این امر، پیگیری تاسیس سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی در پشت بام مدارس است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم  بیان کرد: سال گذشته همزمان با آیین بهره‌برداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی سراسر کشور در ایام الله دهه فجر، سامانه تولید برق از انرژی خورشیدی در دبستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) به بهره‌برداری رسید که ۲۰ کیلووات ظرفیت دارد و طبق نرخنامه مصوب سال گذشته، می‌تواند در هر ماه حدود ۹۰ میلیون ریال درآمد برای مدرسه کسب کند.

۳۰۵ هزار دانش‌آموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یک‌هزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.

۵۶ درصد دانش‌آموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفه‌ای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیش‌دبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل می‌باشند.

۹۵ درصد دانش‌آموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل می‌کنند. ۵۰.۴ درصد دانش‌آموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در استان بوشهر
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد