Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@06:24:49 GMT

گنجینه آب در خراسان جنوبی ایجاد می شود

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۳۰۳۳

گنجینه آب در خراسان جنوبی ایجاد می شود

امامی از راه اندازی گنجینه آب در استان خراسان جنوبی برای معرفی سازه های آبی خبر داد و گفت: کاملترین کلکسیون از سازه‌های آبی سطح کشور در این استان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از بیرجند، «حسین امامی» امروز (5 خرداد) در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اظهار کرد: خراسان جنوبی یکی از استان‌های بکر است که جذابیت‌های زیادی برای گردشگران دارد و کامل ترین کلکسیون از سازه‌های آبی سطح کشور در این استان است که جایگاه مطالعه و تحقیق در کشور را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی افزود: مهمترین مزیت بخش میراث فرهنگی و گردشگری برای ما این است که سازگارترین بخش با کم آبی استان است و توسعه اقتصادی آن هیچ نیاز آبی را نمی طلبد.

 

امامی باید تاکید بر اینکه توسعه صنایع دستی و گردشگری می تواند در کنار کشاورزی و دامپروری زمینه درآمد پایدار  برای مردم را فراهم کند، گفت: حمایت از این بخش می تواند کمک زیادی برای توسعه پایدار با الگوی کم آبی باشد.

 

وی ادامه داد: سازه های آبی مناسبی در خراسان جنوبی ایجاد شده است که برخی از سدها پتانسیل گردشگری دارد و بزودی آگهی خواهیم کرد.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به پراکندگی سازه های آبی در سطح استان، عنوان کرد: باید ویترینی برای معرفی این سازه های آبی داشته باشیم و تلاش می کنیم امسال از منابع داخلی گنجینه آب در استان راه اندازی کنیم.

 

امامی با بیان اینکه امسال در طرح بازآفرینی شهری اعتباری برای مرمت سازه های که در بافت تاریخی قرار دارند پیش بینی شده است، افزود: گنجینه ملی آب نیز می تواند ویترین مناسبی برای معرفی جاذبه های آبی استان خراسان جنوبی باشد.

 

وی تاکید کرد: از پتانسیل سد نهرین در ورودی منطقه گردشگری خرو طبس باید نهایت استفاده را ببریم و می‌توان اشتغال و معیشت جایگزین را در  بحث گردشگری هدف‌گذاری کنیم.

 

فضای فرهنگی برای گردشگران تسهیل شود

« علی اصغر موسوی کیا» مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی نیز در این کارگروه بیان کرد: تمام اقدامات در راستای بحث گردشگری باید پیوست فرهنگی داشته باشد و خراسان جنوبی استانی فرهنگی است.

 

وی گفت: حدود 50 مدرسه با قدمت بالای 100 سال در استان وجود دارد که جز مدارس تاریخی و آثار فرهنگی محسوب می‌شود درخواست می شود سازمان میاث فرهنگی این مهم را مدنظر قرار دهد.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی  افزود: باید فضای فرهنگی برای بحث گردشگری و کسب و کار استان تسهیل شود و فضاهای فرهنگی بسیار مهمتر از سازه فیزیکی است.

 

حجت الاسلام « احمد رضایی» مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز برای حفاظت از آثار میراث طبیعی پیشنهاد داد: باید خادم‌های افتخاری در بخش میراث فرهنگی استان داشته باشیم تا با کمک این خادم‌ها اجازه ندهیم میراث و شناسنامه یک روستا محو شود.

 

وجود 604 هزار هکتار عرصه جنگلی در خراسان جنوبی

«حمید باقرپور» معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی هم در این جلسه با اشاره به اهمیت آثار میراث طبیعی در استان، گفت: در حال حاضر عرصه های جنگلی استان 604 هزار هکتار است که جنگل تک احمد شاهی نهبندان منحصر به فرد است که نیاز به حفاظت دارد..

 

با بیان اینکه از 15 میلیون هکتار مساحت استان تعداد 14 میلیون و 500 هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی استان است، افزود: متاسفانه دو سال است به دلیل خشکسالی ها جونده ای به نام « تشی یا سیکور» به جنگل های بنه استان حمله کرده و درختان بنه را سطح وسیعی تخریب کرده که مبارزه با این آفت و حفاظت عرصه ها نیاز به اعتبار خاصی دارد.

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر ماه رمضان اردبیل مراسم شب قدر خبرگزاری شبستان مجلس ماه مبارک رمضان نماز جمعه استان بوشهر گنجینه آب سازه آبی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی کارگروه میراث فرهنگی میراث طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت مفاخر و مشاهیر، غنی سازی فرهنگی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، آقای قناعت در جلسه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان با بیان اینکه تقویت و حفظ هویت ایرانی اسلامی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، افزود: در فضای کنونی که شاهد هجمه فرهنگی و جنگ ترکیبی دشمن هستیم باید نسل جوان ما از عظمت ایران و مفاخر و مشاهیر بزرگی که استان و کشور برخوردار است مطلع شوند.

وی با اشاره به برگزاری کنگره ی ملی ابن حسام خوسفی امسال در ۴ بازه زمانی در استان گفت: برگزاری این کنگره فرصتی مناسب برای معرفی این شاعر قرن ۹ هجری قمری و همچنین استان خراسان جنوبی است.

استاندار  افزود: با توجه به اینکه مقبره این شاعر بزرگ استان در آثار ملی به ثبت رسیده ، هر گونه ساخت و ساز در محلی مقبره باید بر اساس طرح جامع انجام شود.

قناعت گفت: امسال کنگره ملی آیت الله تهامی از روحانیون برجسته خراسان جنوبی هم برگزار خواهد شد و کنگره شیخ محمد حسن خوسفی از علمای شهر خوسف هم سال آینده بر پا می‌شود.


فرخنده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت: بخش علمی، فرهنگی، هنری و اختتامیه از بخش‌های مختلف کنگره ملی ابن حسام خوسفی است که به معرفی این شاعر کمک می کند.

دیگر خبرها

  • مقبره ابن حسام خوسفی مرمت و بهسازی می‌شود
  • برگزاری کنگره ابن حسام و آیت الله تهامی
  • کنگره ملی ابن حسام خوسفی و آیت‌الله تهامی در خراسان جنوبی برگزار می‌شود
  • بزرگداشت مفاخر و مشاهیر، غنی سازی فرهنگی است
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • پرونده ثبت جهانی آسبادهای خراسان جنوبی در حال تکمیل است
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی
  • تلاش برای ایجاد زیرساخت‌ها در ۴۷ سایت نهضت ملی مسکن