Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم یزد در مجلس گفت: روز بعد از صدور حکم برای شهردار از سوی وزارت کشور، وزارت اطلاعات حکم بر عدم احراز صلاحیت نظری اردبیلی صادر کرد و به همین دلیل هم جمالی نژاد برای مراسم تودیع و معارفه داوری نظری اردبیلی حضور پیدا نکرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابوالفضل موسوی بیوکی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، درخصوص حاشیه‌های به وجود آمده در خصوص انتخاب شهردار یزد گفت: روند به گونه‌ای پیش رفته است که ابتدا حکم شهردار امضا شده  و از نظر حکمی آقای نظری اردبیلی شهردار یزد است اما چون حکم را به او ندادند و به عبارتی تودیع و معارفه صورت نگرفته است نمی تواند پشت میز شهردار بنشیند و به اموراجرایی شهر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عدم رعایت زمان برای تایید یا احراز صلاحیت ادامه داد: زمانی که شورای شهر، شهردار منتخب خود را به وزارت کشور معرفی می‌کند، وزارت کشور از وزارت اطلاعات در رابطه با احراز صلاحیت این شخص استعلام می گیرد که معمولا بین 10 تا 20 روز برای احراز صلاحیت مهلت باقی است تا وزارت اطلاعات به این استعلام پاسخ دهد و اگر تا پایان این 20 روز جواب ندهد دست وزارت کشور در صدور حکم شهردار باز است.

موسوی بیوکی افزود: تاکنون وزارت کشور این مورد را رعایت می‌کرد که حتما جواب  استعلام احراز صلاحیت از وزارت اطلاعات مشخص شود تا پس از تایید، حکم را صادر کند اما در رابطه با یزد چون مدت مدیدی است که شهردار ندارد با پیگیری‌ها خود داور نظری اردبیلی و دوستانی در یزد وزارت کشور درست در پایان مهلت 20 روز بدون اعلام نتیجه استعلام وزارت اطلاعات، حکم شهردار یزد را صادر می‌کند.

وی اضافه کرد: اما این حکم باعث  شد سر و صدایی به وجود بیاید چرا که روز بعد از صدور حکم، وزارت اطلاعات حکم بر عدم احراز صلاحیت نظری اردبیلی صادر کرد و به  همین دلیل هم جمالی نژاد برای مراسم تودیع و معارفه داوری نظری اردبیلی حضور پیدا نکرد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که وزارت کشور حکم خود را نمی تواند لغو کند بنابراین دو راه حل وجود دارد یکی اینکه خود شهردار استعفا دهد و شورای شهر استعفای او را بپذیرد و دوم اینکه باتوجه به عدم احراز صلاحیت از سوی وزارت اطلاعات، وزارت کشور طبق قانون رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت، پرونده را به هیئت رسیدگی به شکایات شهرداران ارسال کند و حکم شهردار را به حالت تعلیق در بیاورد تا هیئت رسیدگی به اختلافات نظر خود را نسبت به ایرادی که وزارت اطلاعات گرفته اعلام کند.

موسوی ادامه داد: رسیدگی به این پرونده در هیئت رسیدگی اختلافات و اعلام نظر برای آن بین سه تا 6 ماه طول می‌کشد که مدت زیادی است و داور نظری اردبیلی نیز در این مدت نمی‌تواند در این مدت امور اجرایی شهرداری یزد را انجام دهد.

وی با بیان اینکه با صحبت‌های انجام شده با نظری اردبیلی قرار شده تصمیم شایسته‌ای را بگیرد، تصریح کرد: در این خصوص شورای شهر یزد می‌تواند تصمیم بگیرد بین سه تا 6 ماه صبر کند تا نتیجه تصمیم هئیت رسیدگی به اختلافات شهرداران مشخص شود و یا اینکه اگر شهردار خود استعفا ندهد این اختیار در دست شورای شهر است که شهردار را استیضاح کند.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت پیش آمده در خصوص انتخاب شهردار یزد گفت: در این میان یک عده ای باید کوتاه بیایند اما متاسفانه اشتباه روی اشتباه داریم پیش می‌رویم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع فعالان حوزه آی سی تی کردستان گفت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال و خدمات نرم‌افزاری مرزی بودن استان کردستان می‌تواند به عنوان یک مزیت مورد توجه قرار گیرد.

عابدی با اشاره به اینکه سال گذشته در 10استان کشور فعالیت دیجیتالی ویژه دانش‌آموزان انجام شد افزود: با همکاری وزارت آموزش و پرورش امسال 10 هزار دانش‌آموز کردستانی مهارت‌های دیجیتال را آموزش می‌بینند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سال گذشته برای تأمین مالی شرکت‌ها در کشور 2هزارو 600میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.

وی؛ در ادامه از احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت در استان کردستان و چاره‌اندیشی برای پیگیری و رفع آن‌ها از طریق وزارتخانه خبر داد.

سوری رییس پارک علم و فناوری استان هم عنوان کرد: 60 شرکت در استان کردستان در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

کمبود تسهیلات و حمایتهای مالی از مطالبی بود که توسط صاحبان شرکتهای فناوری اطلاعات در این جلسه بیان شد.

دیگر خبرها

  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور