Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@22:13:56 GMT

نحوه روزه‌داری در بیماری‌های عفونی و آلرژیک

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۳۷۵۵

نحوه روزه‌داری در بیماری‌های عفونی و آلرژیک

محمدرضا ناظر، متخصص بیماری‌های عفونی و آلرژیک در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به همزمانی فصل بهار و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: عمدتا آلرژی‌های مرتبط با ماه مبارک رمضان دو نوع است. نخست آلرژی‌های ناشی از موادغذایی خاص که با رژیم‌های غذایی از بین رفته و مشکلی برای روزه‌داران به وجود نمی‌آورد.
وی افزود: گونه دیگر آلرژی‌ها فصلی هستند که در بهار و پاییز شایع بوده و افراد با مراعات کردن و مراقبت‌های بهداشت شخصی می‌توانند از این‌گونه آلرژی‌ها پیشگیری کنند و یا از تأثیرات ناشی از آلرژن‌ها بکاهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ناظر بیان کرد: امروزه قرص‌ها و اسپری‌هایی نیز وجود دارد که شیوه مصرف آن‌ها یک‌بار در روز بوده و یک فرد روزه‌دار در زمان سحر یا افطار می‌تواند از آن‌ها استفاده کند؛ بنابراین این گونه آلرژی‌ها نیز هیچگونه مزاحمتی برای روزه‌داری ایجاد نمی‌کند. از سوی دیگر مصرف این قرص‌ها و اسپری‌ها در زمان سحر می‌تواند از بروز آلرژی در ساعت‌های روزه‌داری پیشگیری کند.   وی با بیان اینکه آلرژی انواع مختلف و شدت و ضعف دارد، تصریح کرد: برای با مقابله با انواع آلرژی راه‌های مختلفی وجود دارد، در آلرژی شدید باید به صورت هفتگی واکسن تزریق کرده و به تدریج غلظت ماده مؤثره آن را افزایش داد تا زمانی که فرد حساسیت خود را نسبت به آن ماده آلرژیک از دست بدهد.   عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: افراد روزه‌داری که سیستم ایمنی بدن آنان در برابر سرماخوردگی‌ها که به عنوان بیماری‌های آلرژیک محسوب می‌شوند ضعیف است، در زمان این بیماری شانس آنان برای ابتلای به سینوزیت و عفونت‌های ریوی افزایش پیدا می‌کند؛ این افراد ضمن مراقبت می‌توانند از واکسن آنفولانزا و واکسن پونوموکوک برای مقابله با آلرژی شدید استفاده کنند.   وی یاداور شد: عفونت‌های ریوی و سینوزیت اگر شدید باشد، می‌تواند روی سلامت روزه‌داران تأثیر بگذارد؛ این افراد نیاز به مایع درمانی و بخور در ساعت مختلف دارند و این امر با روزه‌داری آنان در تضاد است.   ناظر افزود: عفونت‌های ریوی و سینوزیت‌های خفیف که دارو‌های یکبار در روز مصرف دارند، مشکلی برای روزه‌داری نداشته و بیماران مبتلا به این عفونت‌ها می‌توانند به روزه‌داری خود ادامه دهند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا سلامت محمد رضا ناظر ماه رمضان روزه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد

دکتر روح الله سرپرست مرکز بهداشت آبادان گفت: ایمن‌سازی یکی از موثرترین روش‌های پیشگیری از بیماری‌های دوران کودکی محسوب می‌شود و بنابراین نقش واکسیناسیون در سلامت جامعه قابل توجه است.

وی افزود: پس از تامین آب آشامیدنی سالم هیچ مداخله دیگری حتی آنتی‌بیوتیک‌ها چنین تاثیر عمده‌ای در کاهش مرگ و میر و ناتوانی نداشته است.

شکری گفت: در حال حاضر در کشور کودکان علیه ۱۰ بیماری خطرناک و کشنده از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت ب و هموفیلوس آنفلوانزا واکسینه می‌شوند.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان ادامه داد: به برکت فعالیت‌های بهداشتی و درمانی در کشور و در راستای کنترل، حذف و ریشه‌کنی برخی از بیماری‌های واگیر و مهلک گام برمی‌داریم.

وی گفت: در حال حاضر واکسن پنوموکوک برای کودکان، تا یک‌سالگی به واکسیناسیون روتین کشور ما اضافه شده است که نویدبخش کنترل و کاهش بار بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی است.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان ادامه داد: این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود و این باکتری‌ها، عامل عفونت‌های مهاجم باکتریال در کودکان، طیف وسیعی از بیماری‌هایی مانند مننژیت، عفونت باکتریال تب‌دار، عفونت گوش میانی، سینه پهلو، سینوزیت و سپتیسمی (عفونت خون) است.

وی اضافه کرد: این بیماریها، یکی از علل اصلی مرگ و میر در کودکان زیر پنج سال در سراسر جهان است و پیشگیری از آنها با واکسن پنوموکوک امکان‌پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: این واکسن بصورت تزریقی در سن ۲ماهگی، چهار ماهگی و یک‌سالگی علیه عفونت‌های پنوموکوکی تزریق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • آغاز واکسیناسیون پنوموکوک نوزادان در آبادان
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟