Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک نوشت گزارش‌ها حاکی از آن است که شهر بالتیمور، مرکز ایالت مریلند آمریکا، هدف حمله سلاح سایبری قرار گرفته است. آژانس جاسوسی فن‌آوری آمریکا سلاح سایبری را برای نفوذ به رایانه‌ها در دیگر کشور‌ها تولید کرد، اما اکنون آمریکا خود هدف حمله این بدافزار قرار گرفته است و کارشناسان حوزه فن‌آوری آن را به آژانس امنیت ملی آمریکا نسبت می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آژانس امنیت ملی آمریکا اغلب در رسانه‌ها به عنوان پیشرفته‌ترین آژانس اطلاعاتی جهان در حوزه فن آوری شناخته و به طور معمول برای سرقت اطلاعات مورد نیاز خود به حملات سایبری متوسل می‌شود. به همین منظور افراد نابغه در حوزه فن‌آوری با حمایت مالی دولت اقدام به طراحی بدافزار‌هایی برای حمله به بخش آسیب‌پذیر سیستم‌های عملیاتی می‌کنند.

یک گروه ناشناس از هکر‌ها موسوم به دلالان سایه سال ۲۰۱۷ میلادی اکسپلویت موسوم به «EternalBlue» را منتشر کرد - برنامه بسیار قوی و ساخته آژانس اطلاعات ملی آمریکا که می‌توانست کنترل رایانه‌های تحت سیستم عملیاتی ویندوز را در اختیار گیرد.

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از اپراتور‌های ناشناس آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرد یک سال به طول انجامید تا آژانس امنیت ملی آمریکا نقصی را در سیستم امنیتی مایکروسافت برای ساختن این بدافزار پیدا کند. هنگامی که این نقص پیدا شد، آژانس امنیت ملی آمریکا این شرکت نرم‌افزاری را از وجود آن مطلع نکرد. در واقع تنها پس از آنکه این بدافزار منتشر شد آن‌ها مایکروسافت را از این آسیب‌پذیری مطلع کردند.

بنا بر اعلام نیویورک تایمز، اکنون این بدافزار ساخت آژانس امنیت ملی آمریکا شهر بالتیمور را هدف قرار داده است. مکان دقیق رایانه‌هایی که هدف قرار گرفته‌اند مشخص نیست و مایکروسافت در تلاش برای جلوگیری از گسترش این بدافزار است. اما احتمال می‌رود شهر‌های دیگر نیز تحت تاثیر این بدافزار قرار گرفته باشند.

نیویورک تایمز اعلام کرد این بدافزار قادر است اپراتور‌های بیمارستان‌ها، فرودگاه‌ها، شرکت‌های راه آهن و کشتیرانی، دستگاه‌های خودپرداز و کارخانه‌ها را فلج کند. دولت‌های محلی آمریکا که از نرم افزار‌ها و بدافزار‌های قدیمی استفاده می‌کنند به طور ویژه در برابر حملات EternalBlue آسیب‌پذیر هستند.

رایانه‌های کارمندان شهر بالیتمور هفتم ماه مه نیز هدف حمله هکر‌ها قرار گرفت. این در حالی است که اوایل ماه فوریه گزارش‌هایی از حمله رایانه‌ای مبتنی بر اکسپلویت EternalBlue در منطقه آلن تون ایالت پنسیلوانیا منتشر شد.

نیویورک تایمز هزینه جبران خسارت این حمله را یک میلیون دلار اعلام کرد.

این بدافزار ماه سپتامبر نیز شهر سن آنتونیو در ایالت تگزاس را هدف قرار داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: ما در سال‌های گذشته شاهد همکاری نظامی ایران و کره شمالی بوده ایم، اما توسعه گسترده پهپاد‌ها در همکاری ایران و روسیه در طول دو سال گذشته امری جدید بوده است.

او تصریح کرد: همچنین همکاری گسترده نظامی روسیه و کره شمالی نیز در دو سال گذشته افزایش یافته است. ما همچنین از نزدیک پیشنهادات نظامی روسیه به ایران و کره شمالی را که می‌تواند منجر به بی ثباتی در خاورمیانه و منطقه هند و اقیانوسیه شود، از نزدیک دنبال می‌کنیم.

مشاور امنیت ملی بایدن اضافه کرد: «اگر روسیه به ایران سلاح بدهد این موضوع ثبات در خاورمیانه را متزلزل می‌کند».

سالیوان مدعی شد: وضعیت کنونی در ارتباط با ایران در مقایسه با چند هفته گذشته متفاوت است. پس از حمله بی پروا و بی‌سابقه ۱۰ روز پیش ایران به اسرائیل، کشور‌های گروه ۷ تصمیم گرفتند که تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کنند.

مشاور امنیت ملی بایدن گفت: آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا در این زمینه با هم هماهنگ هستند. کنگره آمریکا اختیارات جدیدی به دولت خواهد داد که ما با استفاده از آن‌ها به منزوی کردن بیشتر ایران و افزایش فشار بر آن ادامه خواهیم داد.

مشاور امنیت ملی دولت آمریکا همچنین از احتمال سفر خود به عربستان سعودی در چند هفته آینده خبر داد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می‌رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته‌ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی امیدوارند این توافقنامه‌ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی‌ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می‌شود: اگر موافقت کند، می‌تواند یک توافق صلح با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می‌کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی‌رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: حمله به تاسیسات هسته‌ای قدغن است/به‌زودی راهی تهران می‌شوم
  • سخنگوی وزارت خارجه: موضوع استفاده از سلاح هسته‌ای هیچ جایگاهی در دکترین هسته‌ای و دفاعی کشور ندارد
  • حمله ایذایی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ به دنبال سلاح هسته ای نیستیم/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود و نه ایران