Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام سرمست در جلسه ستاد مدیریت بحران استان قم طی سخنانی با اشاره به جاری شدن سیلاب در استان قم در روزهای نخست سال ۹۸ اظهار کرد: وحدت و انسجام استانی در مسئله سیلاب رضایت بخش بود و سبب شد تا این مسئله به خوبی مدیریت و هدایت شود.

وی با بیان اینکه مدیریت استان قم می‌توانست به عنوان یک الگوی کشوری در مدیریت بحران سیلاب مطرح شود افزود: بایستی اقدامات لازم توسط ستاد بحران برای مستندسازی و انتقال تجربیات قم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با تأکید بر اتخاذ اقدامات بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت برای مدیریت سیلاب و کاهش خسارات احتمالی در شرایط مشابه گفت: در راستای مدیریت بحران سیل بایستی طرحی جمع بندی شده که تعارضات بین آب منطقه‌ای و شهرداری را به حداقل برساند، تدوین شود.

وی خاطرنشان کرد: باید طرح‌های کوتاه مدت که تا پایان امسال قابل اجرایی شدن هستند در جلسه آتی ارائه و مصوب شوند.

سرمست با بیان اینکه اقدامات شهرداری در کاهش سازه‌ها از مسیر رودخانه قم نیز مطلوب است، بیان کرد: باز کردن دهانه پل‌های مسیر رودخانه قمرود، رفع موانع و اجرای طرح‌های آبخیزداری بالادست به عنوان طرح‌های کوتاه مدت در سال جاری باید در دستور کار قرار گیرند.

جلوگیری از وارد شدن خسارت ناشی از هجوم ملخ‌ها

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش سازمان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص افزایش ملخ‌ها در مزارع استان خواستار ارائه گزارش و رفع نگرانی افکار عمومی مردم شد.

وی همچنین با تأکید بر پاسخگویی نهادهای مسئول در این رابطه افزود: بایستی هرگونه تدابیر پیشگیرانه در راستای جلوگیری از وارد شدن خسارت ناشی از هجوم ملخ‌ها اندیشیده شود.

سرمست همچنین ضمن اعلام تخصیص ۱۷ میلیارد تومان اعتبار جهت استمهال اقساط کشاورزان خسارت دیده به بانک کشاورزی استان قم، افزود: فرمانداری قم ناظر بر نحوه هزینه کرد این اعتبارات در راستای جبران خسارات به کشاورزان قمی است.

در این جلسه گزارشی از وضعیت سدهای استان قم، میزان بارندگی، طرح‌های آبخیزداری، وضعیت مسیر رودخانه قمرود ارائه شد.

کد خبر 4626726

منبع: مهر

کلیدواژه: بهرام سرمست قم استانداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان، مصطفی بیک مداح افزود: ماشین آلات عمرانی بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان در ساعات اولیه وقوع سیل و امدادرسانی به مناطق خسارت دیده از بارندگی در شهرهای جنوب استان حضوری فعال داشتند.

وی ادامه داد: تاکنون بر اساس برآورد اولیه هزار و ۵۰۰ واحد روستایی نیازمند تعمیر ناشی از سیلاب در سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: در جریان بارندگی‌های رگباری اخیر استان و طغیان رودخانه‌های محلی ۵۰۰ واحد مسکونی در مناطق روستایی و ۱۵۰ واحد مسکونی در شهرهای جنوب استان کاملاً تخریب شدند که نیازمند بازسازی مجدد هستند.

وی تاکید کرد: به محض تأمین اعتبارات مورد نیاز تعمیر و بازسازی منازل شهروندان سیستان و بلوچستان از سوی این نهاد آغاز خواهد شد.

کد خبر 6085071

دیگر خبرها

  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • تخصیص ۶.۶ میلیارد ریال وام به نیازمندان شهرستان جم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد
  • امدادرسانی‌ هلال احمر به حدود ۴۰ هزار و ۹۳۴ آسیب دیده سیلاب بلوچستان تداوم دارد
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد