Web Analytics Made Easy - Statcounter

آسمانی مقدم با اشاره به تشکیل ۴۷۲ فقره پرونده برای احداث مسکن محرومین در استان، گفت: تاکنون ۲۱۳ خانوار روستایی برای تسهیلات مسکن محرومین به بانک معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از بیرجند، «علی اصغر آسمانی مقدم» امروز (5 خرداد) در جلسه بررسی احداث 10 هزار واحد مسکن محرومین در استان اظهار کرد: از این واحدهای مسکونی ساخت 5 هزار واحد برعهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و 5 هزار واحد بر عهده کمیته امداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح به صورت ملی در سه استان کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی اجرا می شود: گفت: این طرح ساخت مسکن برای محرومین در طول تاریخ جمهوری اسلامی بی نظیر و نادر است که حداقل 25 میلیون بلاعوض و 40 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شود.

 

آسمانی مقدم با اشاره به اینکه سالهای قبل در بحث بهسازی مسکن روستایی 39 هزار و 356 واحد با بانک ها انعقاد قراردادداشتند، افزود: همچنین به 32 هزار و 820 واحد تسهیلات پرداخت شده است.
 

وی با بیان اینکه در کلیه شهرستان ها ستاد ویژه برای بررسی روند ساخت و پیشرفت فیزیکی واحدهای مسکونی محرومان تشکیل شده، ادامه داد: اگر واحدهای غیرمقاوم استان بهسازی و نوسازی شده بود شاهد تخریب آن در سیل اخیر نبودیم.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور قول داده تا آخرین رقم کمک های بلاعوض برای ساخت واحدهای مسکونی محرومین استان تامین می‌شود.
 

آسمانی مقدم با اشاره به اینکه کمیته پیگیری ساخت واحدهای مسکونی محرومین در شهرستان ها تشکیل شود، عنوان کرد: بانک ها با همکاری خود ضامن زنجیره ای که مصوبه هیات دولت است را قبول کنند و در پرداخت تسهیلات مردم را اذیت نکنند.

 

وی خواستار صدور مجوز ساخت واحدهای مسکونی بالای 50 متر شد و گفت: تاکنون یک هزار و 20 خانوار شناسایی و 472 فقره پرونده تشکیل شده که 213 خانوار به بانکها معرفی شده است.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون 55 واحد با بانک ها عقد قرارداد انجام دادند، افزود: در حال حاضر 29 واحد اجرای فنداسیون داشته اند.

 

آسمانی مقدم با اشاره به وجود 88 هزار 835 هزار واحد روستایی در سطح استان خراسان جنوبی تاکید کرد: از این میزان 39 هزار و 500 واحد مقاوم سازی شده اما 49 هزار و 335 واحد غیرمقاوم و فاقد استحکام هستند.

 

به گفته وی از واحدهای غیرمستحکم روستایی استان 20 درصد آن در قاین، 20 درصد در بیرجند، 14 درصد در درمیان، 6 درصد در نهبندان، 12 درصد در سربیشه، 8 درصد در خوسف، 5 درصد در طبس و فردوس، 4 درصد در بشرویه و سرایان و 2 درصد در زیرکوه قرار دارد.


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه برای سال جاری هشت بانک برای پرداخت تسهیلات مسکن در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: سال گذشته تعداد بانک ها هفت مورد بوده است.

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان شب قدر مجلس خبرگزاری شبستان مراسم شب قدر نماز جمعه ماه مبارک رمضان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام خرید مسکن نخبگان به ۲ میلیارد تومان افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش بنیاد ملی نخبگان، فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک ایام و فرا رسیدن سال نو، گفت: مقام معظم رهبری همواره بر حمایت از نخبگان تاکید دارند و معتقدند اگر دو چیز مهیا باشد نرخ مهاجرت به شدت پایین خواهد آمد که نخست درگیر شدن و اشتغال نخبه در مسائل کشور و دوم امکان ادامه تحقیقات است. یعنی نخبه بتواند در فضای مناسب و امنیت خاطر استعداد خود را شکوفا کند. از این رو بنیاد ملی نخبگان نیز در سالی که گذشت بخش عمده فعالیت خود را بر محور فراهم‌سازی بستر مناسب برای افزایش اثرگذاری نخبگان قرار داد که ایجاد شرایط درخور در حوزه معیشت و اشتغال نیز از جمله مهمترین رویکرد‌ها بود.

وی در ادامه با اشاره به بالارفتن هزینه‌های زندگی به ویژه در حوزه مسکن، از افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از پیگیری‌های بسیاری که از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت و برگزاری جلسات متعدد با سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط، تائیدات و مجوز‌های لازم برای افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان اخذ شد که بر این اساس وام خرید به ۲ میلیارد تومان و وام ودیعه مسکن به پانصد میلیون تومان افزایش یافت.

سلیمانی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، نرخ سود تسهیلات ساخت/خرید و ودیعه اجاره مسکن ۲۳ درصد با بازپرداخت تا حداکثر ۲۰ سال برای تسهیلات ساخت/ خرید مسکن، و بازپرداخت تا حداکثر ۵ سال برای تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شده و محاسبه مبلغ اقساط ماهانه، بر عهده بانک‌های عامل است که متقاضی می‌تواند با مراجعه به مدیریت امور شعب بانک‌های عامل، از میزان اقساط اطلاع حاصل کنند.

به گفته معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان، برگزیدگان شیوه نامه شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان (طرح زنده یاد کاظمی آشتیانی)، برگزیدگان شیوه نامه تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در موسسه‌های علمی (طرح شهید شهریاری)، برگزیدگان سطح ۱ و ۲ شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده (طرح شهید فخری‌زاده) و برگزیدگان شیوه نامه بهره‌مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید چمران) مشمولان استفاده این تسهیلات هستند.

معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه متخصصان ایرانی دانش‌آموخته خارج از کشور نیز می‌توانند برای درخواست بهره‌مندی از این تسهیلات، از طریق ارتباط با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری اقدام کنند، گفت: هر متقاضی صرفاً مجاز به استفاده از یکی از تسهیلات ساخت/خرید و یا ودیعه اجاره مسکن است و در صورت استفاده از یکی از این دو، امکان معرفی برای تسهیلات مسکن دیگر وجود ندارد.

سلیمانی در پایان گفت: افراد حائز شرایط می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات درخواست خود را از طریق سامانه سینا به نشانی https://sina.bmn.ir/ ارسال کنند. همچنین ضروری است، متقاضیان استفاده از هر یک از تسهیلات مسکن، پیش از ارائه درخواست، بررسی‌های لازم را انجام دهند و ضمن اطلاع کافی از شرایط و جزئیات وام، برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۱ هزار مسکن روستایی در سیستان و بلوچستان
  • بانک‌ها به جای اعطای تسهیلات مسکن، تجارت می‌کنند
  • فعال شدن صنایع راکد در گرو همکاری بانک‌ها است
  • تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامه های جذب منابع و پرداخت تسهیلات و کاهش npl تا سطح ۳.۵ درصد
  • خبر خوش برای نخبگان؛ وام خرید مسکن افزایش یافت
  • دهیاران در روستاها منابع درآمدی ایجاد کنند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند
  • سهمیه نفت سفید برای خانوار‌های روستایی خراسان‌شمالی شارژ شد
  • وام خرید مسکن نخبگان به ۲ میلیارد تومان افزایش یافت
  • هدف‌گذاری برای تسهیل پرداخت تسهیلات خرد توسط بانک‌ها