Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: ۳۶۰ پایگاه توسط این سازمان برای گذراندن اوقات و فراغت دانش‌آموزان در سطح استان طراحی شده ‌و در صورت استقبال امکان افزایش تعداد پایگاه‌ها وجود دارد. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ابراهیم رفیعی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: برای فراهم کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان نیازمند فرصت‌هایی از جمله جذب نیروهای کارآمد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراهم نبودن زمینه‌های بسترسازی و استعداد دانش آموزان، فراهم نبودن بستر استفاده از انرژی دانش آموزان، بی توجهی و غفلت از زمان اوقات فراغت و استفاده نادرست از فضای مجازی نیازمند برنامه ریزی است.

کمبود 3300 معلم در استان مرکزی / برنامه‌های اوقات فراغت در استان مرکزی باید کیفی‌سازی شوندبرنامه‌های اوقات فراغت استان مرکزی به دور از موازی‌کاری اجرا شودطرح‌های اوقات فراغت در مناطق سیل‌زده گلستان اجرا می‌شود

 رفیعی ابراز کرد: منابعی برای این موضوعات در نظر گرفته شده است از جمله خودیاری دانش آموزان، کمک‌های خیرین، کمک‌های ستادی و اعتبارات اداره‌کل که زمان بندی از اردیبهشت‌ماه در آموزش و پرورش تدوین شده است.

به گفته وی هدف گذاری اوقات و فراغت باید در آموزش و پرورش مطرح شده و پایگاه‌ها شناسایی شود علاوه بر این سامانه‌ای برای ثبت نام تعریف شود که این امور نیازمند مشارکت سایر ادارت نیز است.

 وی افزود: استان در برخی از امور همانند کشاورزی ظرفیت دارد و دانش آموزان می‌توانند برای گذراندن اوقات فراغت برای خود مزرعه تابستانی ایجاد کنند.

به گفته مدیرکل آموزش و پروش 360 پایگاه برای گذران اوقات و فراغت دانش آموزان ایجاد شده و در صورتی که استقبال بیشتر شود امکان افزایش پایگاه‌ها وجود دارد به طوری که در سال گذشته از 360 پایگاه موجود 70 هزار دانش آموز استفاده کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اگر 6 ساعت از وقت دانش آموزان به کارهای مهارتی اختصاص یابد نزدیک 400 مهارت کوچک می‌توان به صورت رایگان از طریق فنی و حرفه‌ای به دانش آموزان آموزش داد.

وی گفت: فعالیت‌های غنی سازی اوقات فراغت در استان به روز نیست و اعتبار لازم برای اعزام به مسابقات وجود ندارد و از طرفی برگزاری اردوها دارای چالش‌هایی است.

رفیعی اظهار داشت: متولی اصلی اوقات فراغت سازمان ورزش و جوانان است و جامعه هدف آموزش و‌پرورش است و دستگاه‌ها فعالیت‌ها را  موازی انجام می‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش زنجان  با بیان اینکه در سطح استان 10 مکان آموزش و پرورش توسط دستگاه‌های دیگر اشغال شده است، تصریح کرد: در منطقه دو استان دبیرستان هاجر توسط اداره تبلیغات اسلامی و در سلطانیه 8 ملک توسط ارگان‌هایی همچون هلال احمر، بهزیستی، فرمانداری و نیروی انتظامی به اشغال این ارگان‌ها در آمده‌اند.

انتهای پیام/ش

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام معلم بلاگرها چه شد؟

با توجه به مطرح شدن موضوعی تحت عنوان معلم بلاگری در فضای مجازی، کلیات ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان به تصویب رسیده است و ماده واحده حفظ حریم شخصی ‌و اجتماعی دانش‌آموزان و معلمان پس از تایید ریاست جمهوری و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به تازگی موضوعی در فضای مجازی تحت عنوان بلاگری معلم‌ها مطرح شده و نظرات مخالف و موافقی را به خود معطوف ساخته است، برخی صاحب‌نظران بلاگری معلمان در فضای مجازی را دارای پیامدهای منفی می‌دانند و برخی دیگر این موضوع را با رعایت حریم و چهارچوب‌هایی فرصت تلقی می‌کنند.

خانواده‌ها می‌توانند در این خصوص در سامانه شکایات آموزش و پرورش به آدرس shekayat.medu.ir درخواست خود را ثبت کنند یا به واحد ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات منطقه خود مراجعه کنند.

در این بین، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش، معلم بلاگری را ممنوع اعلام کرد و گفت: معلم بلاگر موضوعی است که به تازگی مطرح شده و با توجه به توسعه فناوری و شبکه‌های اجتماعی این کار «ممنوع» است، زیرا حریم خصوصی دانش‌آموز محترم است و باید توسط خانواده و نظام تعلیم و تربیت در مدرسه حفظ شود.

او اینگونه ادامه داد: دانش‌آموز آسیب‌پذیر و در دفاع از حقوق خود ضعیف است، زیرا بلوغ ندارد و سن او کم است، بنابراین اگر معلمان در فضایی به‌عنوان معلم بلاگر فعالیت داشته باشند و حقوق خصوصی دانش‌آموز را نقض کنند طبق قانون برخورد می‌شود، چراکه موظف به حفظ حقوق کودکان در آموزش‌وپرورش هستیم.

تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی دانش‌آموزان و معلمان

موسی‌الرضا کفاش، معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، با اشاره به اهمیت ارائه آموزش از طریق فضای مجازی در دوران کرونا اظهار کرد: یکی از موضوعات حائز اهمیت در دوران کرونا و روی آوردن الزامی مدارس به روش آموزش غیرحضوری و مجازی دانش آموزان استفاده هوشمندانه و آگاهانه از فضای مجازی بود و این اقدام تا حدودی توانست به تحقق عدالت آموزشی، تقویت فرآیند یاددهی و یادگیری و ارتقای سطح تربیت فناورانه دانش‌آموزان کمک کند.

وی افزود: موضوعی که به تازگی در بعضی رسانه‌ها مطرح شده و جامعه آموزش و پرورش را به خود حساس کرده، استفاده نامطلوب برخی از افراد از فضای مجازی و پخش کلیپ‌هایی که حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان را مورد تعرض قرار داده است.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: شورای عالی آموزش و پرورش همواره بر استفاده صحیح از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی و خصوصی و اجتماعی دانش‌آموزان تاکید داشته است.

کفاش با اشاره به قوانین بالادستی درباره حفظ حریم شخصی افراد گفت: در قوانین بالادستی از جمله قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، پیمان نامه حقوق جهانی کودک، قانون جرایم رایانه‌ای و آئین‌نامه اجرایی مدارس بر این موضوع تاکید شده که باید حریم خصوصی دانش‌آموزان و معلمان حفظ شود و هیچکس اجازه ندارد بدون رضایت دانش‌آموزان مطلب، فیلم یا عکسی از آنان منتشر کند که حقوق فردی و اجتماعی و حریم خصوصی آنان را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی افزود: این ماده واحده در هزار و سی و ششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و کلیات آن تصویب شد، اعضای شورای عالی در خصوص این ماده واحده نظرات و پیشنهادهایی ارائه کردند که پس از اصلاح آن و تأیید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به تصویب کلیات ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان گفت: انتشار هر گونه اطلاعات شخصی، متن نوشتاری، تصویر، عکس، نماهنگ و فیلم که به نوعی تعرض به حریم شخصی دانش آموزان تلقی شود توسط هرکسی ممنوع و خلاف اصول اسلامی، فرهنگی و اجتماعی و با شئونات معلمی منافات دارد به همین منظور شورای عالی آموزش و پرورش برای صیانت از حقوق معلمان و دانش آموزان بر استفاده صحیح، اصولی و منطقی از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی، خصوصی و اجتماعی معلمان و دانش آموزان تاکید می‌کند.

کفاش یکی از اهداف این مصوبه را تعیین چهارچوبی برای معلم بلاگرها برشمرد تا حریم خصوصی و شخصی افراد به ویژه معلمان و دانش آموزان حفظ شود و ادامه داد: دانش آموزان و معلمان حق ندارند حریم شخصی یکدیگر را مورد تعرض قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی این مصوبه حفظ حریم شخصی، اجتماعی و حقوق دانش‌آموزان و معلمان است، گفت: فضای مجازی یک تیغ دو لبه است و ما نمی‌خواهیم استفاده صحیح از این فضا را که می‌تواند به برقراری عدالت آموزشی، ارتقای فرآیند آموزش، تقویت یادگیری و یاددهی و ارتقای سطح معلومات دانش‌آموزان کمک می‌کند از بین ببریم.

کد خبر 746635

دیگر خبرها

  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان از اول خرداد
  • سرانجام معلم بلاگرها چه شد؟
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • برپایی نمایشگاه مشاغل آموزش و پرورش