Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه از فعال بودن میز اقتصادی در نمایندگی های ایران در کشورهای همسایه خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : غلامرضا انصاری با اعلام مطلب فوق گفت: تقویت نمایندگی‌ها در کشورهای همسایه را در دستور کار داریم و امیدواریم در سال آینده از توان و ظرفیت بیشتری در بخش اقتصادی برخوردار باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه امروز چهارمین جلسه این معاونت با حضور دستگاه‌های مختلف تشکیل شد، افزود: محور اصلی این نشست کریدورهای تجاری ایران با کشورهای همسایه بود که وزارت راه و شهرسازی در این راستا گزارشی ارائه کرد که چگونه می‌توان این کریدورها را فعال کرد.
وی اضافه کرد: ما در سال‌های اخیر توانستیم در این بخش (کریدورها) سرمایه گذاری خوبی داشته باشیم.
انصاری درباره اولویت‌های این معاونت برای توسعه روابط اقتصادی نیز گفت: عمده تجارت ما با همسایگان است به همین دلیل کریدورها نیز مورد توجه ماست، چرا که بهترین راه دسترسی به کشورهای همسایه محسوب می‌شوند.
وی افزود: پس از کشورهای همسایه، توسعه روابط با کشورهای شرقی را در دستور کار خود داریم.
انصاری در پاسخ به این سوال که هماهنگی وزارت خارجه با وزارت صنعت در خصوص فعالیت رایزن‌های بازرگانی در نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور چگونه است؟ گفت: عمده سفرهای تجاری توسط وزارت امور خارجه و یا وزارتخانه‌هایی که هیأت‌های اقتصادی اعزام می‌کنند برنامه ریزی می‌شود و خدمات توسط سفارت‌های ایران و کشورهای میزبان برای تنظیم ملاقات‌ها و اجلاس‌ها ارائه می‌شود.
وی افزود: نمایندگان ما که کارمندان رسمی وزارت امور خارجه هستند و در کنار آن‌ها رایزنان بازرگانی هماهنگی‌های لازم را در این راستا انجام می‌دهند و کار اصلی همکاران ما در وزارت خارجه تمرکز همکاری اصلی میان ایران و کشور میزبان است.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه ادامه داد: تقویت نمایندگی‌های ما در بخش اقتصادی برای ارائه خدمات بیشتر از انتظارات بخش‌های مختلف از وزارت امور خارجه است که خوشبختانه تقویت نمایندگی‌ها در کشورهای همسایه را در دستور کار خود داریم و میز اقتصادی در این کشورها فعال‌تر از گذشته است.
انصاری تاکید کرد: اطمینان می‌دهم تقریباً در تمام کشورها بخش اقتصادی در نمایندگی‌های ایران فعال، و حرکت خوبی شکل گرفته و در حال انجام است.
وی یادآور شد: هم اکنون نیز شاهد رفت و آمدهای هیأت‌های مختلف اقتصادی بسیاری از ایران به کشورهای همسایه هستیم و این رشد به خصوص در کشورهای عراق، ترکیه، آذربایجان، افغانستان و روسیه به خوبی قابل ملاحظه است و نشانه تلاش‌های مدیران، نمایندگی‌ها و هیأت‌های مجهز ماست که به کشورهای خارجی سفر می‌کنند.
انصاری که با خبرگزاری صدا و سیما مصاحبه می‌کرد، درباره رابطه اقتصادی ایران و انگلیس و کشورهای مشابه تصریح کرد: ما با همه کشورهایی که روابط خارجی مؤثر داریم چه از جهت جمع آوری اطلاعات کار اقتصادی و کمک به توسعه روابط اقتصادی نماینده داریم و میز اقتصادی ما فعال است.
وی تاکید کرد: اولویت ما همسایگان هستند و این میز در این کشورها از توان بیشتری برخوردار است.
انصاری با اشاره به اینکه جدیداً با پدیده تهدید افراد از سوی آمریکا برای سرمایه گذاری نکردن در ایران مواجه هستیم، گفت: به رغم همه تهدیدها و تحریم‌های آمریکا، شاهد علاقمندی کشورهای خارجی برای تجارت با ایران هستیم.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با تاکید براینکه معاونت دپیلماسی اقتصادی وظیفه تسهیل کننده امور اقتصادی را عهده دار است، افزود: این معاونت تسهیلات را برای رفت و آمد و آشنایی و معرفی ظرفیت‌ها و صادرات و واردات ایران به کشورهای خارجی فراهم می‌کند.
وی با اشاره به اینکه یک سال و نیم از تشکیل این معاونت در وزارت امور خارجه می‌گذرد، گفت: تلاش‌های خوبی برای تقویت دیپلماسی اقتصادی، با اولویت کشورهای همسایه صورت گرفته است.
انصاری با بیان اینکه سایه تحریم‌ها را بر رفت و آمدهای هیأت‌های مختلف شاهد هستیم، ادامه داد: تحریم‌ها فشار بسیار زیادی ایجاد کرده و متأسفانه با تهدیدهایی که آمریکایی‌ها و دولت و نمایندگان آن‌ها روی افراد ایجاد می‌کنند با پدیده جدیدی روبرو هستیم.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: افراد اگر بخواهند با ایران تجارت کنند مورد تهدید آمریکا قرار می‌گیرند، اما با همه این مسائل شاهد علاقمندی کشورها به سرمایه گذاری در ایران هستیم.
وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه با برنامه‌ریزی تمهیداتی می‌اندیشد تا افرادی که ارتباطات فعالی با ما دارند آسیب کمتری از تهدیدها و تحریم‌ها ببینند.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تحریم های آمریکا علیه ایران تجارت با ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد

اکستان امروز (پنجشنبه) با انتقاد از سکوت ایالات متحده در قبال نسل کشی مردم غزه اعلام کرد که محتوای گزارش حقوق بشر ۲۰۲۳ آمریکا را قویا رد می‌کند و آن را مبتنی بر اطلاعات نادرست می‌داند.

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، این کشور گزارش ۲۰۲۳ با محور اقدامات حقوق بشری که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده است، را قاطعانه رد می کند و مفاد آن را ناعادلانه و مبتنی بر اطلاعات نادرست و کاملاً مغایر با واقعیت می‌داند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزود: اقدامات سالانه وزارت امور خارجه آمریکا برای تهیه چنین گزارش‌های خودسرانه، فاقد عینیت است و در روش‌ شناسی خود به طور ذاتی ناقص باقی می‌ماند.

«ممتاز زهرا» تاکید کرد: در تهیه این گزارش ها از یک لنز اجتماعی داخلی برای قضاوت درباره حقوق بشر در کشورهای دیگر به شیوه‌ای مغرضانه و نگاه سیاسی استفاده شده است. لذا به وضوح استانداردهای دوگانه مشاهده می‌شود و در نتیجه، گفتمان بین المللی حقوق بشر را تضعیف می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد: فقط یک گزارش با انگیزه‌های سیاسی می‌تواند وضعیت نگران کننده نواز غزه، استفاده ابزاری از تحویل کمک های بشردوستانه و قتل عام بیش از ۳۳ هزار غیرنظامی را نادیده بگیرد.

وی تاکید کرد که سکوت ایالات متحده در قبال تداوم نسل کشی در غزه در تضاد با اهداف اعلامی و گزارش های به اصطلاح حقوق بشری این کشور است.

ممتاز زهرا افزود: پاکستان در چارچوب قانون اساسی و اصول اخلاقی دموکراتیک، بر تعهد خود برای تقویت حقوق بشر در داخل، مشارکت سازنده برای ارتقای دستور کار بین المللی حقوق بشر، حمایت از عدالت و نیز عینیت در گفتمان بین المللی حقوق بشر ثابت قدم است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان خطاب به آمریکا گفت: ما انتظار داریم که حداقل در ارزیابی مسائل پیچیده دقت لازم را به خرج داده و عینیت، بی طرفی و مسوولیت را در نهایی کردن این گونه گزارش ها رعایت کنید. باید شجاعت اخلاقی لازم برای بیان حقیقت در مورد همه موقعیت ها نشان داده شود.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • اشتیاق برای دیدن رئیس‌جمهور و ابراز احساسات شدید به رهبری در سفر خارجی رئیسی
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • مدد الهی نظامیان متجاوز آمریکا را در طبس زمین‌گیر کرد
  • بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت فرارسیدن سالروز واقعه طبس
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها