Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته سخنگوی انجمن سازندگان قطعات طی یک نشست خبری گفت: شرکت قطعه سازی که حدود ۸۰ درصد رسوب خودرو‌های ایران خودرو و سایپا را سبب شده، شرکتی است که تاکنون بیشترین ارز ۴۲۰۰ تومانی را دریافت کرده و در ماه‌های اخیر بیشتر مطالبات نقدی خود را وصول کرده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که این شرکت توانسته است حدود ۹۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیون دلار ارز دولتی دریافت کند.

به گزارش تابناک اقتصادی، روز گذشته در مورخه ۴ خرداد ماه ۱۳۹۸ فرهاد بهنیا سخنگوی انجمن سازندگان قطعات طی یک نشست خبری گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد ۱۶۰ هزار دستگاه خودرو در کارخانه‌ها انباشته شده است. وی ضمن تصریح این موضوع که ۹۵ درصد قطعه سازان با بالاترین ظرفیت خود در حال تولید قطعه هستند، اما کسری یکی دو قطعه سبب شده که خودرو‌های تولید شده تجاری نشوند، گفت: شرکت قطعه سازی که حدود ۸۰ درصد رسوب خودرو‌های ایران خودرو و سایپا را سبب شده، شرکتی است که تاکنون بیشترین ارز ۴۲۰۰ تومانی را دریافت کرده و در ماه‌های اخیر بیشتر مطالبات نقدی خود را وصول کرده است.   وی ادامه داد: عملکرد انحصاری این شرکت سبب شده تا سایر شرکت‌های قطعه ساز در معرض تعطیلی قرار بگیرند. بهنیا اظهار داشت: شنیده‌ها حاکیست اکنون شرکت یاد شده در حال خرید شرکت‌های نیمه تعطیل قطعه سازی است، در حالی که اگر پول دارند باید جنس و قطعه به خطوط خودروسازی تزریق کند.

بعد از این صحبت‌های سخنگوی انجمن سازندگان قطعات، این پرسش مطرح شد که کدام یک از قطعه سازان توانسته است بیشترین ارز دولتی را بگیرد، بیشترین مطالبات نقدی خود از خودروسازان را وصول کند و مقصر رسوب ۸۰ درصد خودرو‌های ایران خودرو و سایپا باشد؟

روز گذشته عباس تابش ­بیگدیلو معاون وزیرصنعت و رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان طی صحبت‌هایی از بزرگترین شرکت تامین قطعات ایران خودرو نام برد. وی ضمن اشاره بر این موضوع که آماده کردن یک خودرویی که یک دستگاه یا یک قطعه کوچک ناقصی دارد خیلی راحت‌تر از افزایش تولید است، گفت: ما تمام اهتمام خود را گذاشته ایم برای اینکه بتوانیم این خودرو‌های ناقص را کامل کنیم و در بازدیدی که در روز پنجشنبه از شرکت کروز به عنوان بزرگترین تامین کننده قطعات خودرو داشتیم یکی از بحث‌ها همین بود که بتوانیم این قطعات را سریع تحویل خودروسازان بدهیم؛ بنابراین احتمال آن که مقصود فرهاد بهنیا از شرکت قطعه سازی که حدود ۸۰ درصد رسوب خودرو‌های ایران خودرو و سایپا را سبب شده است، شرکت کروز باشد افزایش یافت.

بررسی فهرست شرکت‌های ارز بگیر دولتی که توسط بانک مرکزی در مورخه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ منتشر شد نشان می‌دهد که شرکت صنایع تولیدی کروز به عنوان بزرگترین کارخانه تولید قطعات خودرو در ایران توانسته است در بین قطعه سازان، بیشترین ارز دولتی را دریافت کند.

این شرکت که از سال ۱۳۶۱ تاکنون تولیدکننده قطعات خودرو می‌باشد، موفق شده است که ارز‌های دولتی را به صورت روپیه هند، لیر ترکیه، وون کره جنوبی، ین ژاپن، یوان چین و یورو دریافت کند. در جدول زیر ملاحظه می‌گردد که دولت به شرکت صنایع تولیدی کروز حدود ۲۹.۹ میلیون روپیه، ۹۹.۳ هزار لیر ترکیه، ۱۱۳.۶ میلیون ین، ۵۴.۳ میلیارد وون، ۱۴۲.۵ یوان و ۲۴ میلیون یورو ارز دولتی پرداخت کرده است. حالا اگر این مبالغ را با نرخ بانک مرکزی، به دلار تبدیل کنیم باید بگوییم که شرکت صنایع تولیدی کروز ۹۴.۹ میلیون دلار ارز دولتی دریافت کرده است.


محمدرضا نجفی منش رییس انجمن صنایع همگن قطعه سازی در گفتگو با خبرنگار تابناک اقتصادی در مورد قطعه سازی که گفته می‌شود بیشترین ارز دولتی را گرفته و بیشترین دریافتی از خودروساز‌های داخلی را داشته است و حدود ۸۰ درصد رسوب خودرو‌های ایران خودرو و سایپا به دلیل عدم تامین قطعه توسط اوست، گفت: اگر این قطعه ساز هم نتوانسته است قطعات را تامین کند تنها به دلیل نبود نقدینگی بوده است که اگر نقدینگی تامین شود این قطعه ساز هم قطعات مورد نیاز را تامین خواهد کرد.

حالا باید دید در ادامه مسیر تولید خودرو در کشورمان، این شرکت آیا می‌تواند با تمام امتیازاتی که گرفته است به تامین قطعات خودرو‌های دپو شده در پارکینگ‌های دو خودروساز بزرگ بپردازد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ارز دولتی خودرو های تولیدی قطعات خودرو جوشن کبیر شب قدر برگزیت علی ربیعی علی لاریجانی مسعود پزشکیان عبدالرضا مصری معامله قرن استراماچونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: به توافق ارمنستان و آذربایجان احترام می‌گذاریم

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجان در خصوص مسائل مورد اختلاف مرزی اعلام کرد که ما به توافقات انجام شده احترام می‌گذاریم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذاریم.

کنعانی افزود: استمرار تلاش‌های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

پیشتر کمیسیون دولتی تعیین حدود مرزهای دولتی بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان به ریاست "شاهین مصطفی اف"، معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و "منگر گریگوریان"، معاون نخست وزیر جمهوری ارمنستان و کمیسیون دولتی تعیین حدود مرزهای دولتی بین جمهوری آذربایجان، در هشتمین نشست کمیسیون در مورد مسائل تحدید حدود و مرز دولتی به توافق رسید.

بخش‌های جداگانه‌ای از این خط مرزی بین روستاهای باغانیس آیریم آذربایجان، روستاهای باغانیس ارمنستان، آشاغی اسکیپارای آذربایجان، وسکپار ارمنستان، خیریملی آذربایجان و کیرانتس ارمنستان، قیزیلحاجیلی آذربایجان و برکابر ارمنستان که در زمان شوروی مرز بین دولتی بود، مشخص شد.

در این بیانیه آمده است: همچنین مقرر شد مختصات توصیفی این قسمت‌های خط مرزی با در نظر گرفتن صحت آن‌ها بر اساس اندازه‌گیری‌های ژئودتیکی تهیه و تا 15 می بنا به پروتکل طرفین مستند و امضا شود.

پیشتر نیز مهدی سبحانی، سفیر ایران در ایروان در واکنش به این توافق گفته بود: مقامات ارمنستان ما را در ارتباط با این گفتگوها مطلع کردند و گفتند توافقاتی که صورت گرفته در چارچوب اعلامیه آلماتی است؛ یعنی بر اساس مرزهای بین المللی است. من مطلع شدم آن مناطقی که جاده (جاده ارمنستان به گرجستان) از آن عبور می‌کند در این توافقات نیست.

واکنش سفیر ایران به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجانارمنستان با بازگشت 4 روستا به جمهوری آذربایجان موافقت کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ۴۵ فقره سرقت در پرونده سارق خودرو و محتویات خودرو
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • شناسایی و دستگیری سارقان قطعات خودرو در مشهد
  • با حضور وزرای اقتصاد و ورزش؛ آیین رسمی واگذاری سرخابی ها فردا برگزار می شود
  • بهترین زمان تعویض تسمه تایم هایما S7 + علائم خرابی
  • کنعانی: به توافق ارمنستان و آذربایجان احترام می‌گذاریم