Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: 170 هزار هکتار از اراضی شمال استان اردبیل در معرض حمله ملخ‌های مراکشی هستند که باید با راهکارهای پیشگیرانه جلوی آن را گرفت.

به گزارش ایسنا، یحیی آذرمی در جلسه کارگروه مدیریت بحران اردبیل اظهار کرد: مبارزه با آفت ملخ‌های مراکشی در اراضی شمال استان اردبیل ادامه دارد به طوری که 35 هزار و 500 هکتار از این اراضی دیدبانی شده و در 16 هزار و 500 هکتار با بیش از 8 هزار و 500 لیتر سم نسبت به از بین بردن این ملخ‌ها اقدام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا اواسط تیرماه این مبارزه ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: 50 تا 60 هزار هکتار از این اراضی به عنوان کانون‌های ملخ شناسایی شده که 22 هزار هکتار از اراضی شمال استان با 11 هزار لیتر سم آفت‌کشی خواهند شد.


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حمله برخی آفت‌ها از جمله ملخ، سن و جوندگان را آسیب‌های اساسی در مزارع و اراضی زراعی اعلام کرد و گفت: شمال استان اردبیل کانون ملخ‌های مراکشی است به طوری که در دو سال اخیر به دلیل حاکم بودن زمستان معتدل در بهار شاهد زایش و تبدیل پوره‌های این ملخ‌ها بودیم و در حال حاضر با 7 اکیپ مبارزه با این آفت به صورت شبانه‌روزی عملیاتی می‌شود.


آذرمی از اختصاص دیرهنگام اعتبارات مناسب برای مبارزه با این ملخ‌ها در پارس‌آباد و بیله‌سوار انتقاد کرد و گفت: انتظار داشتیم این اعتبار در فروردین ما تخصیص یابد تا امروز با چنین مشکلی در شمال استان مواجه نبودیم.


وی ادامه داد: در حال حاضر 170 هزار هکتار از اراضی این مناطق را حمله ملخ‌ها تهدید می‌کند که امیدواریم بتوانیم قبل از تحمیل خسارات سنگین جلوی آنها را بگیریم.


در ادامه این جلسه معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در سخنانی از اختصاص 52 میلیارد تومان اعتبار در قالب پرداخت خسارت به کشاورزان آسیب‌دیده از حوادث قهری خبر داد و اظهار کرد: طبق دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی عمده این اعتبارات از طریق بانک کشاورزی در اختیار کشاورزان اردبیل قرار گرفت.


محسن مصطفایی بیان کرد: در مرحله دوم تخصیص این اعتبارات سهم اردبیل 25 میلیارد تومان است که در راستای امهال وام‌های کشاورزان این مبلغ از طریق بانک‌ها بین کشاورزان خسارت دیده توزیع می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد

منوچهر جافری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان پلدختر به کشت باقلا اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: برداشت باقلا در شهرستان پلدختر در اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و ادامه دارد.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: باقلا شش هزار و ۵۰۰ تن در سال فروش داشته و به شهرستان‌های بروجرد، اراک، تهران، سنندج و کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور بارگیری شده است.

جافری، گفت: امسال خوشبختانه کشاورزان از قیمت فروش راضی هستند و هر کیلو ۲۰ هزار تومان به فروش رفته و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: میزان کشت باقلا سال گذشته در شهرستان پلدختر ۷۵۰ هکتار بوده است و باتوجه‌به این که قیمت پارسال کیلویی هفت هزار تا ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسید مردم بیشتر به کشت گندم که کشت استراتژیک بود روی آوردند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: این کشت با تناوب گندم بسیار عالی بوده و هر ساله در شهرستان پلدختر و معمولان کشت می‌شود و همچنین با برداشت زودهنگام این محصول کشاورزانی که آب فصلی دارند می‌توانند کشت کنند.

کد خبر 6088235

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • شناسایی ۲۴۸ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی اردبیل
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است