Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: تمام اعضای خانواده دانشگاه باید تلاش خود را به کار گیرند تا در مدت اجرای پویش، بزرگترین جمعیت تحت پوشش که مربوط به این دانشگاه است، مورد غربالگری قرار گرفته و سپس در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه مراقبت‌های بعدی برای مبتلایان به فشار خون بالا به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، بیش از ۸۵۰ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورد سنجش قرار می‌گیرند، گفت: پیش بینی می‌شود از این تعداد ۸۵ هزار نفر دچار فشار خون بالا باشند و امیدواریم بتوانیم برای ۵۰ درصد از این افراد یعنی حدود ۴۳ هزار نفر از غربالگری مراقبت‌های بهداشتی انجام دهیم. فعالیت ۹۴ پایگاه  در طرح بسیج ملی فشار خون رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: برای سنجش فشار خون، علاوه بر ۵۳۰ خانه و مرکز بهداشت روستایی ۹۴ پایگاه در مراکز پرترددی همچون ایستگاه‌های مترو و پارک‌ها نیز در مدت زمان اجرای طرح فعالیت خواهند داشت.

آقاجانی همچنین به همکاری داوطلبانه داروخانه‌ها و موسسه‌های پزشکی و درمانی خصوصی با دانشگاه برای اجرای این طرح اشاره کرد.

وی در ادامه یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ۱۴ هزار دانشجو، ۱۷ هزار نفر پرسنل، با شعار هر عضو خانواده دانشگاه، یک پایگاه کنترل فشار خون، خانواده و نزدیکان دانشجویان و کارکنان خود را در این پویش شرکت خواهد داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان یادآور شد: جزئیات بیشتر درباره نحوه حضور کارکنان و دانشجویان در طرح سنجش فشار خون به زودی اعلام خواهد شد.

این جلسه با حضور شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه، علی شهرامی معاون توسعه مدیریت و منابع، افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری، سید هادی میرهاشمی، شادنیا قائم مقام معاونت آموزشیو کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه با هدف ایجاد هماهنگی بین معاونت‌های دانشگاه برگزار شد.

طرح بسیج ملی کنترل فشار خون که به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد، در دو فاز اطلاع رسانی و اجرا انجام خواهد شد.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است.
زهرا نهبندانی گفت: در سال گذشته حدود ۳۷۱ هزار حیوان گزیدگی در کشور گزارش شده است که از این میزان ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتفاق افتاده است.

او افزود: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است به طوری که در سال گذشته، ۲۱۴۵ مورد حیوان گزیدگی با سگ ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده که ۱۰۶۳ مورد آن فقط در شهر مشهد اتفاق افتاده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستا‌ها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، گفت: ۵۰ درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر ۱۵ سال گزارش شده است.

نهبندانی افزود: در سال گذشته با پیگیری‌های خوب صورت گرفته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم.

او با مقایسه آمار حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ با سال ۱۴۰۱گفت: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴۵۰۰ مورد افزایش نشان می‌دهد، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه ۱۳۷تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • معاون اول دولت اول احمدی‌نژاد درگذشت/ پرویز داوودی که بود؟
  • معاون اول دولت احمدی نژاد درگذشت
  • پرویز داوودی معاون اول دولت اول احمدی‌نژاد درگذشت
  • فوری | معاون اول احمدی نژاد درگذشت
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی دانشجو می پذیرد ؛ جزئیات و مهلت ثبت نام
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد