Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از  شاتا، حسن خلج طهرانی این خبر را در دیدار با مهدی رضایی مدیر کل گمرک شهید باهنر بندرعباس اعلام و تصریح کرد: منطقه ویژه خلیج فارس، جایگاه ویژه ای در زمینه تولید و صادرات محصولات فلزی در استان هرمزگان و حتی کشور پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: صادرات محصولات منطقه ویژه خلیج فارس شامل محصولات فولادی (اسلب، شمش و بریکت)، روی و آلومینیوم به حدود 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 میلیارد دلار رسید.

وی با بیان اینکه وزن صادرات محصولات این منطقه به 5 میلیون 897 هزار و 841 تن رسید،‌ گفت: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، منطقه‌ای استراتژیک برای اقتصاد کشور به حساب می‌آید که دارای زیرساخت‌های قابل اطمینانی است. خلج طهرانی تاکید کرد: این منطقه در عین حال از مزایایی همچون افزایش و توسعه فناوری های مدرن حوزه تولید، ایجاد مهارت‌های مدیریتی، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات به منظور رقابت در بازارهای جهانی برخوردار است.

مدیرعامل منطقه ویژه خلیج فارس،‌ دستاوردهای اخیر را گامی دیگر به سوی تحقق سند چشم انداز منطقه ویژه دانست و خاطر نشان کرد: طی سال 98 تمامی همت خود را در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری که سال " رونق تولید" نامگذاری شده، معطوف می کنیم.

وی تاکید کرد: جذب سرمایه گذار براساس توافقات اقتصادی و تجاری که منافع فی مابین را تضمین کند صورت می گیرد به طوری که اهداف توسعه ای منطقه ویژه توسعه با سرعت بیشتری محقق شود.

 

   

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، غلامحسین تیموری گفت: مبادلات این مدت محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی بیان کرد: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی واردات ۳۹ هزار و ۲۲۵ تن کالا‌های شامل برنج، موز و کنجد و بیش‌از ۴۴ هزار و ۱۹۸ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ترانزیت محصولات کشاورزی در یک ماه اول امسال که از مرز‌های رسمی انجام شده را هزار و ۱۱۶ تن اعلام کرد.
وی گفت: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است وباغبانی، زراعت و شیلات مهمترین ظرفیت‌ها برای توسعه صادرات بخش کشاورزی این استان بشمار می‌رود.
تیموری بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
وی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است و تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

دیگر خبرها

  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس