Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ، محمدعلی دریک، معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: بر اساس طرح پژوهشی پیمایشی چهار سال گذشته ۳۰ درصد جمعیت استان مبتلابه بیماری فشارخون هستند و از این تعداد پرونده الکترونیکی ۱۰ درصد افراد در سامانه ثبت‌شده است.

دریک بابیان اینکه از بین ۱۰ درصد افراد شناسایی‌شده، ۴۵ درصد تحت کنترل و مراقبت هستند افزود: بیماری پرفشاری خون با عواملی قابل‌تغییر بوده و می‌تواند در کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، مغزی، کلیوی و ریوی و همچنین ناتوانی‌های در سنین بالا و کاهش مرگ‌ومیر تأثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این طرح‌ها تشخیص، غربالگری، شناسایی و مهم‌تر از آن مراقبت، تأمین دارو و مراقبت‌های ویژه قلبی، چشم و کلیوی بررسی می‌شود.

معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان به ظرفیت، توان، مقبولیت و حضور ضرب العجلی و جهادی بسیج در عرصه‌های موردنیاز کشور اشاره کرد و گفت: به فاصله ۲۸ روز بایستی جمعیت ۹۰۰ هزاری در استان مراحل غربالگری و آموزش را طی کرده و برای معرفی به واحد‌های تخصصی بالاتر راهنمایی شوند.

دریک عنوان کرد: از ظرفیت نیرو‌های بسیج برای اطلاع‌رسانی، تبلیغات، معرفی و دعوت از مردم برای شرکت در این طرح استفاده می‌شود؛ این کار به‌تن‌هایی از عهده دانشگاه خارج بوده و به همراهی و مشارکت نیاز دارد و نهادی همچون بسیج و سپاه که در دل مردم بوده می‌تواند در این زمینه کمک کند.

کوشکی مدیر مبارزه با بیماری‌ها در دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با اجرای این طرح اظهار داشت: این طرح کشوری برای افراد بالای ۳۰ سال، مادران باردار در هر سن و افرادی که نارسایی کلیوی دارند به‌صورت هم‌زمان انجام می‌شود.

کوشکی افزود: زمان اطلاع‌رسانی و آموزش از ۲۷ اردیبهشت شروع‌شده و تا ۱۷ خردادماه ادامه دارد؛ همچنین اجرای طرح به‌صورت غربالگری در بازه زمانی ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیرماه انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: فشارخون یکی از دلایل بروز بیماری‌های قلبی عروقی است؛ در این طرح اطلاعات افراد ضمن ثبت در سامانه بررسی و نتایج به‌صورت آنلاین پیامک می‌شود تا افراد از سلامت خود در این زمینه مطلع شوند.

مدیر مبارزه با بیماری‌ها در دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: خانه‌های بهداشت در روستا‌ها و مراکز بهداشت در شهر‌ها با توجه به تراکم تجمعی ایستگاه‌های موقت و سیار برای اجرای این طرح در نظر گرفته‌شده است.

کوشکی بیان کرد: درصدد هستیم از ظرفیت پایگاه‌های بسیج با توجه به پراکندگی جمعیت تحت پوشش خود برای آموزش و اطلاع‌رسانی و همچنین اجرای طرح استفاده کنیم.

وی بابیان اینکه بروشور‌ها برای اطلاع‌رسانی و توزیع در میان مردم در اختیار پایگاه‌های بسیج قرار می‌گیرد عنوان کرد: بسیجیانی فارغ‌التحصیل و یا مشغول به تحصیل در رشته‌های پیراپزشکی می‌توانند با حضور در ایستگاه‌های سیار در اجرای این طرح ملی به دانشگاه علوم پزشکی کمک کنند.

مدیر مبارزه با بیماری‌ها در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اگر پایگاه‌های بسیج از فضای فیزیکی مناسبی برخوردار بوده و محل مراجعه جمعیت زیادی از افراد محله باشد به‌عنوان ایستگاه‌های طرح پایش فشارخون از آن‌ها استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ ر

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دریک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون

سرهنگ پاسدار حسین حیاتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کازرون در رزمایش واکسیناسیون طرح شهید زاهدی در دهستان فامور از بخش جره و بالاده کازرون اظهار کرد: رزمایش ۲۵۰ هزار دام در استان فارس به نام طرح شهید زاهدی برگزار شد.

او با بیان اینکه امروزه بخش دامپروری یکی از مشاغل مهم و تأثیر گذار در اقتصاد ملی است، گفت: رزمایش جهاد دامپزشکی استان فارس به مدت ۲ هفته با مشارکت بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی و اداره دامپزشکی برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون تصریح کرد: شهرستان کازرون در رزمایش طرح شهید زاهدی با واکسیناسیون بیش از ۲۵ هزار رأس دام فعالیت داشته است.

سرهنگ پاسدار حیاتی با بیان اینکه امنیت غذایی، تولید محصولات دامی سالم و کاهش هزینه‌های تولید از مهم‌ترین ویژگی‌های واکسیناسیون در سطح شهرستان است، افزود: خدمات بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی و اداره دامپزشکی در جهت خدمات به جامع بزرگ عشایری بخصوص خدمت در مناطق کم برخوردار صورت می‌گیرد.

رضا وحدانی رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان فارس نیز بیان کرد: یکی از خدمات مهم سازمان دامپزشکی در جهت حفظ سرمایه‌های دامی کشور ارائه خدمات واکسیناسیون دام و طیور به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی و عشایری است که این امر با مشارکت بسیج مهندسین جامعه کشاورزی و دامپزشکی در سطح استان به طور مستمر انجام می‌گیرد.

او با بیان اینکه برگزاری اردو‌های جهادی در چارچوب گام دوم انقلاب اسلامی طبق فرمایش مقام معظم رهبری انجام می‌گیرد، افزود: از جمله اقدامات پیشگیرانه مجموعه دامپزشکی در جهت مقابله با شیوع بیماری‌های دامی در واقع واکسیناسیون و رصد و پایش بیماری‌های دامی و بیمار‌های مشترک بین انسان و دام است که در حراست از سرمایه‌های دامی، بهداشت جامعه و امنیت غذایی نقش سازنده‌ای دارد.  

محمدجعفر شفیعی مدیر بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون هم اظهار کرد: امروز تأمین امنیت غذایی و سلامت شهروندان در گرو سلامت مواد غذایی آن‌ها بوده که واکسیناسیون دام و طیور در سلامت فرآورده‌های گوشتی و در نتیجه سلامت شهروندان نقش بسزایی دارد.

او، هدف از رزمایش را حفظ سرمایه‌های دامی و امنیت غذایی شهروندان دانست و افزود: واکسیناسیون به موقع دام و طیور یکی از عوامل مؤثر در کاهش بیماری‌ها و پیشگیری با برخی بیماری‌ها است که در طول سال در مناطق مختلف شهرستان انجام می‌گیرد.

شفیعی با اشاره به اینکه فعالان مجموعه دامپزشکی و مهندسین علوم دامی در حقیقت سربازان گمنام عرصه سلامت هستند که در کاهش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند، تصریح کرد: بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون و دامپزشکی همه ساله فعالیت گسترده‌ای را در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌دهد که در این رابطه در وهله نخست واکسیناسیون دام و طیور و به دنبال آن پایش و مراقبت بیماری‌ها در جمعیت‌های دامی در سطح شهرستان است.

او گفت: رزمایش ملی جهاد دامپزشکی در سطح گسترده در خردادماه امسال با توجه به ظرفیت شهرستان در مناطق محروم کازرون انجام خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون