Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه پنج سیما برکنار شد

در پی قصور صورت گرفته در پخش صحبت های مداح هتاک در یکی از ضیافت های مذهبی از شبکه پنج سیما با دستور رئیس سازمان صدا و سیما مدیر شبکه پنج سیما و مدیر پخش این شبکه برکنار شدند.

پیش از این سید مرتضی میرباقری، معاون سیما با تاکید براینکه پخش زنده سخنان نامربوط مداح حاضر در هیاتی که مراسم آن از شبکه پنج سیما پخش می‌شده خارج از اراده مدیران شبکه بوده است از برادران و خواهران و علمای اهل سنت عذر خواهی کرده و تصریح کرده بود که  هم تهیه کننده و مدیر این برنامه اخراج و هم شخص مدیر شبکه پنج سیما بدلیل این کوتاهی توبیخ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت:​ متاسفانه در مراسمی که به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) از شبکه پنج سیما پخش شد یکی از مداحان ضمن مرثیه خوانی به برخی مقدسات جامعه اهل سنت ایران اسلامی اهانت کرد که صراحتاً اعلام می‌کنم به موجب فتوای مقام معظم رهبری و بسیاری از مراجع عظام تقلید،  اهانت به مقدسات برادران اهل سنت حرام است و چنانچه این قبیل اعمال از ناحیه افراد سر بزند حتی اگر چنانچه این مراسم از صدا و سیما پخش نمی‌شد حرام و واجد وصف مجرمانه بود.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: این فرد هم اکنون در دادسرا حضور دارد و بازپرس مشغول انجام تحقیقات قضایی از اوست و ما اقدام او را عالمانه و عامدانه می‌دانیم و اگر چه ممکن است توضیحاتی داشته باشد، اما توضیحات وی قابل پذیرش نخواهد بود و در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی، دستگاه قضاییه با این شخص برخورد می‌کند.

تابناک نوشت: یک مراسم مذهبی در شب تولد امام حسن مجتبی (ع) از محل یکی از مساجد تهران پخش شد که در آغاز آن مراسم، احد قدمی مداح مشهور که با دامادی پروین احمدی نژاد خواهر محمود احمدی نژاد شناخته می‌شود، از سر جهل و نادانی، به بزرگان اهل سنت یا همان خلفای راشدین توهین کرد.

لاریجانی رئیس مجلس ماند

انتخابات هیات رئیسه سال چهارم دوره دهم مجلس شورای اسلامی امروز برگزار شد که طی آن تنها تغییر، عدم راهیابی علی مطهری به ترکیب هیات رئیسه بود. برای ریاست پارلمان علی لاریجانی، محمدرضا عارف و محمدجواد ابطحی کاندیدا شدند.

پس از رأی‌گیری برای ریاست مجلس، علی لاریجانی با کسب 155 رأی از ۲۷۴ آرای مأخوذه مجدداً به عنوان رئیس پارلمان برای سومین سال فعالیت مجلس دهم برگزیده شد.

محمدرضا عارف نیز با کسب 105 رأی، از رسیدن به کرسی ریاست مجلس بازماند. محمدجواد ابطحی نیز 9 رای نمایندگان مجلس را به خود اختصاص داد.

کاظم جلالی رئیس فراکسیون مستقلین ولایی در پاسخ به این پرسش که چرا مطهری در سال چهارم مجلس نتوانست از نمایندگان برای نایب رئیسی رأی بگیرد، گفت: اگر آقایان در لیست امید تعامل می‌کردند می‌توانست این اتفاق نیفتد، پس وقتی تعامل نمی‌کنید و می‌گوئید که از ابتدا تا انتهای انتخابات هیأت رئیسه خودمان لیست می‌دهیم و همه موظف به رأی به این لیست هستند، شدنی نیست. در مجلس هیچ فردی نماینده‌تر از دیگری نیست. نمایندگان برای خود شأنی قائل هستند پس باید با داشتن رفتار منطقی به گونه‌ای پیش رفت که نمایندگان هم براساس منطق حرکت کرده و پیش روند.

مهر درباره حاشیه های امروز مجلس نوشت: برخلاف همیشه که محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس روی صندلی خود آرام می‌نشست، این بار با باز شدن درب مجلس خبرنگاران شاهد محمدرضا عارفی بودند که ایستاده بود و با استرس به فهرست بلندبالایی که تا زمین کشیده شده بود نگاه می‌کرد و آن را خط می‌زد. در نهایت هم فهرست را به دست مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید که در صندلی پشتی عارف قرار داشت، داد. کواکبیان هم این فهرست بلندبالا را بالا و پایین می‌کرد.

مدت‌ها بود خانه ملت این همه نماینده به خود ندیده بود. معمولاً در سال پایانی مجلس وکلای ملت بیشتر با حضور در حوزه‌های انتخابیه مشغول رقابت با رقبای بالفعل و بالقوه خود هستند و طی ماه‌های اخیر آمار نمایندگان حاضر در مجلس بیش از ۲۲۰ نفر نبوده است اما امروز گویی سه فراکسیون فراخوان عمومی برای حضور اعضایشان در صحن علنی مجلس داده بودند و بیش از ۲۷۵ نماینده در صحن مجلس حضور داشتند... پس از اعلام نام لاریجانی، تعدادی از نمایندگان با فریاد «شیر است» حمایت خود را از لاریجانی اعلام کردند.

پیش از این احمد بیگدلی عضو شورای مرکزی فراکسیون امید اعلام کرده بود «مطهری و پزشکیان با نامزدی عارف برای ریاست مجلس مخالف هستند زیرا معتقدند نامزدی وی باعث ریزش آرا نواب رئیس خواهد شد.»

علی مطهری که طی سه سال گذشته نایب رئیسی دوم مجلس را برعهده داشت قربانی بلندپروازی‌های عارف در اجلاسیه چهارم شد.

عبدالرضا مصری پس از آنکه توانست رأی نمایندگان را برای نایب رئیسی مجلس را جلب کند نزد علی مطهری که مغلوب این رقابت بود، رفت و از او دلجویی کرد.

مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید که در خصوص مخالفت با طرحی صحبت می‌کرد در ابتدای اظهارات خود گفت: «مشخص شد که اصلاح‌طلبان اکثریت را در مجلس در اختیار ندارند»؛ این سخنان نشان می‌دهد که فراکسیون امید تلاش دارد از این باخت برای توجیه عملکرد ضعیف خود در مجلس دهم استفاده کند.

غلامحسین کرباسچی در واکنش به عدم توفیق علی مطهری در انتخابات هیئت رئیسه مجلس که صبح امروز (یکشنبه)‌ برگزار شد، با کنایه به نقش محمدرضا عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید مجلس در از دست رفتن یکی از صندلی‌های هیئت رئیسه برای اصلاح‌طلبان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی  نوشت: به همّت آقای عارف ودوستانشون آقای مطّهری از نایب رئیسی مجلس حذف شد.

مهرداد بائوج لاهوتی در خصوص عدم رای آوری علی مطهری به دیده بان ایران گفت: آقای مطهری خودش پیش بینی می کرد که رای چندانی نیاورد. هر چند تلاش خودشان را انجام دادند تا ائتلافی بین دو فراکسیون انجام شود اما متاسفانه به دلایل مختلف و اصرار برخی از اعضای فراکسیون امید ائتلافی شکل نگرفت و همانطوریکه خود آقای مطهری پیش بینی کرده بودند رای کافی را بدست نیاوردند.

سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی فراکسیون ولایی هم گفت: اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی درباره رأی‌دادن به آقای لاریجانی اتفاق نظر نداشتند. برخی معتقد بودند که نباید به آقای لاریجانی رأی داد و خواهان تغییر در هیئت رئیسه بودند؛ برخی نیز می‌گفتند باید در مقابله با اصلاح‌طلبان و برای جلوگیری از پیشروی آنها به آقای لاریجانی رأی داد. البته همه نسبت به ایشان انتقادهایی داریم اما برخی به دلیلی که گفته شد به او رأی دادند.

فاطمه سعیدی، سخنگوی فراکسیون امید مجلس، گفت: ما یک فراکسیون مستقل و اصالت‌دار هستیم. ما به عنوان یک فراکسیون اصلاح‌طلب از آقای مطهری حمایت کردیم، اما مستقلین باعث افتادن آقای مطهری شدند. آنها بر سر ریاست آقای لاریجانی با نواب معامله کردند و آقای مطهری نایب‌رئیس نشد.

نامه نیوز نوشت: برخی کارشناسان معتقدند علی مطهری قربانی زیادخواهی عارف شد. اگر عارف برای ریاست کاندیدا نمی شد حداقلش این بود که همچون سه سال گذشته دو کرسی نایب رئیسی برای فراکسیون امید محفوظ می ماند. در واقع عارف گذشته را چراغ راه آینده نکرد و وارد بازی باخت-باخت شد.

حقوق نجومی بگیران طبق روش دولت برای افزایش حقوق‌ها زیادتر شده است

حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با استناد به بند 11 ماده 22 آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، گفت: روزی که مجلس در خصوص حقوق و مزایای کارکنان مصوبه ای تصویب کرد نماینده دولت اعلام کرد به آن عمل نخواهد کرد. آقای لاریجانی تاکید داشت که باید قانون اجرایی شود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس با انتقاد از افزایش حقوق نجومی بگیران گفت: این روشی که دولت برای افزایش حقوق‌ها در نظر گرفته است باعث می شود حقوق نجومی بگیران بالاتر و حقوق پایین دست‌ها کمتر افزایش پیدا کند.

پوز دفتر زنگنه

به گزارش «جوان»، دفتر زنگنه چه در دولت اصلاحات و چه در دولت فعلی محل حاشیه‌های بسیاری بود؛ چه زمانی که در ماجرای پرونده کرسنت یکی از اعضای دفتر زنگنه بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت تا امروز که یکی از نهاد‌های امنیتی، پرونده عجیبی را برای دفتر وزیر تشکیل داده‌است.

ماجرا از آن قرار است که یکی از کارکنان حفاظت پرسنلی متوجه برخی اتفاقات در وزیر نفت می‌شود و مراتب را به یکی از نهاد‌های امنیتی گزارش می‌دهد و این نهاد امنیتی، با ورود به این اتفاقات موفق به کشف کارتخوان‌ها و اسنادی می‌شود که وزیر نفت را عصبانی می‌کند. بازجویی از افراد دخیل در این رسوایی، موجب می‌شود فرجام کار به بیمارستان کشیده شود، اما مسئولان این نهاد امنیتی، این پرونده را به پیش می‌برند. زمانی که خبر پوز‌های دفتر وزیر افشا می‌شود، وزیر نفت همان شب در نشستی خبری بدون رد کردن این اتفاق به سؤالی درباره بازجویی از مسئول دفترش این واکنش را نشان می‌دهد: «بازجویی که همیشه هست، اما اطلاعی درباره بازجویی ویژه ندارم»!

با این اظهار نظر وزیر نفت، خبر کشف پوز در دفتر وی به یکی از سرخط‌های خبری تبدیل شد و همزمان یکی از کانال‌های ضد انقلاب و کم مخاطب در خبری نوشت که احتمال بازداشت وزیر نفت به دلیل فساد کلان مالی و جاسوسی اقتصادی جدی‌تر شده‌است. روز بعد وزارت اطلاعات در یک اقدام عجیب نسبت به خبر این کانال بی‌اهمیت واکنش داد و نسبت این اتهامات به زنگنه و بازداشت وی را تکذیب کرد.

وزارت نفت هم پس از این تکذیبیه، به خود جرئت داد و با خروج از موضع سکوت اعلام کرد «خبر کشف پوز در دفتر زنگنه کذب است» در حالی که وزارت اطلاعات در اطلاعیه خود هیچ اشاره‌ای به کذب بودن کشف پوز در دفتر وزیر نفت نکرده‌بود.

تحلیلی درباره مجرمان مؤمن‌نما

سیدهادی رضوی دفاعیاتش را در دادگاه با سلام به حضرت زهرا (س) مطرح ساخت. وی در گفت‌وگویی با عنوان حامی جشنواره «مدافعان حرم» نیز سخن خود را با همین سلام و صلوات آغاز کرد و از خون شهدا و عزت کشور سخن‌ها گفت.

روزنامه جوان در ادامه نوشت: به قول خودش هادی رضوی را در دادگاه یک بچه ریشوی مذهبی می‌دانند که شاید روی نوع پوشش، لباس پوشیدن و حرف زدنش حساب دیگری می‌کنند، اما امروز وقتی در جایگاه یک مفسد اقتصادی است، گویی نماینده دادستان رویکرد دیگری به وی دارد، اما نباید از نظر دور داشت که رضوی و رضوی‌ها مجرمانی در لباس مؤمنانه هستند نه مؤمنانی که مجرم می‌شوند.

فرهیختگان هم نوشت: افکار عمومی در حالی به استقبال دادگاه‌های بانک سرمایه می‌رود که مدت‌هاست با بحث پولشویی در سینما و شبکه نمایش خانگی و اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان توسط افرادی از قبیل حسین هدایتی، هادی رضوی و محمد امامی آشناست. احسان دلاویز نام جدیدی است که حالا در کنار این افراد در جریان دادگاه‌های بانک سرمایه مطرح می‌شود. او البته جزء برادران دلاویز است که در نفت و صندوق‌های بازنشستگی، افراد شناخته‌شده‌ای هستند و از دوران رئیس‌جمهور اسبق، در صدر منصب‌های مدیریتی و مشورتی قرار داشته‌اند. حداقل سه سال است که بین اهالی سینما و چهره‌های مشهور، افراد ذی‌نفع از ورود چنین پول‌هایی به سینما و شبکه نمایش خانگی، نامشروع بودن منابع مالی پروژه‌ها را با قاطعیت رد کرده‌اند. حالا صدور حکم برای حسین هدایتی و قرائت کیفرخواست هادی رضوی که در آن اشاراتی به احسان دلاویز و محمد امامی هم شده است، تقریبا چون و چرایی برای انکار باقی نگذاشته است. به‌طور قطع ادامه روند دادرسی‌ها جو روانی جامعه را علیه چهره‌های مشهور سینمای ایران به‌شدت سنگین‌تر خواهد کرد...

چرا حسن روحاني «جريان سوم» نشد

شرق نوشت: ... اگر محمود احمدي‌نژاد تعريف خود از «جريان سوم» را « نه اين و نه آن» انتخاب کرده بود، حسن روحاني «هم اين و هم آن» را انتخاب کرد و البته همين پاشنه آشيل او شد. روحاني تلاش کرد هم به شعارهاي اصلاح‌طلبان پايدار بماند و هم از جناح اصولگرا در کابينه خود استفاده کند؛ اما عملکرد دولت او باعث شد تا با وجود پشتيباني مجدد اصلاح‌طلبان از روحاني در انتخابات سال 96، طيف طرفدارش کم‌کم به جمع منتقدان دولت او بپيوندد؛ هرچند شخصيتي مانند «اسحاق جهانگيري» به‌عنوان يک چهره اصلاح‌طلب به‌عنوان معاون‌اول او حضور داشت.

روزنامه آرمان هم نوشت: جریان سوم! سال‌هاست تنها دو جریان سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا برای مردم شناخته شده هستند و اعتمادی به جریان سوم نمی‌شود. «جریان سوم» که هیچ‌گاه نتوانسته است پایدار بماند و در هر دوره‌ای که ایجاد شده است، ناکام مانده است برخی سیاسیون بارها تلاش کردند تا جریان سوم را به عنوان ضلع سوم مثلث سیاسی کشور معرفی کنند، اما بی‌اعتمادی جامعه سبب شد تا این طرح‌ها در نطفه خفه شود.

انتقادات نسبت به سخنان روحانی درباره افزایش اختیارات رئیس جمهور

عماد افروغ، استاد دانشگاه و نماینده ادوار مجلس در گفت و گو با فارس، با اشاره به موضوع اختیارات رئیس جمهور اظهار داشت: رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه در ساختار سیاسی ما نسبت به دو قوه قضائیه و به ویژه مقننه اختیارات خوبی دارد و امکانات و فرصت های زیادی در اختیارش است.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد:‌ این پرسش برای همه مطرح است که رئیس جمهور در شرایط عادی تا چه حدی از اختیاراتش برخوردار بوده و در چه حدی از جایگاه خود با مدیریت و برنامه ریزی خوب استفاده کرده است که در شرایط بحرانی این اطمینان را داشته باشیم که می تواند به احسن وجه از این اختیارات افزایشی خود استفاده کند.

وی اظهارات رئیس جمهور درخصوص کم بودن اختیاراتش را کلی گویی عنوان کرد و گفت: ایشان باید به صورت جزئی اشاره کند که در کدام قسمت از اختیاراتش با محدودیت هایی مواجه است و می خواهد در چه عرصه هایی اختیاراتش افزایش یابد. این نوع کلی گویی شائبه های سیاسی را ایجاد می کند.

فریده اولادقباد نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با فارس، در خصوص اظهار نظر چندی پیش حسن روحانی که گفته بود اختیارات رئیس جمهور باید افزایش پیدا کند، باید بگویم رئیس جمهور به صراحت به نمایندگان و مردم بگوید که در کدام موارد نیاز به افزایش حوزه اختیارات دارد.

نماینده مردم تهران در ادامه خاطرنشان کرد: حوزه اختیارات رئیس جمهوری در قانون اساسی تعریف شده است و توقع می‌رود بر اساس وظایف و اختیاراتش در قانون اساسی عمل کند.

بیشترین رنج را حقوق‌ بگیران ثابت می‌برند

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه شنبه در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه با اشاره به اینکه روزانه هنگام رفت و آمد در خیابان‌ها و همچنین در سفرهای استانی از چهره‌های مردم شرایط کشور و زندگی آنها را شخصاً ارزیابی می‌کنم، افزود: امروز می‌توانیم از این جنگ عبور کنیم، اما باید هزینه جنگ را کم کنیم و این اختلاف و تفرقه است که  هزینه جنگ را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر هر چه این جنگ اقتصادی زودتر به پایان رسد، به نفع مردم خواهد بود چرا که همه رنج‌ها بر دوش آنان است.

رئیس جمهور با  تاکید بر اینکه من قطعا از رنج و مشکلات مردم خبر دارم ، افزود: بیشترین رنج را حقوق‌ بگیران ثابت می‌برند و به عنوان رئیس جمهور در ابتدای هر سال میزان حقوق حقوق‌بگیران را تعیین می‌کنم و می‌دانم قشر مهمی از جامعه بویژه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از لحاظ اقتصادی در فشار هستند و با مسئولین مربوطه، به صورت روزانه در ارتباط بوده و از وضع زندگی آنها اطلاع به دست می‌آورم.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی ممانعت شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مدارا، محمدرضا بادامچی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیات رئیسه مجلس در پیگیری و پیشبرد اهداف و ماموریت‌های مجلس شورای نقش اساسی و موثری دارند گفت: انتخاب اعضای هیات رئیسه مجلس از یک سوی به جهت اینکه می‌تواند تبلور مجموعه مجلس باشد و از سوی دیگر چون تنظیم و پیگیری کننده سیاست‌های داخلی و خارجی بوده و همچنین موارد کلان، اقتصادی و اجتماعی است حائز اهمیت و اثرگذاری در میزان موفقیت ادوار مجلس است .

رئیس مجلس باید فردی پاکدست و فساد ستیز باشد

بادامچی در گفتگو با مدارا، با بیان اینکه در هر دوره‌ای هیات رئیسه مجلس منسجم و دارای نگاه توسعه‌ای و پیشرو داشته، توفیق آن مجلس در خدمت‌رسانی به جامعه هم بیشتر و عیان‌تر بوده، افزود: در راس هیات رئیسه، کرسی ریاست مجلس و نماینده‌ای که به عنوان سکاندار بر آن تکیه می‌زند نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و پاکدستی، فسادستیزی و میزان آگاهی و اشراف به مسائل جهانی و پیشروی مردم از ویژگی‌هایی است که فرد کاندیدای ریاست مجلس باید داشته باشد، دوری کاندیداها از این ویژگی ها از اعتبار کرسی ریاست مجلس می‌کاهد و مجلس را در پیشبرد اهدافش با مانع مواجه می کند.

هرگز نشنیدم دفتر رهبری در مورد انتخاب رئیس مجلس نظری داشته باشند

نماینده تهران در دوره دهم مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اصل دموکراتیک مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: رقابت بر سر کرسی هیات رئیسه معمولا بین فراکسیون‌های مجلس و از دل مجلس شکل می‌گیرد و رقابتی کاملاً مبتنی بر رای و شایستگی افراد است، چرا که اگر غیر از این باشد افراد منتخب نمی توانند در پیگیری امور محوله مستقلاً تصمیم بگیرند و به خارج از مجلس مستقل خواهند بود.

او ادامه داد: طی ۴ سال نمایندگی مردم در دوره دهم مجلس شورای اسلامی هرگز نشنیدم دفتر رهبری در خصوص افراد و انتخاب رئیس مجلس و اعضای هیات رئیسه نظری داشته باشند. حتی در حد شایعه در راهروهای مجلس هم این مطلب مطرح نشد.
بادامچی تاکید کرد: منتسب کردن اقدامات درون مجلس همچون انتخاب رئیس مجلس یا دیگر تصمیمات کلان نمایندگان به نظر رهبر انقلاب منجر به خدشه دار شدن جایگاه رهبری می شود و اگر این دست امور در کشور بدعت گذاری شود، آسیب‌های جبران ناپذیری به شان و کیان مجلس وارد خواهد کرد.

انتشار این دست شایعات جایگاه مجلس را تنزل می دهد

بادامچی خاطرنشان کرد: افردی که مدعی حمایت خارج از مجلس هستند نمی‌توانند استقلال رای داشته باشند و خود به عاملی برای تضعیف مجلس و کاهش اثر گذاری آن بدل می‌شوند و نمی‌توانند، این اصل که مجلس در راس امور است را محقق کنند و جایگاه مجلس را تنزل خواهند داد.

او در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان از انتشار این شایعات جلوگیری کرد، گفت: بهترین اقدام این است که خود بیت رهبری مانع ترویج این شایعات شوند، خود اقدام کنند و تذکر بدهند به افراد و مانع هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی و جناحی شوند.

نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی در پایان یادآوری کرد: استقلال رای نمایندگان مجلس به معنی عدم تاثیر پذیری از لابی ها رایزنی‌های ذینفعان سیاسی و اقتصادی و حریت آنها شان مجلس را ارتقا خواهد داد و نمایندگان مجلس باید به عنوان وکلای مردم پیگیری خواسته ها و مطالبات عموم جامعه باشند و با شجاعت نظر مردم و خواست جامعه را دنبال کنند و مقهور شایعات و رایزنی های سیاسی نشوند.

دیگر خبرها

  • درخواست روحانی شاخص قم از وزارت اقتصاد درخصوص مالیات ها
  • نظارت درون سازمانی در شهرداری گرگان مطلوب نیست/ گله‌مندی مردم از خدمات‌شهری
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، مسرت و سرافرازی تمام آزادگان جهان را به دنبال داشت
  • وعده نائب رئیس مجلس برای برخورد با بی‌حجابی
  • از هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی ممانعت شود
  • درخواست از بیت رهبری درپی تکرار یک ادعای عجیب درباره ریاست مجلس آینده
  • مروری بر آثار و زندگی شاعر بلند آواز بوشهر
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • نظر علی مطهری درباره بهشت زوری
  • مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها