Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@20:22:26 GMT

کاهش 89 درصدی حریق در مراتع علوفه‌ای لرستان

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۷۳۷۷

مدیرکل محیط‌زیست لرستان از کاهش 89 درصدی حریق در مراتع استان خبر داد و گفت: سال گذشته 5 هکتار از مراتع علوفه‌ای استان به دلیل سهل‌انگاری گردشگران در مسیر دریاچه گهر دچار حریق شد.به گزارش بلاغ،مهرداد فتحی بیرانوند ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران ویژه اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع لرستان اظهار کرد: مدیریت زمان مهمترین موضوع در اطفای حریق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا تاکنون 2 هزار کیلومتر آتش‌بر در سطح مراتع و جنگل های استان ایجاد شده که این میزان امسال به 4 هزار کیلومتر افزایش خواهد یافت.

مدیرکل محیط‌زیست لرستان با اشاره به تشکیل 20 تیم عملیاتی واکنش سریع اطفای حریق افزود: شناسایی نقط حساس و بحرانی حریق به ویژه در منطقه سفیدکوه ازنا از مهمترین اقدامات انجام شده بوده است.

فتحی بیرانوند بیان داشت: تجربه ثابت کرده هر چه میزان آموزش‌ها و اطلاع رسانی‌های پیش‌گیرانه بیشتر شود به همان اندازه کاهش حریق را شاهد هستیم.

وی همچنین بر لزوم کاهش آتش‌سوزی‌های پس‌چر مزارع به دلیل سرایت به اراضی ملی و منابع طبیعی تأکید کرد.

مدیرکل محیط‌زیست لرستان با بیان اینکه جوامع محلی با منابع طبیعی منافع مشترکی دارند، گفت: از این رو پیشنهاد می شود جلسه ای با دهیاری ها و شوراها برگزار شود و ضمن آگاهی بخشی امکانات لازم برای اطفای حریق نیز در اختیار آنان قرار گیرد.

فتحی بیرانوند از کاهش 89 درصدی حریق در مراتع استان خبر و ادامه داد: سال گذشته 5 هکتار از مراتع علوفه‌ای استان به دلیل سهل‌انگاری گردشگران در مسیر دریاچه گهر دچار حریق شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد

حجت الله بیرانوند گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و در راستای تامین کالا به منظور تنظیم قیمت ها، از ابتدای سال گذشته تا اسفندماه هفت هزار تن برنج و شکر با نرخ مصوب دولتی برای عرضه در بازار عمومی به عاملیت‌های توزیع واگذار و مابقی نیز برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز توزیع شد.

وی اظهار داشت: ۱۲۰ تن شکر برای تهیه زولبیا و بامیه با نرخ هر کیلوگرم درب انبار ۲۵۵ هزار ریال و برای مصرف کننده ۲۸۵ هزار ریال تامین شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم برنج دانه بلند هندی نیز درب انبار ۳۳۰ هزار ریال و برای مصرف کننده ۳۵۰ هزار ریال تعیین شده بود که با توجه به نیازسنجی بازار، مشکل یا کمبودی در تهیه این اقلام اساسی ایجاد نشد.

مصرف ۲۷۴ هزارتن گندم

بیرانوند همچنین تصریح کرد: ۲۷۴ هزار تن گندم طی سال گذشته برای مصارف نان، صنایع و صنوف آرد در لرستان توزیع شده و یک هزار و ۲۷۰ واحد نانوایی لواش، ۵۲۵ واحد نانوایی سنگک، ۴۱ نانوایی تافتون، ۱۴۱ نانوایی بربری و ۳۴ نانوایی ساجی در لرستان فعال است.

بیرانوند با بیان اینکه در حال حاضر قیمت آرد کامل (سبوس دار) آزاد است، ادامه داد: علاوه بر این، قیمت بالای آرد و نان سبوس دار، استقبال نانوایی‌ها را از این ماده غذایی سالم کم کرده است که اداره کل غله و خدمات بازرگانی آمادگی دارد در صورت مراجعه و درخواست نانوایی‌ها برای پخت نان سبوس دار، حمایت‌های لازم را انجام دهد.

وی بیان کرد: از مجموع ۱۳ کارخانه آرد استان حدود ۱۰ واحد برای تولید آرد کامل با سبوس بالا اعلام آمادگی کرده اند، چراکه ماشین آلات آنها به روز و درصد سبوس گیری آنها قابل تنظیم است.

بیرانوند گفت: در صورت تولید عمده، آرد سالم به صورت یارانه‌ای در اختیار نانوایی‌های استان قرار می‌گیرد، بنابراین افزایش سبوس آرد در نانوایی‌ها به منزله افزایش قیمت نان نیست و نان پخت شده با همان قیمت سابق به فروش می‌رسد، چراکه تجربه پخت این نان در استان وجود دارد و تنها باید اقدامات لازم برای آگاهی و افزایش استقبال مردم اجرایی شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان همچنین سرانه مصرف نان در لرستان را ۱۲ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: به طور متوسط ماهانه ۲۵ هزار تن گندم در استان مصرف می‌شود که سه هزار تن سبوس آن گرفته و برای مصرف دام استفاده می‌شود، چراکه سبوس خام مصرف انسانی ندارد، در حالیکه می‌توان با سبوس گیری کمتری از آرد نانوایی، به ارزش غذایی نان‌های تولیدی اضافه کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • تجلیل از پدر دو بیتی لکی لرستان
  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در باره بیماری گیجی گوسفندان
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان
  • لرستانی‌ها کدام نوع نان را بیشتر مصرف می‌کنند؟
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه