Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@15:41:08 GMT

احتمال مشارکت نتانیاهو در کنفرانس منامه

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۷۶۲۴

احتمال مشارکت نتانیاهو در کنفرانس منامه

یک تحلیلگر صهیونیست از احتمال مشارکت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس منامه خبر داد، کنفرانسی که به گفته سید حسن نصرالله اولین گام در اجرای توطئه «معامله قرن» برای حذف مسئله فلسطین برگزار می‌شود. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۴ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک نویسنده صهیونیست درباره حضور احتمالی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس ضد فلسطینی منامه اظهارنظر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این نویسنده صهیونیست در مطلبی در پایگاه خبری یسرائیل پلاس نوشت نشست اقتصادی بحرین در چارچوب تکمیل فشارهای اقتصادی و مالی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر فلسطینیان برای وادار کردن آنها به پذیرش گام‌های یکجانبه‌ای قرار دارد که بر آنها در راستای منافع اسرائیل تحمیل می‌کند، ولی هر وعده‌‌ای برای دادن پول به فلسطینیان، آنها را برای دست برداشتن از آرمان‌های خود برای تشکیل کشور مستقل در مرزهای 1967 متقاعد نخواهد کرد.

عکیفا الدار افزود دانستن اینکه چه کسی دقیقا در پس ایده کنفرانس اقتصادی بحرین قرار دارد، دشوار است، کنفرانسی که هدف از آن تحقق صلح شکوفایی است.آیا این نگاه دون مایه به فلسطینیان و  عدم درک آن به صورت کافی و تحقیر ونادیده گرفتن آنها و به طور کلی اعراب است یا گام جدیدی هماهنگ با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل است تا زمان بیشتری را در رویارویی با محمود عباس(ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان کسب کند؟ آیا این کنفرانس در برابر صحنه جدیدی از قدرت نمایی در خاورمیانه خواهد بود.

این تحلیلگر صهیونیست که سابقه ریاست دفتر روزنامه عبری هاآرتص در واشنگتن را در کارنامه خود دارد، اظهار داشت کنفرانس اقتصادی بحرین پس از آن برگزار می‌شود که ایالات متحده آمریکا تحریم‌های اقتصادی و مالی را علیه فلسطینیان طی دو سال اخیر تحمیل کرد چه علیه تشکیلات خودگردان و چه علیه آنروا(آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل) و همچنین خدشه وارد کردن به فعالیت های سازمان های بشردوستانه که در سرزمین های فلسطینی فعالیت می کنند، این اقدامات تا جایی بوده که حتی طرفداران صلح اسرائیلی و کارکنان سازمان ریشه های صلح را هم به محکومیت آن وادار کرده است.

این تحلیلگر صهیونیست به نقل از آهارون میلر که سال‌های طولانی در تیم‌های مذاکرات آمریکایی برای مذکرات صلح فلسطینی اسرائیلی فعالیت کرده است، اقدامات ترامپ علیه فلسطینیان را سخت و احمقانه و مضر توصیف کرده، زیرا وی به استفاده از اموال و پول برای فشار بر فلسطینیان روی آورده است.

الدار نویسنده کتابی با عنوان شهرک نشینان و دولت اسرائیل نوشته  است پس از گذشت یک ربع قرن از امضای توافق نامه اسلو زمان آن رسیده است تا ایالات متحده آمریکا این نکته را درک کند که تحریم‌های اقتصادی، هرگز فلسطینیان را به چشم پوشی و صرف نظر کردن از خواسته ها و آرمان های سیاسی خود و در راس آن تشکیل کشور مستقل به پایتختی قدس شرقی همراه با حاکمیت بر حرم شریف(مسجدالاقصی) وادار نخواهد کرد.

وی افزود نشست بحرین 2019 شبیه نشست  دوحه 1997 است که در جریان اولین نخست وزیری نتانیاهو برگزار شد که این مسئله ما را بر آن می دارد تا پیش بینی کنیم مبنی بر اینکه کسانی که امروز حاضر خواهند شد، سرآشپزهایی هستند که آمده‌اند از اندک میهمانان پذیرایی کنند و شاید حوادث نشست دوحه سبب شده است تا نتانیاهو به سرعت از نشست بحرین استقبال نکند، نتایج نشست قبلی(در دوحه) این پیام را به همراه داشت که هرگونه توافق صلح باید با استناد به اصل زمین در برابر صلح و بر اساس قطعنامه های 242 و 338 شورای امنیت سازمان ملل باشد.

انتهای پیام/

R36361/P/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید

رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی گفت: مشارکت‌های مردمی از مولفه‌های اساسی توسعه پایدار و رونق تولید است و در جهت افزایش بهره‌وری و تولید ثروت نقش مهمی ایفا می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان می دهد امروزه مدلی که می تواند کشور را در شرایط تحریم و تورم به سمت تحقق عدالت اجتماعی و توسعه همه جانبه سوق داده و در خیزش عظیم اقتصادی قراربدهد مدل تعاون است.

سال هاست که موضوع توجه به رشد اقتصادی و تولید همراه با عدالت اجتماعی توسط مقام معظم رهبری مطرح شده است و تنها مدلی که می تواند کشور را به سمت توسعه همه جانبه سوق داده و تعاون است. رشد اقتصادی، فقرزدایی، اشتغال مولد، یکپارچگی اجتماعی، تقویت کارآفرینی و مدیریت، تمرکز سرمایه های کوچک در قالب سرمایه های متوسط و کلان از اهداف مهم تشکیل شرکت های تعاونی در کشور است. تعاونی ها از لحاظ اقتصادی به  عنوان یکی از جدی ترین راه های توسعه پایدار در برنامه های توسعه کشور قراردارند. نقش تعاونی ها در اقتصاد خرد و متوسط در صورتی که نگاه ویژه ای به تقویت و افزایش بهره وری در آنها صورت پذیرد افزایش خواهد یافت و آمادگی ورود و حضور در عرصه فعالیت های اقتصادی کلان برای آنها فراهم خواهد شد.

 هادی ابوی، رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی نقش مهمی در توسعه جامعه و افزایش تولید به همراه دارد.

وی افزود: با تشویق به مشارکت فعال مردم در فرآیندهای تصمیم‌گیری و توسعه، می‌توان به ایجاد جامعه‌ای پایدار و متحد دست پیدا کرد.

ابوی خاطر نشان کرد: مشارکت در جامعه یعنی فرایند به‌کارگیری توانمندیهای فردی یا گروهی ذینفعان برای دستیابی به یک هدف گروهی. در این فرایند، رفتار آگاهانه، خواست جمعی، پذیرش جمعی، انتخاب و وجود نیازهای مشترکت اهمیت دارند. آنچه در یک فرایند مشارکت موفق مهم است احساس نیاز برای حل یک مشکل، شناخت آن مشکل و احساس نیاز به همکاری گروهی با توجه به میزان دانش و توانمندی افراد و شناخت آنان از توانایی‌ ها و امکانات موجود و حداکثر استفاده از آنهاست، که برای دستیابی و تحقق شعار سال میتوان تنها با تشکیل شرکت های تعاونی که خود متشکل از نهادهای مردمی است، به این مهم دست یافت. رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی یادآور شد: بیانات معظم له در دیدار با فعالان اقتصادی و تاکیدات دینی و اسلامی همه بیانگر اهمیت توجه به این نوع از اقتصاد ( اقتصاد مردمی – تعاونی ) در شرایطی است که وضعیت اقتصادی کشور نیازمند توجه بیش از پیش به واژگان عدالت، مردمی سازی، شفاف سازی، مشارکت مردم و جمع آوری و هدایت نقدینگی به سمت تولید است.  

وی گفت: شرکت‌های تعاونی به عنوان اجزاء تشکیل دهنده اکوسیستم تعاون از ویژگی‌هایی برخوردار هستند که در صورت توجه به این ویژگی‌ها و تحقق کارکرد‌های آنها در اقتصاد کشور می‌توانیم در مسیر شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید، مشارکت مردم» تعیین گردید، موفق باشیم. 

ابوی ادامه داد: بخش تعاون می‌تواند با سازماندهی و ساماندهی بنگاه‌های خرد، متوسط و کوچک و ایجاد صرفه جویی در مقیاس، هزینه‌های تولید را کاهش، رقابت غیر ضرور در بین تولید کنندگان را حذف و تاثیر روانی تورم بر تولید را محو و از تاثیر سفته بازی در اقتصاد بکاهد و جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزند. اقتصاد تعاونی این ظرفیت را دارد که با حذف واسطه‌های غیر ضرور به کاهش هزینه ها‌ی خانوار کمک نماید و با هدایت سرمایه‌های مردمی به بخش تولید علاوه بر ایجاد زمینه بهره مندی از سود حاصل از تولید با کاهش هزینه تامین مالی بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط و صرفه جویی در مقیاس هزینه‌های تمام شده کالا‌ها را کاهش و زمینه افزایش درآمد را فراهم آورد.

ابوی با بیان اینکه این مشارکت‌ها می‌توانند به رفع نیاز در جامعه منجر شوند، تصریح کرد: در مدل تعاونی این امکان وجود دارد تا تولید کالا‌ها را بر اساس نیاز منطقه‌ای مدیریت نمود و با تلفیق زنجیره ارزش و تامین با مدل تعاونی، بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد نمود که در فرآیند اقتصاد کشور بتواند گره گشا باشد؛ لذا آنچه مشهود است اقتصاد کشور در گام دوم انقلاب و در شرایط پیش رو باید به رکن دوم اقتصاد کشور در قانون اساسی که همان اقتصاد تعاونی است با رویکردی مثبت‌تر از گذشته نگریست و از ظرفیت‌های این مدل اقتصادی که می‌تواند مشارکت آحاد مردم در کنار باور‌های دینی و فرهنگی را در مسیر مردم سالاری اقتصادی هدایت کرد بهره وافی و کافی برد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اولین نشست استاندار لرستان با مدیران اقتصادی
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی
  • نگرانی تل آویو از احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم
  • تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید