Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون نامه سراج به جهانگیری: شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو برگردد، خودکفایی گندم سومین سال متوالی تکرار می‌شود، کمبود سیب زمینی به زودی برطرف می‌شود، سنگ آهن امسال گران‌تر خواهد شد، واردات مسافری تلفن همراه آزاد نخواهد شد، فیات کرایسلر درحال مذاکره برای ادغام با رنو است و جهش ۳۲۵۹ واحدی شاخص کل بورس در دومین روز هفته را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه سراج به جهانگیری: شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو برگردد

ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور طی نامه‎‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور خواستار لغو مصوبه مورخ 17-10-97 ستاد تنظیم بازار مبنی بر فروش فوری 20 درصد از تولید روزانه خودروسازان با قیمت حاشیه بازار و همچنین بازگشت شورای رقابت به عرصه نظارت بر قیمت‌گذاری خودرو شد. سراج در ادامه افزوده است: از طرفی نقش سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای کنترل شرایط بی‌ثباتی بازار خودرو نیز مشخص نیست و نهادی هم بر روی عرضه محصولات خودروسازان و قیمت خودرو نظارتی ندارد، در واقع سازمان مذکور مدعی بود با وجود شورای رقابت، در بازار خودرو ورود نخواهد کرد، اما در حال حاضر شورای رقابت از موضوع قیمت‌گذاری خودرو کنار گذاشته شده و همچنان از سوی سازمان حمایت اقدامی مشاهده نمی‌شود و به‌طورکلی معلوم نیست در حال حاضر کدام نهاد بر روی قیمت‌گذاری و میزان عرضه خودروسازان نظارت دارد.

سالانه حدود 800 هزار واحد در تولید مسکن عقب هستیم

نائب رئیس اول اتحادیه صنف مشاوران املاک گفت: ظرفیت افزایش نرخ اجاره بها بیشتر از 20 درصد در شهرهای بزرگ وجود ندارد؛ در شهرهای متوسط نیز بین 10 تا 15 درصد و در شهرهای کوچک به دلیل توازن بین عرضه وتقاضا احتمال افزایش قیمت ها خیلی ضعیف است. حسام عقبایی در گفت وگو با ایرنا درخصوص افزایش کاذب نرخ اجاره بها، گفت: یکی از عوامل تعیین کننده قیمت اجاره بها در تمام جهان قیمت مسکن است؛ تورم و عدم توازن بین عرضه و تقاضا و همینطور رشد جمعیت عوامل دیگری است که در کنار رشد قیمت مسکن روی افزایش قیمت اجاره بها موثر است. وی با بیان اینکه متاسفانه درسالهای اخیر شاهد رشد اجاره بها بودیم و این روند ادامه دارد، گفت:در سال های اخیر همواره قیمت مسکن رشد صعودی داشته است تا جایی که در سال 96 رشد قیمت مسکن باعث شد که بخش عمده ای از مستاجران ما از نقاط شمالی شهرهای بزرگ به نقاط میانی و ازنقاط میانی به نقاط جنوب شهر مهاجرت کنند؛ حتی مستاجران جنوب شهر هم مجبور به مهاجرت به حاشیه شهرهای بزرگ شدند. نائب رئیس اول اتحادیه صنف مشاوران املاک ادامه داد: رشد اجاره بها در سال 97 بیشتر از دوماهه سال 98 بود و دلیل آن این بود که قیمت مسکن در سال 97 بیش از 100 درصد افزایش یافت و این توقع به صوررت منطقی برای مالکان به وجود آمد که اجاره بها افزایش یابد.وی ادامه داد: کشوری هستیم که سالیانه به یک میلیون و 200 هزار واحد مسکونی نیازمندیم در حالی که تولید مسکن در کشور ما کمتر از 300 هزار واحد است؛یعنی سالانه حدود 800 هزار واحد در تولید مسکن عقب هستیم. عقبایی با بیان اینکه فقط سالی یک میلیون ازدواج در کشور ثبت می شود، ادامه داد: پیام آن این است که تولید مسکن زیر 300 هزار واحد تامین کننده نیاز سالانه هم نمی تواند باشد و توقع اینکه تامین کننده نیاز سالهای قبل و حجم انباشته ای از نیازهای سالانه در کشور باشد غلط است؛ سوداگری در بخش مسکن نیز به این وضعیت دامن می زند

جهش ۳۲۵۹ واحدی شاخص کل بورس در دومین روز هفته

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز یکشنبه، با افزایش ۲۳۵۹ واحدی معادل ۱.۵۲ درصد به رقم ۲۱۷ هزار و ۵۷۳ واحد رسید. این در حالی است روز شنبه شاهد افت ۸۵۴ واحدی معادل ۰.۴۰ درصد نماگر بودیم. همچنین دیروز شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۹۳۳ واحدی معادل ۱.۵۲ درصد به رقم ۶۲ هزار و ۲۷۶ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با ۱۲۵۴ واحدی معادل ۲.۵۹ درصد، عدد ۴۹ هزار و ۶۹۸ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۸۶۷ واحدی معادل ۲.۵۹ درصد به رقم ۳۴ هزار و ۳۶۹ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۴۰۹۵ واحد افزایش معادل ۱.۷۰ درصد را رقم زد و به سطح ۲۴۵ هزار و ۲۷۵ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با  ۲۴۳۷ واحد افزایش معادل ۱.۵۲ درصد به رقم ۱۶۲ هزار و ۳۸۲ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۶۳۲۲ واحد افزایش معادل ۱.۵۲ درصد همراه بود و عدد ۴۲۳ هزار و ۳۳۹ واحد را به نمایش گذاشت.  

حباب سکه به مرز ۵۶۰ هزار تومان رسید

دیروز هر قطعه سکه تمام طرح قدیم در پایان فعالیت بازار، به رقم ۴ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان رسید. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (سکه امامی) نیز با افزایش قیمت نسبت به نرخ صبح، به رقم ۴ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان رسید. هر نیم سکه بهار آزادی نیز ۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان و هر ربع سکه بهار آزادی یک میلیون و ۷۴۰ هزار تومان می‌باشد. هر سکه یک گرمی یک میلیون و ۲۵ تومان می‌باشد و هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ تومان ارزشگذاری شد. همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار که به عنوان مبنا برای محاسبات نرخ گذاری است، یک میلیون و ۸۷۷ هزار تومان تومان قیمت گذاری شد. حباب سکه نیز به رقم ۵۶۰ هزار تومان رسید. هرچند بازار این روز‌ها با کاهش تقاضا در کمترین میزان داد و ستد قرار دارد.

کاهش ۱۲۰ تومانی دلار

در معاملات روز (یکشنبه پنجم خردادماه ۹۸) بر اساس اطلاعات سامانه سنا بانک مرکزی که نشان دهنده میانگین وزنی نرخ خرید و فروش ارزبر مبنای معاملات ثبت شده در سامانه نظارت ارز توسط بانک‌ها و صرافی‌های مجاز کل کشور است، هر اسکناس دلار آمریکا به نرخ ۱۳۷۵۰ تومان در صرافی‌های مجاز و بانکی خریداری شد و به قیمت ۱۳۸۵۰ تومان به متقاضی دریافت دلار آمریکا فروخته شد. این رقم نسبت به روز شنبه، ۱۲۰ تومان کاهش داشت. همچنین هر اسکناس یورو در بازار دیروز به نرخ ۱۵۶۵۰ تومان خریداری شد و با کاهش ۱۰۰ تومانی نسبت به روز قبل، به قیمت ۱۵۷۵۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته شد.  

قیمت مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان نوسان چندانی ندارد

برومند چهار آیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از افزایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومانی نرخ مرغ نسبت به اواخر هفته گذشته در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است. وی افزود: با توجه به شرایط کنونی عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان نوسان چندانی نداشته باشد. چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۲۰۰ و مرغ آماده گرم در خرده فروشی‌ها را ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، مرغداران در فروش هر کیلوگرم مرغ با زیان یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ تومانی در بازار روبرو هستند. این مقام مسئول در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت جوجه یکروزه به طور چشمگیری افت داشته است، بیان کرد: کاهش انگیزه مرغداران گوشتی به جوجه ریزی بر زیان تولیدکنندگان جوجه دامن زده است که با استمرار روند کاهش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، ظرف ۴۰ تا ۵۰ روز آینده با کاهش شدید عرضه و افزایش قیمت مرغ در بازار روبرو خواهیم شد. وی با بیان اینکه بازار نهاده‌های دامی همچنان در نوسان است، گفت: در حال حاضر مرغداران هر کیلو کنجاله سویا را با نرخ ۴ هزار و ذرت یک هزار و ۷۰۰ تومان از بازار آزاد خریداری می‌کنند که این امر بر افزایش هزینه‌های تولید دامن زده است.

خودکفایی گندم سومین سال متوالی تکرار می‌شود

مهندس عباس کشاورز در بازدید از مزارع گندم شهرستان نمین گفت: امسال ۲ میلیون و ۴۰ هزار هکتار گندم آبی و نزدیک ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار هم گندم دیم کشت شده است. وی افزود: از این ۵ میلیون و ۷۵۰ هکتار مزارع گندم پیش بینی می شود ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم برداشت شود. معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: پیش بینی ما قبل از سیل در برخی استان های کشور، نزدیک ۱۵ و نیم میلیون تن برداشت گندم بود که ۶۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گندم کشور در استان خوزستان زیر آب رفت. وی افزود: پیش بینی می شود امسال ۱۱.۵ میلیون تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان کشور خریداری شود. به گزارش فارس با این میزان تولید خودکفایی گندم کشور برای سومین سال پیاپی تکرار خواهد شد،‌ میزان مصرف گندم در کشور 11 میلیون تن است که پیش‌بینی شده 11.5 میلیون تن گندم از گندمکاران خریداری شود. البته بخشی به عنوان خود مصرفی و نیز بذر برای کشت کشاورزان نیاز است که در چرخه مصرف جامعه حساب نمی‌شود.

کمبود سیب زمینی به زودی برطرف می‌شود

حسن صابری با اشاره به ورود زردآلو به بازار میوه گفت: این میوه هنوز نوبرانه است و قیمت مشخصی ندارد. وی با بیان اینکه قیمت نوبرانه‌هایی مانند زرد آلو از ثبات برخوردار نیست، افزود: به عنوان مثال صبح نرخ این میوه‌ها کیلویی ۱۰ هزار تومان و عصر ۵ هزار تومان است بنابراین فعلاً نمی‌توانیم قیمت مشخصی برای آنها اعلام کنیم. به گفته رئیس اتحادیه بارفروشان، قیمت این نوبرانه‌ها از ۱۵ خرداد به بعد به ثبات خواهد رسید. صابری همچنین با اشاره به آزاد شدن صادرات پیاز و سیب زمینی اضافه کرد: درباره پیاز باید این اتفاق رخ می‌داد چون قیمت آن به شدت افت کرده و حتی هزینه تولید آن نیز تأمین نمی‌شود و کشاورزان به شدت زیان می‌کنند. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم از این محصول بین ۲,۰۰۰ تومان تا ۲,۵۰۰ تومان است. وی با بیان اینکه تا حدودی با کمبود سیب زمینی مواجه هستیم، افزود: سیلی که در ابتدای سال جاری رخ داد دلیل این کمبود است چرا که در این فصل عمده سیب زمینی مورد نیاز بازار را منطقه گرگان تأمین می‌کند که بر اثر سیل دچار خسارت شده است. صابری در گفتگو با مهر گفت: کمبودی که وجود دارد بزودی برطرف خواهد شد. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی در میدان مرکزی میوه و تره بار بین ۳,۰۰۰ تومان تا ۵,۰۰۰ تومان است. وی توضیح داد: بیشتر صادرات پیاز و سیب زمینی کشور به عراق انجام می‌شد که هم اکنون با برداشت تولیدات خودِ عراقی‌ها، چندان از محصولات ما استقبال نمی‌شود.

سنگ آهن امسال گران‌تر خواهد شد

پس از این‌که قیمت سنگ آهن با عیار ۶۲ درصد به تازگی برای نخستین بار در پنج سال گذشته به بالای ۱۰۰ دلار در هر تن صعود کرد، تحلیلگران قیمت مورد پیش‌بینی برای این ماده خام فولادسازی را بالا بردند. اکثر تحلیلگران اکنون انتظار دارند میانگین قیمت سنگ آهن با احتساب هزینه حمل به ۸۲ تا ۹۲ دلار در هر تن در سال ۲۰۱۹ برسد. طبق آخرین ارزیابی "اس اند پی گلوبال پلاتس"، قیمت سنگ آهن با عیار ۶۲ درصد آخرین بار ۱۰۲.۴۵ دلار در هر تن بود. بانک کانادایی "آر بی سی کپیتال مارکتس" در یادداشتی تحقیقاتی، افزایش قیمت سنگ آهن در پنج ماه گذشته را استثنایی توصیف کرد و قیمت مورد پیش بینی برای سنگ آهن را به میزان ۲۴ درصد افزایش داد و ۸۲ دلار در هر تن اعلام کرد.

واردات مسافری تلفن همراه آزاد نخواهد شد

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:سایت واردات مسافری گوشی تلفن همراه تنها به مسافران واقعی امکان ثبت و ورود گوشی را می‌دهد حمیدرضا دهقانی نیا در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز براساس آخرین جلسه خود در وزارت کشور با حضور وزیر کشور به عنوان مسئول اطلاع رسانی دولت مقرر کرد که از انتهای اردیبهشت دیگر امکان ثبت گوشی‌های تلفن همراه برای غیرمسافر‌ها در سایت مسافری گمرک وجود نداشته باشد. وی گفت: از انتهای اردیبهشت به بعد یعنی از اول خرداد ۹۸ ارتباط بین گمرک ایران و نیروی انتظامی برقرار شد و تنها افرادی که صرفا مسافر واقعی هستند امکان استفاده از ۸۰ دلار معافیت مسافری را داشته و دیگر امکان ثبت گوشی برای کسانی که مسافر نبودند وجود ندارد.

چین بزرگترین صادرکننده حصیر به ایران

آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی در سال ۹۷ نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۱۰ تن سبد و حصیر بافی از ۲ کشور جهان وارد ایران شده است. طبق آمار موجود واردات ۱۰ هزار و ۵۰۳ کیلوگرم سبد و حصیر بافی باعث خروج ۴۴ هزار و ۱۹۰ دلار یا به عبارتی ۱ میلیارد و ۸۲۸ میلیون و ۳۶ هزار و ۳۹۹ ریال شده است. بر اساس آمار گمرک واردات از ۲ کشور چین و ترکیه صورت می‌گیرد. بیشترین واردات به حجم ۱۰ هزار و ۴۰۳ کیلوگرم از کشور چین به ثبت رسیده است.

فیات کرایسلر درحال مذاکره برای ادغام با رنو است

دو منبع آگاه خبر دادند که فیات کرایسلر و رنو در حال مذاکره برای یک ادغام جامع جهانی هستند که می‌تواند برخی از ضعف‌های اصلی هر دو خودروساز را از بین ببرد. این منبع آگاه گفت: مذاکرات در مراحل ابتدایی خود قرار دارد. پیش از این هم فایننشال تایمز گزارش داده بود که فیات کرایسلر و رنو در حال مذاکراتی برای ایجاد روابطی گسترده هستند تا بتوانند با چالش‌های ساختاری پیش‌روی صنعت خودروی جهان، روبرو شوند. فشار برای ادغام شرکت‌های خودروسازی با چالش‌های به وجود آمده از سوی الکتریکی‌سازی، مقررات محدودکننده آلودگی و تکنولوژی‌های تشنه سرمایه‌گذاری برای خودروهای خودران و به هم متصل، به حداکثر رسیده است. ارزش بازار دو شرکت فیات کرایسلر و رنو، روی هم ۳۳ میلیارد یورو (معادل ۳۷ میلیارد دلار) است و روی هم رفته سالانه ۸.۷ میلیون خودرو به فروش می‌رسانند. به جز بزرگ‌تر شدن بازار این شرکت‌ها، ادغام می‌تواند برخی از کاستی‌ها و معایب هر دو خودروساز را از بین ببرد. فیات کرایسلر دارای بازار بسیار پرسود وانت‌های بزرگ و برند جیپ در آمریکای شمالی است، اما نتوانسته است خود را با قوانین آینده آلایندگی دی اکسید کربن سازگار کند. رنو در مقابل، یک پیشتاز در صنعت خودروهای الکتریکی و موتورهای کم مصرف می‌باشد، اما با وجود حضور قدرتمند در بازارهای در حال ظهور، نتوانسته است در آمریکا موفق باشد.

افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت نان‌های صنعتی

محسن لزومیان رئیس اتحادیه نان های صنعتی کشور اظهار کرد: در شرایط فعلی دو نوع آرد در اختیار نانوایان قرار می گیرد که شامل کاملا یارانه ای و آرد نیمه یارانه ای است اما آردی که در اختیار کارخانجات نان صنعتی قرار می گیرد، آرد نیمه یارانه ای است. وی افزود: تمام تولید کنندکان در سال جاری افزایش هزینه داشتند که تولید کنندگان نان صنعتی نیز شامل این امر می شوند اما قدرت خرید مردم متناسب با آن افزایش نیافته است. رئیس اتحادیه نان های صنعتی کشور در گفتگو با تسنیم ادامه داد: حدود 30 درصد صنایع تولید کننده نان صنعتی به دلیل شرایط بد اقتصادی در سال گذشته تعطیل شدند و برخی دیگر از آنها نیز شرایط خوبی ندارند و تنها برای حفظ برند خود به تولید ادامه می دهند.  وی تصریح کرد: صنایع تولید کننده نان نمی توانند افزایش قیمتی متناسب با افزایش هزینه های تولید خود داشته باشند زیرا مردم قدرت خرید آن را ندارند؛ از طرفی نانوایان سنتی را در کنار خود داریم که در صورت افزایش قیمت، قدرت رقابت ما از دست می رود. لزومیان با بیان اینکه قیمت انواع صنعتی در سال جاری 5 تا 20 درصد با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه آنها افزایش یافته است گفت: قیمت نان های سفید مانند نان ساندویچی و فرانسوی که مصرف عام دارند 5 درصد و نان های مغزدار، جو و  چاودار افزایش قیمت بیشتری داشته اند به طوری که قیمت نان مغز دار 20 درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

 

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مستاجران بورس تهران شاخص کل بورس قیمت دلار قیمت سکه جوشن کبیر شب قدر برگزیت علی ربیعی علی لاریجانی مسعود پزشکیان عبدالرضا مصری معامله قرن استراماچونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته

محمود سیجانی در جمع خبرنگاران در خصوص اقدامات دولت سیزدهم در احیای واحدهای تولید و افزایش نسبی تولید، اظهار داشت: احیای این تعداد واحد باعث شد تا به صورت میانگین ۵ تا ۲۰۰ نفر نیروی کار در هر کارخانه مشغول به کار شوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به افزایش واحدهای تولیدی در استان تهران، گفت: تامین نقدینگی و حمایت‌های مالی، بازارسازی و تامین مواد اولیه در دستور کار قرار گرفته است.

سیجانی اضافه کرد: برای واحدهایی که توان تولید دارند و صاحبان برند هماهنگی ایجاد می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر تولید افزایش پیدا کند در همین زمینه مجوز گواهی تولید کارخانه صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه معدن احیای واحدهای معدنی در دستور کار است، گفت: این امر در راستای افزایش راندمان معادن است.

مدیرکل صمت استان تهران ابراز داشت: در حوزه تجارت خارجی افزایش صادرات را سیاست‌گذاری کرده‌ایم و به دنبال ایجاد بازار جدید هستیم که این امر ضمن تقویت ارزآوری و نشانگر قدرت تولید و کیفیت کشورمان در عرصه جهانی است.

سیجانی اضافه کرد: در حوزه صادرات سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم که پیش‌بینی امسال ۲ میلیارد دلار از محل گمرکات تهران است ضمن اینکه کالاهای این استان از سایر مرزهای استان نیز صادر می‌شود ضمن اینکه ۱۷ درصد صادرات کشور برای صادرات تهران است.

وی با اشاره به عملکرد کارگروه تسهیل گفت: ۴۸ جلسه کارگروه برگزار شده که مشکلات ۱۱۰۰ واحد رسیدگی شده است. همچنین بازدید میدانی از واحدهای صنعتی استان تهران یکی از بحث‌های اصلی است که این امر با حضور مدیران مختلف استان صورت می‌گیرد.

مدیرکل صمت استان تهران با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها توسعه شرکت‌های دانش بنیانی و تبدیل شرکت‌های دانش بنیان کوچک به تولیدی است.

سیجانی بیان داشت: ۱۰۷ کارخانه مجوز دانش بنیانی گرفتند؛ همچنین افزایش ظرفیت اسمی ۵۶۸ واحد را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه صنعت به بخش خودتامین برق رفته است گفت: آمادگی مشارکت با واحدهای تولیدی و صنعتی داریم دنبال منابع انرژی‌های جدید هستیم مشوق‌هایی در تولید برق و جلب سرمایه‌گذاری‌ها بخش خصوصی داریم ضمن اینکه خانواده‌های کارگران آماده هستند که توازن در مصرف انرژی ایجاد و با تولید همراهی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تقاضای ما این است که بخش‌های دیگر در مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن همراهی کنند.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آسیب‌ها و چالش‌ها در بخش صنعت بررسی می‌شود همچنین به پیشنهادها و نقش مشارکت‌های مردمی نیز پرداخته می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: شورای مشورتی بخش خصوصی با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها، کارآفرینان برتر و مدیران اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل داده‌ایم تا از ظرفیت سرمایه و ایده مردم بهره ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار برای فردا
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ثبات دلار کوتاه‌مدت است؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • کف قیمت دلار کجا خواهد بود؟
  • نوسان قیمت سکه در کانال ۴۳ هزار تومان