Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمایت میرزاده در گفت‌وگو با تسنیم درباره پرونده‌هایی که از 5 سال قبل در شورای نظارت مرکزی مدارس غیردولتی باقی مانده و رسیدگی نشده است، اظهار کرد: این شورا علاوه بر اعطای مجوزهای لازم برای تأسیس مدرسه به افراد صاحب صلاحیت، نقش نظارتی هم ایفا می‌کند تا اگر تخلفاتی خارج از چارچوب قانون صورت گرفت و اجحافی در حق مردم انجام شد با آن برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سامانه‌ای نیز توسط وزارت آموزش و پرورش برای رصد تخلفات مدارس غیردولتی راه‌اندازی شده که در راستای حمایت از مردم است و گاهی خانواده‌ها نظرات و پیشنهادات ارزنده‌ای دارند که می‌توانند آن را منعکس کنند و این سامانه از این جهت می‌تواند ارتباطی میان مردم و مسئولان آموزش و پرورش برقرار کند و در کنار آن خانواده‌ها می‌توانند تخلفات مدارس و اجحاف در حق مردم را نیز منعکس کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مدتی خلأ قانونی وجود داشت و این باعث شده بود که شورای نظارت بر مدارس غیردولتی فعال نباشد و تمام این مسائل باعث شد، پرونده‌هایی که در ادارات آموزش و پرورش صادر می‌شد روی هم انباشته و در شورای نظارت مرکزی تصمیم‌گیری نشود؛ امیدواریم هم‌اکنون که مشکل قانونی حل شده است تمام پرونده‌هایی که از تخلف برخی افراد حکایت دارد و تعیین تکلیف نشده است مورد رسیدگی قرار گیرد و در حوزه رسیدگی به تخلفات به‌روز باشیم.

میرزاده ادامه داد: از نظر مسئولان آموزش و پرورش خلأ قانونی باعث شده بود تا پرونده تخلفات مدارس غیردولتی روی هم انباشته شود و امیدواریم سریعتر تعیین تکلیف شود، وقتی برای مدرسه‌ای که مرتکب تخلف شده است حکم صادر می‌شود، معمولاً به آن اعتراض می‌کنند و حجم اعتراضات نیز زیاد است که خلأ قانونی باعث شد پرونده‌ها روی هم انباشته شود و از 5 سال قبل پرونده مدارس متخلف باقی مانده است که باید تا آخر خرداد آنها را تعیین تکلیف کرد.

بیشترین تخلفات درباره شهریه

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: تعداد مدارس زیاد است و آموزش و پرورش با این حجم از این نیروها نمی‌تواند در حوزه نظارت انتظارات را پاسخگو باشد و دستگاه‌های دیگری که نقش نظارتی دارند باید ورود کنند، برخی اصول و قوانین در مدارس غیردولتی رعایت نمی‌شود و بیشترین تخلف در حوزه شهریه است.

از کارمندی که مطالبه دارد چطور انتظار نظارت صحیح دارید؟!

وی با تأکید بر اینکه باید وضعیت مسائل مالی آموزش و پرورش را حل کنیم، افزود: آموزش‌وپرورش تنها دستگاهی است که 15 سال است به کارکنانش بدهی دارد، کارمندی که 15 سال است مطالبه دارد چگونه می‌تواند به عنوان بازرس به مدارس رفته و نظارت درستی اعمال کند! طبیعتاً در این شرایط برخی اقدامات زیرسؤال می‌رود و باعث شرمندگی مقابل مردم می‌شود امیدواریم همه بپذریم که آموزش و پرورش در اولویت باشد و رقابت بین دستگاه‌ها برای گرفتن بودجه به اندازه‌ای که هم‌اکنون مشاهده می‌شود، نباشد و فضایی برای رسیدگی به مطالبات فرهنگیان فراهم  شود.

مدارس متخلف گردن‌کلفت را همه مسئولان می‌شناسند!

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه مدارس غیردولتی متخلف گردن‌کلفت را همه مسئولان می‌شناسند، ادامه داد: در این وضعیتی که هست، دستگاه‌های نظارتی باید ورود کنند تا بتوان رسیدگی کرد از سوی دیگر خانواده‌ها نیز باید همراهی کنند چرا باید اصرار داشته باشند که حتماً فرزندشان را در فلان مدرسه خاص ثبت‌نام کنند و حتی 100 کوچه و خیابان را هر روز طی کنند تا فرزندشان در این مدرسه درس بخواند آن هم با هزاران اصرار و واسطه برای اینکه موفق به ثبت‌نام شوند حتی برخی چک سفید امضا به مدارس می‌دهند.

میرزاده متذکر شد: وقتی کنار خانه فرد، مدرسه وجود دارد چرا باید فرزند خود را به جای دورتری ببرند، آیا صرف اینکه مدرسه پول بیشتری می‌گیرد دلیل بر خوبی آن است؟ در حقیقت این مدارس، فرق چندانی با مدارس دولتی ندارند و فقط برخی ظواهر و فوق برنامه‌ها را دارند که تنها وقت دانش‌آموز را تلف می‌کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در همایش رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی در محل باشگاه فرهنگیان اظهار کرد: کارویژه‌های سازمان مدارس غیردولتی در سال جاری شامل برگزاری آفرینو و اردوهای دانش‌‌آموزی، اصلاح روند فعالیت‌های آموزش زبان در آموزشگاه‌ها و تقویت نظارت بر عملکرد  آموزشی و تربیتی مراکز و مدارس می‌شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در این نشست بر ضرورت برخورد جدی با تخلفات تاکید کرد و گفت: کارها باید کیفی اجرا شود. اعتقاد بنده این است که اگر کاری انجام می‌شود با نهایت کیفیت برگزار شود. 

محمودزاده با بیان اینکه امسال چند کارویژه در مجموعه این سازمان برگزار خواهد شد، ابراز کرد: اولین جشنواره آفرینو به منظور ارائه و انتشار ابتکارات و خلاقیت های مدارس امسال برگزار خواهد شد.

وی افزود : تقریبا ۶ هزار و ۲۰۰ طرح تاکنون به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: کارویژه دیگر در حوزه زبان است که باید محتوای آموزش‌ها متناسب با فرهنگ دینی و بومی و اسلامی ما باشد.

وی از کارویژه‌های دیگر سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی را «نظارت» دانست و ادامه داد: این موضوع هم میدانی و سامانه‌ای انجام می شود و رعایت الزامات قانونی مورد تاکید است . 

محمودزاده بر مردمی‌سازی و مشارکت تاکید کرد و گفت: در این زمینه دو پروژه برای مشارکت مردم در اداره مدارس تعریف شده است. این کار در مدارس دولتی صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی تاکید کرد: حتما به بحث اردوهای دانش‌‌آموزی جدی‌تر ورود کنید. مدارس غیردولتی را به سمتی سوق دهید که از ظرفیت‌های اردوگاه‌ها استفاده کنند. یکی از محوری‌ترین امور  به منظور افزایش توانمندی و مهارت‌های دانش‌آموزان باید برگزاری اردوهای دانش‌‌آموزی باشد.

به گزارش آنا، همایش آموزشی توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز در محل باشگاه فرهنگیان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون اصلاح قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی منتشر شد
  • ایجاد مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • ضرورت بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی