Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@09:12:55 GMT

رویترز : واردات نفت چین از ایران افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۹۵۰۱

خرداد؛ خبرگزاری رویترز روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد: واردات نفت چین از ایران در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) نسبت به یک ماه پیش از آن "مارس" (اسفند/ فروردین) روزانه حدود 240 هزار بشکه افزایش یافت.
براساس گزارش رویترز، میزان صادرات چین در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) روزانه به 789 هزار و 137 بشکه در روز رسید، درحالی که این میزان در ماه مارس (اسفند/ فروردین) تنها 541 هزار و 100 بشکه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید: محموله نفتی ونزوئلا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس به چین 85 درصد رشد نشان می دهد، بطوری که این میزان روزانه به 462 هزار و 813 بشکه رسید.از سوی دیگر، چین در ماه آوریل، واردات نفت خود از عراق را نسبت به ماه پیش از آن، روزانه 100 هزار بشکه کاهش داد.عراق در ماه مارس گذشته روزانه 904 هزار و 500 بشکه نفت به چین صادر کرده بود که این میزان در ماه آوریل به 806 هزار و 372 بشکه رسید.براساس این گزارش، چین همچنین در ماه آوریل، میزان نفت خود از عربستان و روسیه را نیز نسبت به ماه پیش از خود افزایش داد.این گزارش رویترز درحالی است که وزارت امور خارجه چین ۲۳ آوریل (سوم اردیبهشت) گذشته بصورت رسمی به تصمیم اخیر آمریکا برای تمدید نکردن معافیت فروش نفت تهران به پکن اعتراض کرد.کاخ سفید، دوم اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس ‌جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است معافیت خرید نفت ایران را که پیشتر به 8 کشور داده بود تمدید نکند.هشت کشور ایتالیا، تایوان، ترکیه، ژاپن، چین، کره جنوبی، هند و یونان از آبان ماه گذشته و به مدت شش ماه از تحریم واردات نفت ایران معاف شده بودند.آمریکا مدعی آن است که تلاش خواهد کرد که صادرات نفت ایران به صفر برسد، موضوعی که اکثر کارشناسان حوزه انرژی آن را به دلیل هزینه ‌های بسیار زیاد تحریم آمریکا برای خریداران نفت ایران، این امر را ناممکن می دانند. برچسب ها: چین ، نفت ، ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: چین نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت کاهش یافت

پس از کاهش تنش‌ها در خاورمیانه قیمت‌های جهانی نفت خام روز دوشنبه با افت یک درصدی همراه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاهش تنش‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی و تمرکز بازار بر عوامل بنیادین سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌) بیش از یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۵۵ دقیقه به وقت گرینویچ با یک دلار و ۲۱ سنت یا ۱.۴درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا برای تحویل در ماه مه نیز روز دوشنبه با ۹۷ سنت یا ۱.۲درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۱۷ سنت برای هر بشکه معامله شد. این در حالی است که برای تحویل در ماه ژوئن با یک دلار و ۲۳ سنت افت به ۸۰ دلار و ۹۹ سنت برای هر بشکه رسید.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: با پیش‌بینی‌های گسترده مبنی بر فروکش‌کردن تنش‌های ژئوپلیتیک بین ایران و رژیم صهیونیستی، قیمت‌ نفت خام برنت نتوانست افزایش اولیه خود را حفظ کند.

وی افزود: به همین دلیل بازارها ریسک ژئوپلیتیک مرتبط با اختلال احتمالی در عرضه نفت را همچنان کاهش می‌دهند. اختلال در عرضه، در زمان کنونی بعید به نظر می‌رسد.

به‌گفته ییپ، افزایش ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا نیز به فروش نفت فشار بیشتری وارد کرده است.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا هفته گذشته نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه افزایش یافت که حدود دو برابر پیش‌بینی تحلیلگران بود. تحلیلگران افزایش یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه‌ای را برای ذخیره‌سازی آمریکا پیش‌بینی کرده بودند.

تینا تانگ، تحلیلگر مستقل بازار نیز اعلام کرد: نگرانی‌های اقتصادی بار دیگر به عامل کاهشی در بازار نفت تبدیل می‌شود و افزایش ذخیره‌سازی ایالات‌متحده و تندروی بانک مرکزی آمریکا و درنتیجه افزایش ارزش دلار، قیمت‌ نفت را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. افزایش ارزش دلار سبب بالارفتن قیمت نفت برای دارندگان ارزهای دیگر می‌شود.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • افزایش بهای جهانی نفت
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • قیمت نفت کاهش یافت