Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@09:49:57 GMT

کودهای آلی نانویی تولید شد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۰۲۳۸

کودهای آلی نانویی تولید شد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، کودهای آلی برای رشد سبزی ها، افزایش گل دهی، سرسبزی چمن ها و همچنین تقویت دانه های تازه کاشته شده مفید هستند. به دلیل اهمیتی که این نوع از کودها دارند، برخی از فعالان صنایع دانش بنیان چند سالی است که به تولید چنین کودهایی با مزیت های ویژه روی آورده اند.

سعید کلانتری، فارغ التحصیل رشته کشاورزی توانست کود آلی با ساختار نانوئی (Nano structure) تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول برای باغات و مناطق خشک یا مکان هایی که زمین سهم کمی از بارش های آسمانی دارد، مناسب است.

کلانتری در همین خصوص گفت: کود آلی که تولید کرده ایم بازدهی بالایی دارد و به طور کامل بومی است. در حالی که این محصول از پس دو آزمایش وزارت جهاد کشاورزی هم سربلند بیرون آمده است.

این مدیر شرکت دانش بنیان در خصوص ویژگی های این کود آلی اضافه می کند: این محصول یک بافت اسفنجی دارد که بین آن حفراتی به اندازه 200 نانومتر ایجاد شده و قادر است مولکول های آب را در خود ذخیره کند.

وی با اشاره به اینکه به این کود آلی ماده پلی سیلیکات اضافه کردیم که از منطقه آذربایجان شرقی قابل استحصال است و به این ترتیب کودهایی با حفره 300 نانومتری ایجاد کرده ایم، تاکید می کند: در تولید این کودها می توانیم با کالیبر مدنظر حفره های داخل کود را در حد چند نانومتر تغییر دهیم. این کار را هم نسبت به نیازهای محیطی و آزمایش هایی که بر روی خاک انجام شده است، انجام می دهیم.

این فعال اقتصادی تصریح می کند: مشتریان مان متناسب با خاکی که دارند اعم از شوری خاک، میزان بارش و همچنین ویژگی های کودی سفارش شان را ارائه می دهند.

کلانتری در بخش دیگری از صحبت خود با اشاره به اینکه کودهای تولیدی این مجموعه بازدهی بالایی دارند و قیمت آنها بسیار مقرون به صرفه است، اعلام کرد: ادعا نداریم که محصول نانومتریک تولید کرده ایم، بلکه این تنها یک محصول کود آلی است که مزیت هایی همچون ذخیره مواد مورد نیاز خاک تا 5 سال و آزادسازی تدریجی مواد را دارد.

وی افزود: برای تحقیق و توسعه این محصول سه سال زحمت کشیدیم و از سال 92 در این بخش شروع به فعالیت کردیم، به غیر از یک مقطع که به دنبال R&D پروژه بودیم تا کنون از وام های دولتی (صندوق نوآوری و شکوفایی) استفاده نکردیم.

انتهای پیام/

169 / 156 کود آلی نانو محصول نانومتریک شرکت دانش بنیان رشته کشاورزی شوری خاک صندوق نوآوری و شکوفایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کود آلی نانو شرکت دانش بنیان رشته کشاورزی شوری خاک صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان