Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@20:31:56 GMT

اهميت حرکت نقدينگي به سمت بازار سرمايه

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۰۸۱۲

اهميت حرکت نقدينگي به سمت بازار سرمايه

خبرگزاري آريا- يک کارشناس بازار سرمايه با اشاره به اين که ماهيت بازار سرمايه تامين مالي بنگاه‌ها و صنايع مختلف است، گفت: بايد تلاش شود با توجه به رکود حاکم بر اقتصاد نقدينگي به سمت بازار سهام حرکت کند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از ايبِنا، رضا رحمتي، با اشاره به اشباع قيمت‌ها در بازارهاي مختلف از جمله مسکن، خودرو، ارز و طلا گفت: در يکي دو سال گذشته شاهد افزايش بيش از حد قيمت‌ها و در نتيجه تورم چشمگير در اقتصاد کشور بوده‌ايم که بخشي از اين تورم، هيجاني و کاذب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين کارشناس بازار سرمايه افزود: بر اين اساس نگاهي به دوران رکودي اقتصاد کشور بويژه در بازارهايي همچون مسکن، خودرو، ارز و طلا نشان مي‌دهد پس از يک دوره تورم شديد، رکود سنگيني بر اين بازارها حاکم مي‌شود؛ از اين رو با توجه به تورمي که در سال گذشته و ابتداي امسال به اقتصاد کشور تحميل شد، بنابراين بايد بازارهاي مختلف خود را براي ورود به شرايط رکودي آماده کنند.
وي در خصوص تاثيرپذيري بازار سرمايه از اين شرايط رکودي نيز اظهار داشت: بدون شک بازار سرمايه تافته جدابافته‌اي از اقتصاد کشور نيست و رکود حاکم بر ساير بازارها نيز بر بازار سهام اثرگذار خواهد بود. با اين حال نکته قابل توجه در اين زمينه اين است که ماهيت بازار سرمايه با بازارهايي از جمله مسکن، ارز و خودرو متفاوت است.
اين کارشناس بازار سرمايه توضيح داد: به عنوان مثال سرمايه‌هايي که به سمت اين بازارها مي‌آيند عمدتا با هدف کسب سود هزينه مي‌شوند؛ ضمن اين که بازارهايي همچون سکه، ارز، خودرو و مسکن به حداقل دانش سرمايه‌گذاري نياز دارد و به همين دليل است که درصد قابل توجهي از افراد جامعه در اين بازارها حضور پيدا مي‌کنند و بخشي از عملکردشان نيز هيجاني است.
وي گفت: اين در شرايطي است که بازار سرمايه بازار تخصصي است و سرمايه‌گذاري در آن و دادوستد سهام در اين بازار به دانش زياد و رصد خبرهاي مختلف نيازمند است، به همين دليل اقشار کمتري از جامعه در آن حضور دارند.
رحمتي اضافه کرد: از سوي ديگر ماهيت بازار سرمايه تامين مالي بنگاه‌ها و صنايع مختلف است و به همين جهت نيز بسته به سودآوري و توليد و هزينه تمام شده محصولات در شرکت‌هاي مختلف، شاهد رشد يا کاهش قيمت سهام هستيم.
وي اذعان داشت: از اين رو بايد تلاش کنيم تا با توجه به رکود حاکم بر اقتصاد کشور و رکودي شدن بازارهايي از جمله مسکن، ارز، طلا و خودرو، نقدينگي به سمت بازار سهام حرکت کرده و بدين وسيله نقدينگي و سرمايه در خدمت توليد باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نقدينگي بازار سرمايه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان مالکی صبح سه‌شنبه در نشست شورای تأمین مسکن استان بوشهر از آغاز ساخت ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور خبر داد و اظهار کرد: ایده دولت برای ساخت چهار میلیون خانه در طرح نهضت ملی مسکن کار بسیار بزرگ و امیدآفرینی است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به تصویب ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور گفت: مراحل تصویب این شهرک‌ها در استان‌ها تمام شده و بخشی نیز در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی میزان کل ساخت مسکن در استان بوشهر را ۱۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی اعلام و تصریح کرد: در این راستا بیش از ۲ هزار هکتار معادل ساخت بیش از ۵۰ هزار واحد مسکونی تأمین شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه بیش از ۷۱ هزار متقاضی واجد ۳ شرط در استان بوشهر ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: ۱۷ هزار متقاضی هم دارای ۴ شرط برای دریافت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند.

مالکی با اشاره به تسریع در اجرایی شدن طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: در این راستا بیش از ۸۵ هزار هکتار زمین در استان‌های مختلف برای الحاق به شهرها شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۴۱ هزار هکتار اراضی استان‌ها به شهرها برای ساخت مسکن الحاق یافته است، گفت: ۱۵ هزار هکتار زمین نیز در حال طی فرآیند تصویب در شورای عالی مسکن برای الحاق به شهرها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی از واگذاری زمین مسکونی به مردم در استان‌های مختلف خبر داد و تصریح کرد: در ۲.۵ سال گذشته ۵۰ درصد کل ۴۰ سال گذشته زمین مسکونی به مردم واگذار شده است.

کد خبر 6086432

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • مناسبات با چین از اهمیت بالایی برخوردار است
  • ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود