Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-19@04:34:50 GMT

مجموعه پوستر مرد عنکبوتی ۳ منتشر شد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۲۵۴۵

مجموعه پوستر مرد عنکبوتی ۳ منتشر شد

خبرگزاری میزان- مجموعه پوستر فیلم سینمایی «مرد عنکبوتی - دور از خانه» توسط کمپانی مارول استودیو رونمایی شد، این فیلم دوم ماه ژولای اکران خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، مجموعه پوستر فیلم سینمایی «مرد عنکبوتی - دور از خانه» توسط کمپانی مارول استودیو رونمایی شد، این فیلم دوم ماه ژولای اکران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مرد عنکبوتی - دور از خانه» یک فیلم رو به اکران ابرقهرمانی آمریکایی به کارگردانی جان واتس و نویسندگی کریس مک‌کنا و اریک سامرز است که بر پایهٔ شخصیت خیالی مرد عنکبوتی از شرکت مارول کامیکس ساخته شده‌است.

همچون نسخه قبلی مرد عنکبوتی با نام "بازگشت به خانه" کارگردانی فیلم جدید را نیز "جان واتس" بر عهده گرفته است. فیلمنامه براساس داستان کمیک بوکی مرد عنکبوتی نوشته "استن لی" به نگارش در آمده است. این نسخه از مرد عنکبوتی ۵ ژولای ۲۰۱۹ اکران می‌شود.

این فیلم به عنوان دنباله‌ای بر مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه (۲۰۱۷) محسوب می‌شود و همچنین بیست‌وسومین فیلم در دنیای سینمایی مارول به‌شمار می‌رود. از بازیگران فیلم می‌توان به تام هالند، مایکل کیتون، مریسا تومی، زندیا و جیک جیلنهال اشاره کرد. در این قسمت پارکر و دوستانش برای تعطیلات تابستانی به اروپا سفر می‌کنند.

نسخه اول مرد عنکبوتی از جمله آثار پرفروش هالیوود در سال ۲۰۱۷ بود. شخصیت مرد عنکبوتی علاوه بر فیلم‌های خود امسال درخشش فوق العاده‌ای را با فیلم اونجرز ۳ تجربه کرد.

تام هالند در نقش پیتر پارکر/مرد عنکبوتی پسر نوجوانی را بازی می‌کند که پس از نیش خوردن توسط عنکبوتی که ژنتیکش دستکاری شده توانایی‌هایی شبیه یک عنکبوت به دست آورد.

زندیا در نقش میشل در نقش یکی از همکلاسی‌های پارکر، مریسا تومی در نقش می‌پارکر (عمهٔ پیتر)، جیک جیلنهال در نقش کوئنتین بک، جیکوب باتالون در نقش ند لیدز (بهترین دوست پارکر)، جان فارور در نقش هپی هوگان (دستیار تونی استارک)، ساموئل ال. جکسون در نقش نیک فیوری، کوبی اسمالدرز در نقش ماریا هیل و همکی مادرا در نقش آقای دلمار در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

"مایکل کیتون" بار دیگر در نقش "کرکس" نقش بد فیلم را ایفا کرده است. کرکس نام همان شخصیت سینمایی است که کیتون با بازی در فیلم "مرد پرنده ای" توانست برای آن اسکار را دریافت کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازگشت به خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۲۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

متن این فراخوان به این شرح است:

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محور‌های پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

محور‌های پژوهشی:

۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی

۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت

۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش‌های پیش رو

۴- کارکرد‌های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی

۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران

۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال

۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)

۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)

۹- موانع و راهکار‌های تقویت فیلمنامه در سینمای ایران

۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی

۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب، مالکیت معنوی، نظام قرارداد‌ها و ...)

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد.

علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محور‌های ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیاز‌های کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، درمقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.

پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارائه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه نمایید.

apf.farhang.gov.ir/fa/deputy/appliedresearch

• مهلت ارسال آثار: ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
درخواست‌ها و طرح‌نامه‌های پژوهشی می‌بایستی به ایمیل‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی cinemares@chmail.ir ارسال شوند. بدیهی است این طرح‌ها، نزد سازمان امانت خواهند بود.

شماره تماس: ۳۸۵۱۲۲۳۴ - ۰۹۱۲۵۳۶۶۶۸۵

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکران مستند «قوی‌دل» آغاز شد/ فیلم‌هایی که ترویج مطالبه‌گری هستند
  • «آسمان غرب» ارتش را زنده می‌کند/ راه اندازی یک پویش سراسری
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • «هیس، هیچی نیس!» از یک اردیبهشت به آنتن می‌رسد/ رونمایی از پوستر
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • «زنگ آخر» و «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه»، از تلویزیون
  • تأخیر در اکران «مست عشق»/ دوری شمس و مولانا از پرده نقره‌ای طولانی شد
  • اکران «مست عشق» از پنج اردیبهشت / فروش بلیط از یک شنبه
  • اکران فیلم سینمایی مست عشق به تعویق افتاد
  • فرزاد موتمن :سینمای ایران نیازمند دگردیسی است/ چرا تنوع ژانر نداریم؟