Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که ۹ ساعت خواب شبانه می‌تواند به اندازه کمبود خواب به افراد و حافظه آن‌ها آسیب بزند.

براساس این پژوهش که روی ۴۰۰ هزار نفر صورت گرفته، خواب زیاد و کمبود خواب حافظه افراد و در نهایت عملکردشان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهد کم‌خوابی و خواب بیشتر از ۸ ساعت، احتمال مرگ و میر را تا ۱۵ درصد افزایش می‌دهد؛ بنابراین کم خوابی و پرخوابی هر دو می‌توانند خطرساز باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات همچنین حاکی از آن است که خواب زیاد در طول شبانه‌روز یا کمبود خواب در طی شب می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.

این پژوهش که توسط محققان کالج دانشگاهی لندن صورت گرفته تأکید می‌کند، افرادی که بیشتر از ۹ ساعت می‌خوابند به میزان قابل توجهی در خطر هستند؛ علاوه بر این، خواب بیش از ۸ ساعت عملکرد شناختی افراد را کاهش می‌دهد

ویکتور گارفیلد نویسنده ارشد این پژوهش می‌گوید: بعضی از افراد تصور می‌کنند خواب زیاد برای آن‌ها نه تنها مشکلی به وجود نمی‌آورد بلکه خوب است، اما نتایج تحقیقات نشان می‌دهند خواب بیشتر از ۸ ساعت به میزان قابل توجهی به حافظه افراد آسیب می‌زند».

منبع:فارس

انتهای پیام/

۹ ساعت خواب شبانه به «حافظه» آسیب می‌زند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۳۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

می‌توان با بررسی سطح بینایی، زوال عقل را ۱۲ سال زودتر پیش‌بینی کرد

ایتنا - نتیجه تحقیق دانشگاه لافبورو حاکی از آن است که کاهش حساسیت بصری می‌تواند زوال عقل را تا ۱۲ سال قبل از ابتلا به آن پیش‌بینی کند.
تحقیقات جدید روی هشت هزار و ۶۲۳ فرد سالم در نورفولک انگلستان انجام شد که سال‌های بسیاری زیرنظر بودند. در پایان تحقیق این پژوهش، ۵۸۷ شرکت‌کننده به زوال عقل مبتلا شدند و بدین ترتیب محققان توانستند مشاهده کنند چه عواملی ممکن است از قبل قابل تشخیص باشد.

محققان در ابتدای پژو‌هش از شرکت‌کنندگان خواستند در آزمون بصری شرکت کنند. در این آزمایش شرکت‌کنندگان به محض مشاهده مثلثی که در میدانی از نقاط متحرک شکل می‌گرفت، باید دکمه‌ای را فشار می‌دادند. افرادی که به زوال عقل دچار می‌شوند، در مشاهده این نقاط بسیار کندتر عمل می‌کردند.

مشکلات بینایی ممکن است نشانه اولیه زوال شناختی باشد، زیرا پلاک‌های آمیلوئید سمی مرتبط با بیماری آلزایمر ممکن است ابتدا بر نواحی مغز که با بینایی در ارتباط‌ند تاثیر بگذارد و بخش‌‌هایی از مغز که با حافظه مرتبط است، با پیشرفت بیماری آسیب می‌بیند. بر همین اساس آزمون‌های بینایی ممکن است قبل از آزمون‌های حافظه، برخی نقایص را پیدا کنند.

چندین جنبه دیگر از پردازش بصری وجود دارد که بر بیماری آلزایمر تاثیر می‌گذارد، مانند توانایی دیدن طرح کلی اشیا (حساسیت کنتراست) و توانایی تشخیص بین رنگ‌های خاص (توانایی مشاهده طیف آبی‌ــ‌سبز در اوایل ابتلا به زوال عقل تحت تاثیر قرار می‌گیرد)؛ مواردی که روی زندگی افراد تاثیر می‌گذارند، بدون آنکه بلافاصله از وجود آن‌ها مطلع شوند. 

یکی دیگر از نشانه‌های اولیه آلزایمر نقص در کنترل مهار حرکات چشم است. شواهد نشان می‌دهد که افراد مبتلا به آلزایمر با نادیده‌ گرفتن محرک‌‌های حواس‌پرتی مشکل دارند. 
  تشخیص چهره‌ها
شواهد موجود نشان می‌دهد که افراد مبتلا به زوال عقل چهره‌های افراد جدید را به‌درستی پردازش نمی‌کنند. به عبارت دیگر این افراد از الگوی معمول اسکن و بررسی چهره‌ فردی که با آن‌ها در حال گفت‌و‌گو هستند، پیروی نمی‌کنند. این الگو در افراد سالم از چشم‌ها به بینی و به دهان انجام می‌شود. در واقع ما صورت را نقطه‌گذاری می‌‌کنیم تا بعدا به خاطر بیاوریم.

 

برخی پزشکان که با افراد مبتلا به زوال عقل کار می‌کنند می‌توانند فرد مبتلا به زوال عقل را در زمان ملاقات‌ تشخیص دهند.

افراد مبتلا به زوال عقل ممکن است گاهی گمگشته به نظر برسند، زیرا برای بررسی محیط از جمله چهره افرادی که به تازگی ملاقات کرده‌اند، چشمانشان را تعمدا حرکت نمی‌دهند.
  آیا حرکات چشم حافظه را بهبود می‌بخشد؟
اگرچه حساسیت بصری با عملکرد حافظه در ارتباط است (حتی با استفاده از آزمایش‌‌های غیر بصری) محققان همچنان در حال آزمایش‌اند که آیا وادار کردن افراد به حرکات چشمی بیشتر به بهبود حافظه کمک می‌کند یا خیر.

برخی پژوهش‌‌ها نشان ‌می‌دهد که حرکات چشم می‌تواند حافظه را بهبود ببخشد. به گفته آن‌ها شاید همین توضیح دهد که چرا افرادی که بیشتر تلویزیون تماشا می‌کنند و بیشتر مطالعه می‌کنند، حافظه بهتری دارند.

به گفته محققان، هنگام تماشای تلویزیون یا مطالعه چشمان روی صفحه تلویزیون یا روی صفحه متن به جلو و عقب حرکت می‌کند. البته افرادی که بیشتر اهل مطالعه‌اند، مدت‌ زمان بیشتری را برای تحصیل سپری کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • زنان کمتر می‌خوابند و استرس بیشتری دارند
  • زرد، آبی، بی‌خوابی/ چگونه تلفن هوشمند چرخه زیستی را مختل می‌کند؟
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • یافته محققان ژاپنی؛ مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
  • می‌توان با بررسی سطح بینایی، زوال عقل را ۱۲ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • زرد، آبی، بی‌خوابی/ تلفن هوشمند چگونه چرخه زیستی را مختل می‌کند؟
  • روشی جدید برای پیش‌بینی احتمال ابتلا به زوال عقل
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست