Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ،   شرکت ایران ترانسفو یکی از مهم‌ترین و برجسته‌ترین قطب‌های اقتصادی کشور و استان زنجان محسوب می‌شود و این شرکت به پشتوانه نیم قرن تجربه در صنعت ترانسفورماتورسازی، به عنوان تولیدکننده پیشرو در خاورمیانه همواره به دنبال ارتقاء کیفیت و تولید محصولات متنوع همگام با فناوری روز دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محصولات شرکت بخش وسیعی از ترانسفورماتور‌های کوچک توزیع تا ترانسفورماتور‌های بزرگ قدرت، ترانسفورماتور‌های خاص متناسب با نیاز صنعت، تجهیزات ترانسفورماتور و انواع پست‌ها را در بر‌می گیرد.    
ترانسفور ماتور‌ها دستگاه‌های استراتژیک و گران قیمت ساخت این کارخانه نه تنها از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور جلوگیری می‌کند بلکه خود، مرز‌ها را در نوردیدند و در صنعت خیلی از کشور‌های جهان جایی برای خود باز کردند.
امروز نیز با وجود همه تحریم‌ها چرخ‌های صنعت در این شرکت همچنان با قوت می‌چرخد و مسیر‌های توسعه و پیشرفت به همت نیرو‌های نخبه و کارگران پرتلاش این شرکت در حال پیمودن است؛ و گواه این صحبت ساخت ترانس‌های بی صدا و ابر ترانس‌ها برای اولین بار در کشور است.     اجرای طرح های توسعه ای با قدرت ادامه دارد دکتر ظهیری مدیر عامل شرکت ایران ترانسفو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، گفت: ایران ترانسفو با تکیه بر توان نیرو‌های نخبه و داخلی توانست به تکنولوژی طراحی و ساخت ترانس‌های بی صدا دست یابد.
وی افزود: این تکنولوژی در منطقه وجود ندارد و حتی کشور ترکیه بزرگترین رقیب ما در منطقه هنوز صاحب این تکنولوژی نشده است.       مدیر عامل شرکت ایران ترانسفو ادامه داد: ترانس‌های بی صدا به جهت پوشش الزامات زیست محیطی مورد توجه شرکت‌های برق منطفه‌ای قرار گرفته است از اینرو تا کنون ۵ دستگاه از این ترانس‌ها تولید و به شرکت‌های برق منطقه‌ای گیلان و زنجان تحویل داده شده است.
دکتر ظهیری ادامه داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به موضوع ارتقاء تولید داخلی و استفاده از دانش و نیرو‌های بومی و همچنین با توجه به ابلاغیه اولویت وزارت نیرو شرکت ایران ترانسفو اجرای طرح‌های توسعه‌ای خود را با جدیت دنبال می‌کند.  
وی تصریح کرد: در همین راستا گام‌های موثری در تولید ترانس‌های هوشمند از سوی این شرکت برداشته شده است که اقدامات اولیه با موفقیت همراه بوده است.   ظهیری گفت: روند توسعه چه در حوزه تولید محصولات جدید و چه در حوزه ارتقاء محضولات فعلی ادامه دارد که علاوه بر ایجاد اشتغالزایی از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران ترانسفو همچنین با اشاره به ساخت ابر ترانس‌ها برای اولین بار در کشور گفت: شرکت ایران ترانسفوی زنجان ۴ ترانس فوق توزیع را در مدت چهار ماه طراحی و تولید کرده است.
وی ادامه داد: این ترانس‌ها برای شرکت برق منطقه‌ای خوزستان طراحی و تولید شده است که در نوع خود از جهت ابعادی و مشخصات فنی بی نظیر هستند.  
مدیر عامل شرکت ایران ترانسفو؛ مقاومت در برابر زلزله، رعایت موازین زیست محیطی و میزان خنک کنندگی که با شرایط اقلیمی استان خوزستان تطابق دارد را از ویژگی‌های برجسته  این ابر ترانس‌ها نام برد.
ظهیری افزود: هر کدام از این چهار ترانس توزیع برق با توان ۳۱۵ مگاولت آمپر و ولتاژ ۴۰۰ کیلو وات را دارند.
کاهش آلودگی صوتی در اطراف پست های برق  مناطق پر جمعیت با ترانس های کم صدا میرعلی خانی مدیر کنترل کیفیت شرکت ایران ترانسفو زنجان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،گفت: آلودگی صوتی به ویژه در اطراف پست‌های برق که ترانسفورماتور دارای تن صدای یکنواخت است یکی از دلایل آزردگی ساکنین اطراف تاسیسات خدمات شهری است.
وی افزود: ترانسفور ماتور‌ها در هنگام کار چه در حالت بی باری و چه در حالت بار تولید صدا می‌کنند و از آنجا که آلودگی صوتی چالش بزرگی در جوامع امروز محسوب می‌شود تلاش بر این است که آلودگی صونی در تولید ترانس‌ها به حداقل خود برسد.  
مدیر کنترل کیفیت شرکت ایران ترانسفو با اشاره به اینکه در ترانسفورماتور سه منبع ایجاد نویز وجود دارد افزود:صدای هسته که در اثر اعمال ولتاژ به ترانسفورماتور بوجود می‌آید و صدای سیم پیچ‌ها و قطعات فلزی داخل ترانسفورماتور و همچنین صدای ناشی از سیستم‌های خنک کنندگی نظیر فن‌ها و پمپ‌ها از دلایل ایجاد آلودگی صوتی هستند.
وی ادامه داد: بنا به درخواست مشتریان نیرو‌ها نخبه شرکت ایران ترانسفو توانسته اند به دانش فنی کاهش صدای ترانسفورماتور دست یافته و ترانسفورماتور‌های با صدای بسیار پایین تولید نمایند.   مقدمی مدیر مهندسی و طراحی و ساخت شرکت ایران ترانسفو زنجان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، در مورد بزرگترین ترانس‌های ساخته شده در کشور گفت: ترانس‌های تولیدی با همت مهندسان داخلی تولید شده است.  
مقدمی افزود: هر کدام ازاین چهار ابر ترانس که به سفارش استان خوزستان ساخته شده دارای توان ۳۱۵ مگاوات آمپر و ولتاژ ۴۰۰ کیلو وات و جزو پیچیده‌ ترین ترانس‌های است که به دست مهندسین ایرانی طراحی و ساخته شده است.
وی ادامه داد:ترانس‌های تحویلی نیروگاه‌های خوزستان در ۴ و نیم ماه ساخته شده اند و تا ۲ ماه آینده نصب می‌شوند.
مقدمی همچنین درباره ساخت ترانس‌های کم صدا در کشور گفت: بر اساس در خواست‌های که از سوی شرکت‌های برق منطقه‌ای کشور در مورد کاهش سطح صدای ترانس‌های تولیدی؛ نیرو‌های متخصص و مهندسین جوان شرکت ایران ترانسفور با تکیه بر دانش و تجربه داخلی موفق به ساخت ترانس‌های کم صدا که در مراکز شهر‌های پرجمعیت مورد استفاده قرار می‌گیرد و سطح آن تا حد ۴۰ دسی بل کاهش یافته است.         داراب زاده معاون فنی و پشتیبانی شرکت برق منطقه‌ای گیلان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان گفت: استان گیلان به لحاظ جمعیتی جزو استان‌های پر تراکم است و ناگزیر برخی از پروژه‌های این شرکت در مناطق مسکونی با تراکم جمعیتی بالا اجرا می‌شود به همین جهت در راستایی رضایتمندی اهالی این مناطق این شرکت درخواست ساخت ترانس‌های بی صدا را به ایران ترانسفور زنجان داد.       وی افزود: با طراحی و ساخت ترانس‌های بی صدا هم اکنون این استان چندین دستگاه از این ترانس‌ها را در مناطقی مختلف استان بکار برده است.     بزرگترین ترانس‌های برق تولید زنجان در راه خوزستان شریعتی استاندار خوزستان در مراسم تحویل این ترانس‌ها به برق منطقه‌ای استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، با اعلام اینکه استان خوزستان رتبه دوم مصرف برق کشور را دارد گفت: با نصب و راه اندازی این ترانس‌ها در پست‌های برق پیروزان، شهید هاشمی، امیدیه و شهید بقایی برق استان خوزستان پایدار و کار توزیع برق به سایر نقاط کشور با کیفیت بیشتری انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه استان خوزستان رتبه دوم را در تولید و مصرف برق کشور دارد افزود: تولید نفت، تولید برق در نیروگاه‌ها ونیروگاه‌های برق – آبی بستگی به سیستم‌های انتقال دارد.
شریعتی ادامه داد: حدود ۱۵ هزار مگا وات برق در استان خوزستان تولید می‌شود که این ترانس‌ها کار انتقال به سایر نقاط کشور را میسر می‌کنند.   گزارش از زهرا نصیری   انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: گلایه برخی از واحد‌های تولیدی این است که وضع یک سری قوانین مانع از فعالیت و سرمایه گذاری آنان می‌گردد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام ابراهیم حمیدی به همراه دادستان مرکز استان کرمان در بازدید از کارخانه تولید روغن نباتی گلناز در جمع هیات مدیره و کارکنان کارخانه روغن نباتی گلناز در جریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت و اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است دستگاه قضایی در سطح کشور و استان برنامه‌هایی را برای حمایت و تحقق شعار سال دارد و از سرمایه گذاری‌های مردم در بخش تولید حمایت خواهد کرد.

 وی گفت: سیستم قضایی استان کرمان گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات واحد‌های تولیدی دارد و تا حد امکان به رفع موانع تولید کمک خواهد کرد.

او افزود: با توجه به شعار سال لازم است تا مسئولین و مردم در کنار یکدیگر به افزایش و جهش تولید کمک کنند و این موضوع یکی از اولویت‌های دادگستری استان کرمان در سال پیش رو خواهد بود.

وی تصریح کرد: در سال‌های پیش ظرفیت تولید این کارخانه بسیار بیشتر از اکنون بوده است و طبق گزارشات در دهه ۹۰ سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن تولیدی داشته است، اما بنا به مشکلاتی که برای این واحد تولیدی به وجود آمد، هم اکنون سالانه ۷۰ هزار تن تولید روغن دارد و امیدواریم که این کارخانه با کمک مسئولین بتواند در سال جاری بر مشکلات موجود فائق آید.

*لزوم ارائه تسهیلات مناسب 

حجت الاسلام حمیدی اظهار داشت: از آنجایی که واحد‌های تولیدی قدیمی‌تر دارای ابزارآلات و ماشین آلات قدیمی‌تر هستند نیاز به حمایت‌های مالی دولت دارند تا با دریافت تسهیلات بتوانند ماشین آلات کارخانه خود را به روز کنند و توان رقابت با رقبای جدید خود در بازار را داشته باشند.

 وی افزود: این کارخانه در سه شیفت کاری کار می‌کند و ۴۳۰ نفر مشغول به کار هستند و لازم است دولت تسهیلات مناسب در اختیار این کارخانه قرار دهد.

*صنایع بزرگ لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که لازم است صنایع داخل استان از همدیگر حمایت کنند افزود: بایستی برای رونق وضعیت اقتصادی استان صنایع بزرگ در کرمان لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند.

حجت الاسلام حمیدی با اشاره به این موضوع که مسئله اشتغال و تولید اهمیت بسیاری دارد گفت: امروز مسئله مهم کشور ما، مسئله اقتصادی است و برای رفع مشکلات اقتصادی باید توجه ویژه‌ای به واحد‌های تولیدی در کشور انجام شود.

او ادامه داد: استان کرمان ظرفیت‌های تولیدی زیادی در بخش‌های صنعت، معادن و کشاورزی دارد و اگر از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده شود، بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان و حتی کشور رفع خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه با وجود نیروی انسانی، امکانات و منابع بسیار در استان از تمام ظرفیت‌های موجود بهره گیری مناسب نشده است.

حمیدی از حل مشکلات واحد‌های تولیدی زیادی در سال گذشته در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و گفت: هر واحد تولیدی در استان که در راستای تولید خود با موانعی مواجهه باشد دادگستری استان این امادگی را دارد تا از آن واحد صنعتی حمایت‌های حقوقی و قضایی کند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که کارخانه روغن گلناز با مشکل حمل و نقل و ارسال کالا‌های تولیدی خود به سایر استان‌ها مواجهه است، گفت: در جلسه آتی ستاد اقتصاد مقاومتی مشکلات و موانع پیش روی کارخانه گلناز مطرح می‌شود و برای حل مشکلات موجود با کمک دیگر نهاد‌های مسئول چاره اندیشی خواهد شد.

وی افزود: هر مشکلی که واحد‌های تولیدی در استان دارند دستگاه قضایی این امادگی را دارد که با تمام تلاش مسائل را حل و فصل کند.

گفتنی است در این بازدید و نشست مدیر عامل و اعضای هیات مدیره کارخانه و جمعی از کارگران نیز به بیان خواسته ها، مشکلات و چالش‌های واحد تولیدی خود پرداختند.

دیگر خبرها

  • تمام ایده‌های دانش‌بنیانی قدرت تولید انبوه را دارند؟
  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • فتح قله‌های نفتی/ صادرات نفت ایران رکورد شش سال اخیر را شکست
  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • تحریم ها باعث قطع وابستگی‌های کشور به بیگانگان شد