Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، محمدرضا عارفی‌فر در جمع اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان قاین اظهار داشت: در بحث‌های فنی در حوزه درمان و بهداشت به طور الزام نیاز به تغییر جهت خاصی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه هدف کلی شبکه بهداشت و درمان استفاده بهینه از شرایط نیروی انسانی و امکانات در جهت اهداف سازمانی و استفاده حداکثری از نیروها است، تصریح کرد: در سه بخش بهداشت، درمان و آموزش که جزو حوزه کاری شبکه بهداشت و درمان بوده سعی کرده‌ایم با روحیه انقلابی از حداقل امکانات و نیروها استفاده حداکثری نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه بهداشت و درمان قاین ادامه داد: روحیه انقلابی یعنی اینکه مسؤولان در صف اول خدمت‌رسانی باشند.

عارفی‌فر یادآور شد: اگر بخواهیم به حوزه درمان نگاه کنیم باید ابتدا با معضلاتی که در این حوزه وجود دارد مواجه شویم.

وی از فعالیت 31 پزشک متخصص در بیمارستان قاین خبر داد و گفت: چالش اولیه ما مدیریت نیروهای متخصص بوده که همیشه محدودیت‌هایی داریم.

رئیس بهداشت و درمان قاین اضافه کرد: در بسیاری از رشته‌ها تک تخصص هستیم و در رشته هایی که متخصص بیشتری داریم نیاز بیماران بیشتر است.

عارفی‌فر افزود: نیروهای متخصص حداقل انتظارهای مالی دارند در حالی که در حال حاضر پرداختی‌ها با 14 ماه تأخیر همراه بوده و همچنین چون قاین جزو شهرهای برخوردار استان محسوب شده از یک سری امتیازاتی که در شهرهای کم‌برخوردار وجود دارد محروم است.

وی با اشاره به مشکل موجود در بحث جذب نیرو با توجه به کمبود نیروی موجود گفت: در حال حاضر حدود 40 درصد از فعالیت‌های بیمارستان با نیروهای طرحی انجام می‌شود که این امر مدیریت را دچار مشکل می‌سازد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قاین تصریح کرد: متأسفانه این فرهنگ غلط در بین مردم وجود دارد که در بیرون از بیمارستان حاضر به مراجعه به پزشک متخصص نیستند ولی در بیمارستان انتظار همه نوع خدمات را دارند که این امر با توجه به تعدد تقاضاها ایجاد مشکل می‌نماید.

عارفی‌فر با اشاره به اینکه بیمارستان قاین یک بیمارستان آموزشی بوده که دانشجویان باید در کنار پرسنل آموزش ببینند، یادآور شد: بیمارستان ما آموزشی بوده ولی پزشکان ما هیأت علمی نیستند و هیچ بایدی برای پزشکان در حوزه آموزش دانشجویان نیست.

وی با بیان اینکه نباید هیچ کس به خود این اجازه را بدهد که در مورد بیمارستان اظهارنظر نماید، اضافه کرد: باید به سمت اصلاح این فرهنگ باشیم که هر کسی به خود اجازه بی‌احترامی به این مجموعه را ندهد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قاین ادامه داد: باید با تمام کمبودهایی که در حوزه نیرو و امکانات وجود دارد با استفاده حداکثری از امکانات پویایی را در سیستم به وجود آوریم.

عارفی‌فر با اشاره به مشکل معطلی زیاد مراجعان سرپایی به سبب کمبود نیرو در بیمارستان قاین افزود: برای رفع این مشکل پزشک اورژانس را از پزشک تحت نظر جدا ساختیم.

وی ادامه داد: همچنین پرستاران را برای حضور در بخش تریاژ ملزم نموده‌ایم تا مشکل این بخش نیز رفع گردد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قاین با اشاره به اینکه تقسیم درست نیروها در بخش‌های مختلف این بیمارستان صورت گرفته است، یادآور شد: با حضور و سرکشی فعالیت‌های پرسنل مورد کنترل قرار می‌گیرد.

عارفی‌فر با بیان اینکه در شرایط بحران مالی قرار داریم که نیاز به مدیریت هزینه‌ها و امکانات وجود دارد، اضافه کرد: بحث اعتبارسنجی هر چند وقت به طور اتفاقی در بخش‌ها انجام که این امر سبب شده تا بخش‌ها نواقص خود را حل کنند.

وی یکی دیگر از مشکلات بیمارستان را بحث بیمه دانست و گفت: بیمارانی که به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کنند در چهار سطح تقسیم‌بندی می‌شوند که برخی از این بیماران با توجه به نظر پزشک اورژانس برای تشخیص بیماری نیاز به مشاوره پزشک متخصص دارد که متأسفانه بیمه این هزینه را برای درمان بیمار تقبل نمی‌کند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان با بیان اینکه در اورژانس قاین سه نیروی پزشک عمومی و یک پزشک متخصص طب اورژانس فعالیت می‌کنند، افزود: مجبور هستیم به سبب کمبود نیرو از نیروهای غیرمتخصص استفاده کنیم.

عارفی‌فر با گلایه از دانشجویان که آنچنان که باید درگیر کار نیستند، اضافه کرد: فضایی که برای سایت آموزشی دانشگاه مورد نظر بود ساخته شده و به زودی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه بودجه دانشکده مشخص و در اختیار خود دانشکده قرار دارد، تصریح کرد: دانشکده مستقل از شبکه بهداشت بوده و باید برای خود اعتبار جذب کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند. 

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود. 

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند. 

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

دیگر خبرها

  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان