Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@20:05:20 GMT

نگرانی آمریکا از سلطه چین بر دنیای مخابرات

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۱۰۴۱۸

نگرانی آمریکا از سلطه چین بر دنیای مخابرات

به گزارش جهان نيوز به نقل از مهر، فناوری نسل پنجم تلفن همراه حدود ۲۰ برابر سریع‌تر از استاندارد نسل چهارم است و به عنوان مثال با استفاده از این فناوری بارگذاری یک فیلم سینمایی فوق دقیق در عرض ۳.۶ ثانیه ممکن است.

این در حالی است که کاربران شبکه‌های نسل سوم تلفن همراه برای بارگذاری چنین فیلمی باید ۲۶ ساعت زمان صرف کنند و همین کار از طریق شبکه‌های نسل چهارم فعلی در حدود ۶ دقیقه به طول می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به امکانات و توانمندی‌هایی که شبکه‌های مخابراتی نسل پنجم به همراه می‌آورند، چین و آمریکا برای کنترل بازار تجهیزات و خدمات ارتباطی نسل پنجم به شدت در حال رقابت با یکدیگر هستند. آمریکا در حال حاضر توانسته بازار تجهیزات و خدمات شبکه‌های مخابراتی نسل چهارم را از آن خود کند و از این طریق توانست نزدیک به ۱۰۰ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی ایالات متحده بیفزاید.

اگر آمریکا بتواند نبرد بر سر تصاحب شبکه‌های نسل پنجم را از چین ببرد، نزدیک به سه میلیون شغل در این کشور ایجاد خواهد شد و حدود ۵۰۰ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی ایالات متحده افزوده می‌شود.

با توجه به امکانات شبکه‌های مخابراتی نسل پنجم محبوبیت آنها به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد و کنترل این فناوری به معنای تسلط بر نحوه استفاده کاربران از اینترنت و کنترل هر چیزی است که در فضای مجازی در دسترس بوده و رد وبدل می‌شود.

در حال حاضر هواوی علیرغم همه فشارهای واردشده توسط آمریکا، بزرگترین سازنده تجهیزات مخابراتی نسل پنجم است و باید منتظر ماند و دید آیا فشارها و تهدیدهای کاخ سفید و متحدانش می‌تواند هواوی را از این جایگاه به زیر بکشد یا خیر. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج دانش آموخته دانشگاه استنفورد آمریکا و مجری طرح گفت: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختارهای نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی را نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختارها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

خلج ادامه داد: بل روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمامی اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره مذکور به پردازش کل داده‌ها می‌پردازد. علاوه بر موارد گفته شده، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختارهای نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم. کاربردهای این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختارهای ابری موبایل و هم ساختارهای سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند، شامل می‌شود.

مجری طرح خاطر نشان کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختارهای سنتی به ساختارهای نوین که بر اساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به‌ عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های موبایل نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

طرح پژوهشی «مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» با هدف بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شد.

کد خبر 6087532 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی