Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری گفت: با اجرای طرح صدف، فرصت مناسب توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار ایجاد شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره اجرایی شدن طرح صدف، گفت: این طرح به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای تسهیل ورود به بازار کار اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مخاطبان اصلی این طرح فارغ‌التحصیلان و دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند، افزود: این طرح با حمایت مالی دولتی برگزار می‌شود و جامعه هدف آن دانشجویان سال آخر و فارغ‌التحصیلان دارای سابقه کار کمتر است.

کرمی درباره نحوه اجرای طرح صدف، گفت: این طرح شامل «آزمون‌ها و مشاوره‌های خودشناسی و روان‌شناختی شغلی»، «۴۰ ساعت کارگاه و سمینار‌های تخصصی و مهارتی»، «مشاوره‌های مهارتی شغلی به‌صورت گروهی» و «رزومه‌سازی حرفه‌ای» می‌شود.

حمایت ۸۰ درصدی معاونت علمی و فناوری از اجرای طرح صدف
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: همچنین بازدید از پارک فناوری پردیس و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این پارک به عنوان یکی از زیست‌بوم‌های نوآوری و فناوری کشور و عضویت در شبکه نوآوری تهران از برنامه‌های این طرح است.

وی درباره جزییات این طرح، تصریح کرد: افرادی که در این طرح شرکت می‌کنند می‌توانند مهارت‌های عمومی مورد نیاز بازار کار را بیاموزند و با کمک متخصصان، رزومه و برنامه توسعه شخصی کار خود را تهیه کنند.

کرمی ادامه داد: این افراد پس از پذیرش می‌توانند در دوره‌های کارورزی شرکت کنند. همچنین برای افراد شرکت‌کننده در این دوره گواهینامه معتبری نیز صادر خواهد شد.

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه مسئول اصلی برگزاری این طرح، پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شبکه نوآوری تهران است، عنوان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از هزینه‌های این طرح، حمایت ۸۰ درصدی می‌کند.

مهلت ثبت‌نام در این دوره تا دهم خردادماه سال جاری است و ثبت‌نام نهایی، پس از اولویت‌بندی افراد متقاضی و اطلاع‌رسانی پذیرش برای پذیرفته شدگان نهایی، تا پایان خردادماه انجام می‌شود. همچنین شروع دوره و کارگاه‌های آموزشی تیر و شهریور سال جاری خواهد بود.

ثبت نام در طرح صدف از طریق پایگاه اینترنتی شبکه نوآوری تهران به نشانی www.tinet.ir انجام می‌شود. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این پایگاه اینترنتی و مطالعه شرایط ثبت‌نام و شرایط خاص هر کارگزار، کارگزار موردنظر خود را انتخاب کنند و با پرداخت هزینه، ثبت‌نام اولیه را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح صدف ورود فارغ التحصیلان به بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بازار عینک‌های هوشمند یک دنیای پر تحرک است که همواره در حال تغییر و تحول است. از سال ۲۰۲۲ این بازار با ارزشی فراتر از یک میلیارد دلار ظاهر شده است و به طور پیوسته در حال گسترش است. با نرخ رشد خیره کننده‌ای که تا سال ۲۰۳۰ پیش بینی می‌شود، عینک‌های هوشمند به یکی از جذاب‌ترین و پر رونق‌ترین بازار‌های دنیای فناوری تبدیل شده اند.

این رشد ناشی از افزایش نیاز به دستگاه‌هایی است که به طور همزمان قادر به انجام وظایف پیچیده و ارائه تجربیات کربری منحصر به فرد هستند. با پیشرفت فناوری پوشیدنی، ارتقاء فناوری‌های دیجیتال و به کار گیری فناوری ۵G بازار عینک‌های هوشمند به یک مکانی از تحول و نوآوری تبدیل شده است که همواره برای کشف و کاربرد‌های جدید آماده است.

علیرضا یحیایی، یکی از مجریان این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا گفت: این محصول یک دمو (نسخه نمایشی) و گجت پوشیدنی است و عینک هوشمند دستیار محسوب می‌شود که می‌تواند با قابلیت‌های صوتی در زمان واقعی، به مسیریابی در محیط‌های پیچیده و تشخیص دقیق اشیاء، به کاربران کمک کند.

وی افزود: این محصول برای افراد نابینا، دانشجویان، اساتید دانشگاه، متخصصان، پزشکان و کادر درمانی و حتی افراد عادی کاربرد دارد، اما در حال حاضر گروه هدف ما افراد نابینایان هستند؛ این عینک با استفاده از پردازش تصویر و هوش مصنوعی مسیر را برای نابینایان آنالیز و شناسایی می‌کند و به وسیله اسپیکر‌هایی که درون سیستم تعبیه شده است، اعلام می‌کند فرد به سمت چپ یا راست حرکت کند. جلوی او انسان، ماشین، مانع و چاله‌ای قرار دارد. 

یحیایی تصریح کرد: در حال حاضر خط بریل در کافه ها، رستوران‌ها و در سطح شهر خیلی کم وجود دارد. صفحه تلفن‌های همراه نیز بریل نیست. یکی از قابلیت‌هایی که این محصول دارد، قرائت متون عادی برای افراد نابیناست.

وی تاکید کرد: این محصول ضمن اینکه برای افراد نابینا امکاناتی از قبیل توصیف‌های صوتی، کمک به مسیریابی وتشخیص اشیاء فراهم می‌کند و زندگی روزمره افراد نابینا را بهبود می‌بخشد؛ همچنین برای دانشجویان نیز به منظور ارائه محتوای آموزشی تعاملی، شبیه سازی‌های آزمایشگاه مجازی و محتوای آموزشی جذاب را فراهم کند.

یحیایی گفت: این محصل ابزار‌های بی قیاس برای کمک به پزشکان و کادر درمانی در زمان عمل ها، مشاوره‌ها و تشخیص‌ها را فراهم می‌کند و برای افراد متخصص نیز زمینه‌ای برای دسترسی آسان به اطلاعات، همکاری از راه دور و اجرای فرایند‌های راهنمایی شده به وجود می‌آورد.

این پژوهشگر خاطرنشان کرد: این محصول هم اکنون نمونه مشابه داخلی ندارد و در مرحله ثبت اختراع است.

وی اضافه کرد: ما برای تولید نمونه اولیه این محصول نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه داریم. متاسفانه اعمال تحریم‌ها شرایط کار را برای ما سخت‌تر کرده اند. یکی از مشکلات اصلی مان این است که مجبوریم قیمت این دمو را به دلار اعلام کنیم، زیرا قیمت ریال ثبات ندارد و همه قطعات این محصول وارداتی هستند به همین دلیل نوسان‌های بازار روند اجرای کار ما را دچار نوسان کرده است.

به گفته یحیایی، امیدواریم دولت برای رفع این مشکلات با در نظر گرفتن تسهیلات ویژه به دانشجویان، ما را در این زمینه کمک کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری