Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@11:27:15 GMT

وزارت ارتباطات از دیگر دستگاه‌ها توانمندتر است

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۱۱۵۷۷

یادگار امام با تأکید بر ضرورت عبرت گیری از تجربه گذشتگان، گفت: یکی از اتفاقات خوب مجموعه ارتباطات جوانگرایی است که بعد از 40 سال در جمهوری اسلامی در یک نقطه به صورت غیر شعاری اعمال شد و نتایج خوبی هم داشت. این مجموعه نه تنها از بقیه مجموعه ها ضعیف تر نیست بلکه توانمندتر است. ناطقان: به گزارش مرکز روابط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از  ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با وزیر، معاونین و کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تعبیری از نهج البلاغه، گفت: بر در و دیوار وجود چیزهایی که از آنها عبرت بگیریم زیاد است؛ ولی انسان ها عبرت نمی گیرند و معمولا ندامت پدید می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعبیر دیگری از امیرالمؤمنین علی(ع) می فرماید که من با گذشتگان زندگی نکرده ام ولی به قدری گذشتگان را مطالعه کرده ام که گویی یکی از آنها شده ام و گویی با اول تا آخر آنها عمر کرده ام.

یادگار امام ادامه داد: شما هم احوال گذشتگان را مطالعه کنید.عبرت های گذشتگان را ببینید. پا روی دوش تجربیات گذشتگان بگذارید؛ خوبی های آنها را بگیرید و کاری کنید که بدی هایشان را تکرار نکنید. عمر یک انسان و یک نسل به قدری نیست که بر اشتباهات اصرار کند و آنها را دوباره انجام دهد. اگر اشتباهی صورت گرفته مطالعه کنید و آن را دوباره انجام ندهید.

وی تأکید کرد: دانسته های هیچ کدام از ما به قدری نیست که به آنها اتکا کنیم؛ ولی می توانیم به دانسته های بشر اتکا کنیم. ده ها برابر جنبه های مثبت دانسته های بشر، جنبه های منفی آن است. اگر یک چهار راه رسیدید و سه نفر قبلی از راهی رفته بودند و بن بست بود دیگر آن را نروید. این خودش یک دانسته است که از اشتباهات دیگران درس بگیریم.

سید حسن خمینی اظهار داشت: این مسأله در عمر کوتاه خود ما قابل پیاده کردن است و در فضای عمومی جامعه و محیط کاری ما هم قابل پیاده کردن است. چه بسیار کارهایی که بر آن اصرار کردیم و نشده و بعد از مدتی هم تن داده ایم و تسلیم شده ایم. چیزی که به عنوان یک واقعیت پدید می آید را باید قبول کرد؛ نفی آن نفی خودمان است. اگر کسی چشم بر روی دیدن واقعیتی ببندد در واقع خودش را از دیدن آن واقعیت محروم کرده است.

وی افزود: در حوزه ارتباطات یکی از موارد بزرگ این است که در گذشته مجموعه دقت کنید و پافشاری بر کارهایی که نمی شود نداشته باشید. بسیاری از امور هستند و قابل نفی نیستند؛ باید آنها را مدیریت کرد. نمی گویم با آنها کنار بیایید؛ کنترل و مدیریتش کنید. به سمت نفی رفتن بعد از مدتی سر از یک بن بستی در می آورد و هیچ فایده ای ندارد و یا فایده ای بسیار کمتر از چیزی که تصور می کردید به دست می آید.

یادگار امام با بیان اینکه از کارهای بسیار خوب گذشته هم پند بگیریم، گفت: یکی از اتفاقات خوب مجموعه ارتباطات جوانگرایی است که بعد از 40 سال در جمهوری اسلامی در یک نقطه به صورت غیر شعاری اعمال شد و نتایج خوبی هم داشت. این مجموعه نه تنها از بقیه مجموعه ها ضعیف تر نیست بلکه توانمندتر است. به خصوص اینکه جنس کار شما تکنولوژی روز است.

وی یادآور شد: یکی از موارد تاریخ انقلاب اتکای به جوانان است. یعنی انقلاب با دست جوانان محقق و مدیریت شده و پیش رفته است. نقاط ضعفی بر آن هست و باید جلوی آنها را گرفت و بررسی کرد. اما اصل به کارگیری و به میدان آوردن این پتانسیل واقعیت بسیار مهمی بوده است. اساسا اگر هم نبوده این تحول و حرکت ایجاد نمی شده است. برای برون رفت از هر مشکلی اگر این نیروی جوان را به فکر واداریم. یعنی نه اینکه فقط از آنها حمایت طلب کنیم و واقعا کار را حتی در حوزه تصمیم گیری به آنها واگذار کنیم، یعنی از آنها ابزار نسازیم و بلکه واقعا آنها را موتور محرکه و اندیشه تعیین کننده جامعه قرار دهیم از مشکلات فعلی هم عبور می کنیم.

سید حسن خمینی تأکید کرد: کشور به این بُعدی که سال 57 با آن پیروز شد و کار را پیش برد و دفاع و مقدس را جلو برد، توجه کند. یک موردش هم که بسیار خوب جواب داده مجموعه ارتباطات است که سنین جوانی دارند و توفیقات آنها قطعا از قبلی ها کمتر نبوده و بلکه بیشتر هم بوده است.

وی ادامه داد: بنابر این گاهی هم در زندگی شخصی و هم در زندگی کاری و محیط اجتماعی عبرت هایی که وجود دارد را بگیریم. کسی که فکرت و اندیشه نکند تبدیل به نقش دیوار می شود.  سعی کنیم عبرت گیری خودمان را بالا ببریم.

برچسب ها: سید حسن خمینی ، وزارت ارتباطات ، توانمند

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سید حسن خمینی وزارت ارتباطات توانمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور در جلسه شورای‌ اداری شهرستان میامی و در جمع مدیران و فعالان حوزه های مختلف کسب و کارها با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم، گفت: در این دولت با اقدامات انجام شده وضعیت رشد اقتصادی از زیر یک درصد به بالای ۵درصد رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت شبانه روز دولت افزود: کاهش نرخ بیکاری و بهبود شاخص های اقتصادی نتیجه این فعالیت ها است که اثر آن با کمی زمان برای مردم نیز مشخص می شود.

وزیر ارتباطات به دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارهای یکی از پروژه های مهم وزارت ارتباطات است که در ۴۵۰ شهر آغاز و در شهرهای زیادی به پایان رسیده است و بیش از ۷ میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفته اند که تا پایان سال این میزان به دو برابر افزایش پیدا می کند.

زارع پور به فعالیت پیام رسان های داخلی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ میلیون نفر از پیام‌رسان های داخلی استفاده می کنند و کسی نمی تواند بگوید که پیام رسان داخلی نداریم یا کسی در این پیام رسان ها نیست.

وی افزود: در آینده جوامع را پلتفرم ها مدیریت می کنند و اگر پلتفرم داخلی نداشته باشیم مستعمره دیجیتال صاحبان پلتفرم های خارجی می شویم.

وزیر ارتباطات به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نیز اشاره کرد و از ارائه ۷۰ درصد خدمات دولت در این بستر خبر داد و گفت: هم اکنون ۱۲ درصد این خدمات به صورت هوشمند ارائه می شود.

زارع پور به فعالیت های صنعت فضایی دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: در دولت سیزدهم، ۱۲ پرتاب ماهواره به اندازه ۳ دولت قبلی داشتیم که در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و در آینده ماهواره های سنگین تر و با برد بیشتری پرتاب می شود.

وی در مورد پروژه های فیبرنوری و ارتباطات روستایی در شهرستان میامی توضیح داد: پروژه فیبرنوری از امروز آغاز شد و تا روز جهانی ارتباطات به پایان می رسد و ۵ روستای باقیمانده این شهرستان نیز ارتقا یافته و به اینترنت پرسرعت تجهیز می شوند.

وزیر ارتباطات در پایان این جلسه از مدیران شهرستان خواست در باقی مانده عمرکاری دولت سیزدهم با کار جهادی و شبانه روزی در مردم ایجاد امید و اعتماد کنند.

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست

همچنین در این جلسه نمایندگان بخش های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و ارتباطات مسائل و مشکلات خود را مطرح و پیشنهاداتی را نیز برای بهبود فضای کسب و کار در این شهرستان ارائه کردند.

بر اساس این گزارش، در ابتدا جلسه وزیر ارتباطات از پدران شهیدان عباسی و نوروزی تجلیل کرد.

کد خبر 845476 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات فضاپیما - کاوشگر اینترنت ماهواره فضا

دیگر خبرها

  • ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • تعهد مهمی که وزارت ارتباطات از اپراتورهای تلفن همراه گرفت
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • ۲۴۳ خانوار روستایی لرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند
  • به دنبال منظومه سازی ماهواره‌ای در مدار هستیم
  • واکنش زارع پور به خبر خرید سهام دیجی کالا توسط همراه اول
  • زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران
  • برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت میراث فرهنگی در سمنان