Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصریان گفت: بانک ها ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را ملاک انعقاد قرارداد و پرداخت تسهیلات خود قرار دهند و هیچ بانکی نباید ارزیابی مجدد نداشته باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، «جواد ناصریان» در هفتمین جلسه کارگروه بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده از سیلاب استان گلستان با تقدیر از تمامی کسانی که در جریان سیلاب استان گلستان زحمت کشیده اند، تصریح کرد: بنیاد مسکن در حوزه مسکن و جهاد کشاورزی در حوزه کشاورزی بر تشکیل پرونده ها نظارت دارند و باید تسهیلات بصورت قرض الحسنه پرداخت شود و مشکلاتی که باعث توقف در ارائه تسهیلات شده تا انتهای هفته مرتفع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر کشور افزود: برآورد خسارات ناشی از سیلاب به 21 استان کشور 35 هزار میلیارد تومان است که 8 هزار میلیارد تومان آن در حوزه کشاورزی و مسکن بلاعوض، 15 هزار میلیارد تومان آن از منابع بانکی، 4 هزار و 900 میلیارد تومان در حوزه راه ها و ما بقی در حوزه زیربنایی است.

 

وی یادآور شد: در کل کشور 179 هزار واحد آسیب دیده از سیلاب وجود دارد که 70 هزار واحد صددرصد تخریبی هستند و باید تا پایان سال جاری کار ساخت و ساز تمامی واحدهای مسکونی انجام شود.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر کشور گفت: مقرر شده 30 هزار پک لوازم خانگی توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، 40 هزار پک توسط هلال احمر و مابقی پک های مورد نیاز تا 110 هزار پک توسط کمیته امداد و سازمان های مردم نهاد تامین شود.

 

ناصریان خاطر نشان کرد: قطعا هیچ آسیب دیده ای را فراموش نخواهیم کرد و تمام تلاش ما این است که تا انتهای خرداد ماه قراردادها در بانک ها منعقد شود و ظرف 2 ماه آینده مسئله اسکان موقت بکلی حل شود.

 

وی گفت: خسارات از 4 منبع مواد 10 و 12، تسهیلات بانکی، جابجایی ردیف های بودجه و در نهایت اگر تامین نشود، با دستور مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد.

 

لازم به ذکر است در هفتمین جلسه کارگروه بازسازی و نوسازی استان گلستان روسای کمیته های هفتگانه، مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط و فرمانداران شهرستان های درگیر با سیلاب گزارشی از اقدامات و آخرین وضعیت موضوعات سیلاب در دستگاه مطبوع خود به معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر کشور ارائه کردند.

 

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر مراسم شب قدر ماه رمضان خبرگزاری شبستان اردبیل احیای شب قدر مسجد مجلس استان بوشهر معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر کشور تسهیلات بانکی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بانک مرکزی بندهای مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را به شبکه بانکی ابلاغ کرد. بر این اساس تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‌/۰۱‌/۱۳۹۹ بوده است مبلغ سه میلیارد (۳،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله است؛ همچنین تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال خواهد بود.

گفتنی است، مسئولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط است. عدم اجرای هریک از بندهای این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

پرداخت وام ازدواج با یک ضامن​

پیش از این هم محمدرضا جمشیدی دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی کشور گفته بود: بانک مرکزی به شکل رسمی و در دستورالعمل خود اعلام کرده که بانک‌ها موظف هستند برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج یک ضامن را قبول کنند، اما گاهی ممکن است متقاضیان فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند که بر اساس ارزشیابی بانک، فرد صلاحیت کافی برای ضامن شدن را نداشته باشد بر این اساس بانک اعلام می‌کند که فرد ضامن دیگری را هم معرفی کند.

او افزود: این که بانک مطرح می‌کند دو ضامن برای تسهیلات قرض‌الحسنه نیاز است موارد استثنایی است که توجیهاتی مانند این دارد که گاهی ضامن اول که فرد معرفی می‌کند توان بازپرداخت ضعیفی دارد که در اینجا ممکن است بانک‌ها برخلاف مصوبه بانک مرکزی اعلام کنند که متقاضی یک نفر دیگر را هم معرفی کند تا دو نفر ضامن شوند.

در همین راستا و با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ هم روز گذشته اعلام شد: در رابطه با تسهیلات ازدواج پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.

امکان گزارش دهی تخلفات حوزه تسهیلات ازدواج فراهم است

بانک مرکزی هم اعلام کرده است: مردم می‌توانند هر گونه ناهماهنگی از سوی شبکه بانکی را به بانک مرکزی اطلاع دهند و چنانچه افراد به شعب مراجعه می‌کنند و شکایت و درخواستی دارند، می‌توانند با تماس با سامانه ارتباطات مردمی بانک مرکزی (شماره تلفن ۲۷۰۶) یا «سامانه رسیدگی به شکایات و ارتباط مردمی»، درخواست‌ها و شکایت‌های خود را ثبت کنند و حتماً بانک مرکزی این مهم را پیگیری می‌کند که از جمله مواردی که افراد حتما باید آن را گزارش کنند درخواست ضمانت‌های فراتر از قانون و بخشنامه‌ها است.

گفتنی است، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به هیچ وجه دوبار پرداخت نمی‌شود و هر فرد تنها یکبار می‌تواند از تسهیلات ازدواج استفاده کند.

٢٢٣٢٢٢

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896817

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد برکت در اشنویه
  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در روستاها مشخص شد
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • افزایش بهای مسکن به دلیل توقف یک دهه‌ای ساخت مسکن
  • پرداخت ۵۲۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان بوشهر
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
  • رشد ۳۰۰ درصدی تسهیلات مسکن در خوزستان