Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت پروژه راه‌سازی طالقان - هشتگرد، اظهار کرد: مقرر است این پروژه پس از افتتاح کنارگذر امسال زیر بار ترافیک برود.

وی با اشاره به بارش‌های سنگین اخیر که بر روند پروژه تأثیر گذاشته است، گفت: شاهد بارش چند متری برف در ارتفاعات طالقان بودیم، طی چند ماه گذشته در مسیر پروژه طالقان-هشتگرد نیز شاهد رانش‌های سنگین زمین بودیم که ممکن است بهره‌برداری از این پروژه را با تأخیر مواجه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز اضافه کرد: توسط مشاور طرحی پیاده‌سازی می‌شود تا در قسمت‌هایی از پروژه که با رانش زمین مواجه بوده است، عملیات اصلاحی صورت گیرد.

پیشرفت جاده طالقان-هشتگرد ۸۸.۵ درصد است

رضایی تأکید کرد: اگر موارد اصلاحی در نقاطی که رانش زمین وجود داشته حل شود طی چند ماه آینده این پروژه با کنارگذر به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی تونل جاده طالقان-هشتگرد نیز توسط پیمانکار به‌خوبی و با جدیت در حال انجام است، گفت: با احتساب کنارگذر و بدون لحاظ کردن تونل پیشرفت کلی پروژه حدود ۸۸.۵ درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز به تفکیک پیشرفت فیزیکی قطعات یک و سه را به ترتیب ۹۰ و ۸۷ درصد اعلام کرد و گفت: قطعه دوم نیز که تونل در آن قرار دارد ۱۳ درصد پیشرفت داشته است.

رضایی در خصوص چگونگی انجام مطالعات محیطی زیستی برای پروژه راه طالقان-هشتگرد توضیح داد: مجوز هر پروژه پیش از آغاز عملیات اجرایی توسط کمیسیون ۲۱۵ که در سازمان برنامه‌وبودجه فعال است، صادر می‌شود.

پروژه طالقان-هشتگرد مطالعات زیست‌محیطی دارد

وی همچنین بیان کرد: در مجوزی که توسط کمیسیون ۲۱۵ برای یک پروژه صادر می‌شود تمامی مطالعات ازجمله زیست محیط زیستی، اقتصادی و یا فرهنگی لحاظ شده و پروژه آغاز به کار می‌کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز با اشاره به اینکه بعد از صدور مجوز توسط کمیسیون مربوطه، سازمان برنامه‌وبودجه با دستگاه‌های اجرایی که راه و شهرسازی موافقت‌نامه‌های لازم را تنظیم می‌کند، افزود: با توجه به طی کردن چنین مراحلی اینکه عده‌ای در خصوص پروژه‌ای مانند طالقان-هشتگرد می‌گویند مطالعات زیست‌محیطی ندارد، صحیح نیست.

کد خبر 4628402

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل راه و شهرسازی البرز جاده طالقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۷۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • افتتاح فاز نخست پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر سهند
  • افتتاح اولین پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سهند با حضور وزیر راه
  • انتقاد منتخب مردم قم در مجلس از نوع شهرسازی در کلانشهرها
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر