Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@16:40:11 GMT

روش عجیب اهالی یک روستا برای جذب گردشگر + تصاویر

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۲۷۸۲۳

اهالی روستای ترونیان در شمال جزیره بالی در اندونزی از سنتی قدیمی پیروی می‌کنند که این سنت امروزه باعث جذب شمار زیادی از گردشگران به این روستا شده است.


به گزارش شریان نیوز،آنچه باعث جذب گردشگران به این روستا شده است، قبرستان قدیمی این روستاست که ۱۱۰۰ سال از پایه‌گذاری آن می‌گذرد. اهالی این روستای کوهستانی که پوشش جنگلی دارد، مردگان خود را به این قبرستان آورده و بدون آنکه آن‌ها را در خاک قرار دهند، گوشه‌ای رها می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از روستاییان که احترام بیشتری برای مردگان خود قائل هستند، اتاقکی از گیاه بامبو برایشان می‌سازند تا...

 اهالی یک روستا در جزیره بالی اندونزی برای جذب گردشگر دست به اقدامی عجیب می‌زنند. پایگاه اینترنتی دیلی میل نوشت، اهالی روستای ترونیان در شمال جزیره بالی در اندونزی از سنتی قدیمی پیروی می‌کنند که این سنت امروزه باعث جذب شمار زیادی از گردشگران به این روستا شده است.

آنچه باعث جذب گردشگران به این روستا شده است، قبرستان قدیمی این روستاست که ۱۱۰۰ سال از پایه‌گذاری آن می‌گذرد. اهالی این روستای کوهستانی که پوشش جنگلی دارد، مردگان خود را به این قبرستان آورده و بدون آنکه آن‌ها را در خاک قرار دهند، گوشه‌ای رها می‌کنند. برخی از روستاییان که احترام بیشتری برای مردگان خود قائل هستند، اتاقکی از گیاه بامبو برایشان می‌سازند تا طعمه حیوانات نشوند و اسکلت بدن آن‌ها سالم باقی بماند. همچنین در مواردی برای مردگان شمع روشن می‌کنند.

مردم روستای ترونیان معتقدند این سنت نوعی احترام به مردگانشان است؛ فقط افراد متاهل به این شیوه تشییع می‌شوند. کودکان و افراد مجرد زیر خاک دفن می‌شوند. همچنین قانون سختگیرانه دیگری وجود دارد که فقط مرد‌ها اجساد را به گورستان می‌برند و پس از تمیز کردن آن‌ها با آب باران و پارچه پیچ کردن، اجازه حضور زنان را می‌دهند. هنگام ورود اجساد به گورستان نیز زنان اجازه حضور ندارند. روستائیان معتقدند اگر هنگام ورود جسد به قبرستان زنی حضور داشته باشد زلزله و آتشفشان رخ می‌دهد.

هنگامی که گوشت اجساد فاسد شده و از بین می‌رود، اسکلت‌ها به مکان دیگری از قبرستان انتقال داده می‌شود. گاهی اوقات نیز، اجساد بدون تغییر مکان در محل خود باقی می‌مانند. اما در نهایت، پس از باقی ماندن اسکلت، جمجمه جدا شده و به محل دیگری منتقل می‌شود. این سنت از سال ۱۳۴۰ میلادی در این جزیره اجرا می‌شود.

آنچه درباره این قبرستان بسیار جالب است وجود انبوه درختان تارو مینان (Taru Menyan) است که به واسطه بوی خوشایندی که از این درختان ساطع می‌شود بوی گوشت فاسد شده اجساد به مشام نمی‌رسد. همچنین رایحه این درختان بوی اجساد را خنثی می‌کند.

گردشگران برای سفر به این روستا و بازدید از گورستان باید مسیر سه ساعته را با قایق بپیمایند.

برچسب هاگردشگراندونزی

منبع: شریان

کلیدواژه: گردشگر اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، عبدالحمید حمزه‌پور افزود: برای آبرسانی به این شهر‌ها و روستا‌ها ۳۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته، در هرمزگان ۲۰۱ روستا و ۶ شهر از تنش آبی خارج شد.
حمزه پور افزود: پارسال طرح آبرسانی به شش شهر و ۱۵۶ روستا با اجرای ۶۶ طرح و سرمایه گذاری ۲۹ هزار و ۷۸۷ میلیارد ریال اجرایی شد که ۲۲۵ هزار و ۹۷۲ تن از جمعیت استان به آب پایدار دست یافتند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: در دولت سیزدهم نیز لوله‌گذاری خط انتقال به طول ۵۸۰ کیلومتر، توسعه شبکه توزیع آب به طول ۵۴۴ کیلومتر و اصلاح شبکه آب به طول ۲۰۶ کیلومتر از محل طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی و جاری در استان اجرا شد.
وی افزود: جهاد آبرسانی به شهر‌ها و روستا‌های به‌ویژه مناطق کم برخوردار و دارای تنش آبی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم و طرح‌های شاخص وزارت نیرو است.

بیشتربخوانید:ساخت مخزن هزار متر مکعبی آب در بشاگرد
حمزه پور گفت: سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع می‌شود که از این حجم ۴۰ درصد از چاه‌ها، ۳۵ درصد از آب شیرین‌کن‌ها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سد‌ها و چشمه‌ها تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • بسته شدن ورودی روستای ماربین
  • تالاب قره گل بوکان میزبان پرندگان مهاجر و‌ بومی
  • (تصاویر) عجیب‌ترین گورستان ایران
  • جنجال رابطه جنسی عجیب مرد انگلیسی در بیمارستان!