Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |  وزیر راه و شهرسازی در نشستی با روسا و نمایندگان تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری بر پرهیز از روش‌های سنتی و اهتمام به رویکرد نوآورانه تاکید کرد و گفت: تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل عمومی مسافر برون شهری برای تامین نیازها و قطعات وسایل نقلیه خود به حوزه لجستیک ورود کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی در نشست صمیمانه با روسا و نمایندگان شرکت‌ها و تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل مسافر برون شهری، برگزاری چنین نشستی را فرصتی مغتنم برای استفاده حداکثری از ظرفیت همفکری و تعامل در راستای ایجاد تحول عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسلامی  پس از شنیدن صحبت‌های روسا و نمایندگان تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل مسافر برون شهری کشور، حمل‌ونقل را نیروی کشنده در شکوفایی اقتصادی کشور توصیف کرد و گفت: به جای سعی و تلاش برای قرار گرفتن در چارچوب‌ها، باید با خلاقیت از فرصت‌های موجود برای توسعه اقتصادی و تعامل با کشورهای همسایه استفاده کرد.

وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: باتوجه به اینکه شرکت‌ها و انجمن‌های حمل‌ونقلی یکی از ثروت‌های مهم کشور محسوب می‌شوند، لذا مطلوب است تا جایی که قانون اجازه می‌دهد امور مربوطه توسط اصناف انجام شود.  

این عضو کابینه دولت دوزادهم، استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود در صندوق توسعه ملی را فرصتی مغتنم برای امر نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی مسافر برون شهری عنوان کرد. 

اسلامی خوستار ارتقای سطح پاسخگویی شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی مسافر برون شهری و همچنین ساماندهی وضعیت ثبت شرکت‌‌ها جدید و نمایندگی‌‌های آن‌ها شد.

وی با بیان اینکه «تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل عمومی مسافر برون شهری برای تامین نیازها و قطعات وسایل نقلیه خود به حوزه لجستیک ورود کنند» گفت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز با حمایت‌های ویژه و مذاکره با بخش‌های مربوطه، مراتب تهیه و توزیع ملزومات از جمله روغن موتور اتوبوس از سوی انجمن‌ها بین مالکان اتوبوس را فراهم کند.

وزیر راه و شهرسازی یکی از وظایف سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را ایجاد تقاضای سفر و رونق بخشی به فضای کسب و کار شرکت‌های مسافربری برون‌ شهری خواند و اظهار داشت: با توجه به اینکه طبق تفاهم صورت گرفته بین ایران و عراق دیگر نیازی به اخذ روادید نیست، انتظار می‌رود شرایط حمل‌ونقل در به در برای زوار ایرانی به مقاصد زیارتی عراق هنگام اربعین امسال فراهم شود. 

اسلامی خاطرنشان کرد: پرهیز از روش‌های سنتی، اهتمام به رویکرد‌های نوین و  ورود به زنجیره سفر، راهکار دستیابی شرکت‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری به رونق اقتصادی است. 

وزیر راه و شهرسازی در ادامه بر موضوع فرهنگ و آموزش رانندگان تاکید کرد و گفت: راننده ناوگان حمل‌ونقل عمومی از مسئولیت دوگانه‌ای نسبت به خودرو و جان مسافران برخوردار است و باید در انجام صحیح مسئولیت خود کوشا باشد.

وی در پایان نسبت به درخواست نمایندگان تشکل های صنفی حمل‌ونقل مسافر برون شهری مبنی بر فراهم کردن شرایطی برای خانه‌دار شدن رانندگان و کارکنان شرکت‌های عضو بیان داشت: انجمن‌های صنفی، فهرستی از اسامی بر اساس اولویت نیازمندی و برخورداری تهیه و ارائه کنند تا نیاز مسکن این عزیزان از طریق واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی به غیر از تهران تامین شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است

علیرضا احمدی سرپرست ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: متوسط مصرف سوخت حدود ۱۲۰میلیون لیتر در روز  است و نسبت به قانونی که  پیش بینی شده میزان مصرف سوخت بسیار بیشتر شده است.

به گفته وی این میزان مصرف سوخت به دلیل سوء مدیریت ها در حوزه حمل ونقل عمومی است و با توجه به آنکه قانون توسعه و مدیریت مصرف پیش بینی کرده است که مصرف سوخت روند افزایشی داشته است و فاصله میزان مصرف با قانون پیش بینی شده است.

احمدی فینی گفت: میزان  مصرف سوخت ،بنزین، گازوئیل و برحسب میزان مسافر جابه جایی آنها  و براساس بار است و با توجه به آنکه  مقرر شده است  ۷۵درصد از سفرهای درون شهری از طریق ناوگان حمل ونقلی و درون شهری انجام شود اما طبق بررسی های صورت گرفته میزان سفرهای انجام شده از طریق ناوگان حمل ونقلی زیر ۵۰ درصد است .

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی
  • جابه‌جایی بیش از ۹۲۰ هزار مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در شهرکرد
  • جابه‌جایی بیش از ۹۲۰ هزار مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی