Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید چگینی بعدازظهر پنجشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شبکه بهداشت و درمان گرمسار به میزبانی سالن جلسات این شبکه بابیان اینکه بیشترین منابع مالی تأمین‌کننده بیمارستان معتمدی گرمسار از محل شرکت‌های بیمه است، ابراز داشت: سهم سازمان تأمین اجتماعی از این امر ۷۸ درصد است.

وی بابیان اینکه در ۱۸ ماه گذشته هیچ کارانه‌ای توسط سازمان تأمین اجتماعی به بیمارستان معتمدی گرمسار پرداخت‌نشده است، افزود: حق‌الزحمه و کارانه پزشکان و کارکنان بیمارستان نیز در این مدت پرداخت نشد و این امر موجب ایجاد نارضایتی‌هایی در پزشکان و کارکنان بیمارستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان معتمدی گرمسار با اشاره به کمبود نیروی پرستار در بیمارستان معتمدی گرمسار بیان کرد: استاندارد تعداد نیروهای پرستاری در این بیمارستان ۱.۸ است و این درحالی‌که این آمار در بیمارستان معتمدی گرمسار ۰.۷ گزارش می‌شود و این امر منجر به کاهش برخی خدمات پرستاری خواهد شد.

چگینی افزود: رفع مشکلات مالی بیمارستان معتمدی گرمسار می‌تواند بخش عمده‌ای از نارضایتی‌های مردمی را در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات درمانی حل کند.

کد خبر 4629613

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشكی سمنان گرمسار حوزه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۱۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ حسینی گفت: جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی استان مرکزی از مرز یک میلیون و ۷۳ هزار نفر فراتر رفت و به عنوان پنجمین استان کشور بالاترین پوشش بیمه‌ای را در کشور داریم.
او عنوان کرد: جمعیت کارگری استان از ۲۳۲ هزار و ۵۳۰ نفر به ۲۴۹ هزار و ۲۰۱ نفر رسیده که هفت و ۱۷ دهم درصد افزایش بیمه شدگان اجباری و یا کارگری را شاهد هستیم.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی در خصوص کاهش مقرری بگیران بیمۀ بیکاری نیز گفت: کاهش مقرری‌ بگیران بیمه بیکاری از سه هزار و ۲۸۸ نفر مشمول به حدود سه هزار نفر ناشی از اشتغال این افراد است.
حسینی از افزایش هزار کارگاه‌های فعال در سال گذشته خبر داد و افزود: اقدامات دولت در کنار تلاش صنعتگران و نیز اقدامات حمایتی صورت گرفته در اداره کل تأمین اجتماعی استان، موجب شد تا کارگاه‌هایی که به دلایلی کارگران خود را بیمه نکرده بودند، شناسایی و تحت پوشش بیمه قرار بگیرند که این امر ناشی از ارتقاء بازرسی‌ها بوده است.
مدیر‌کل تأمین اجتماعی استان مرکزی یادآور شد: در سال جهش تولید، سعی خواهیم کرد که مجموعۀ اقدامات ما در راستای حمایت از چرخۀ تولید کشور قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • حق بیمه کارگران برا اساس دستمزد واقعی است
  • سن بازنشستگی به ۴۰ رسید + شرایط
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!