Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، در نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی که به‌منظور آماده‌سازی چهاردهمین اجلاس سران این سازمان به میزبانی و ریاست عربستان سعودی در روز پنجشنبه 8 خرداد ماه 1398 در شهر جده برگزار شد، «ابراهیم العساف» وزیر امور خارجه عربستان در جریان طرح اتهامات واهی مبنی بر مداخله جمهوری اسلامی ایران در امور کشورهای دیگر با عدم حمایت و پشتیبانی سایر کشورهای شرکت‌کننده در اجلاس مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنان وزیر امور خارجه عربستان در مراسم آغازین اجلاس وزرای خارجه کشورهای اسلامی در حالی ایراد شد که هیچ‌یک از هیأت‌های نمایندگی کشورهای عضو حاضر در نشست مزبور از آن حمایت نکردند. در این نشست، شماری بسیاری از نمایندگان کشورهای اسلامی سخنرانی خود را حول موضوعات گوناگون و در راس آن در مسئله فلسطین ایراد نمودند و بر حق مردم فلسطین برای داشتن کشوری مستقل به پایتختی قدس شریف تأکید کردند، لیکن هیچ‌کدام به مواضع عربستان و در حمایت از طرح اتهامات وزیر امور خارجه آن علیه کشورمان اشاره نکردند.
نمایندگان کشورهای اسلامی سازمان همکاری اسلامی همچنین در سخنان خود، طرح توطئه آمیز موسوم به معامله قرن را صراحتا محکوم و مردود اعلام کردند. 
در همین حال رسانه های بخصوص عرب زبان وابسته به عربستان سعودی تلاش می‌کنند با انتشار اخبار مجعول از این اجلاس بر این عدم حمایت کشورها از اتهام زنی عربستان سرپوش بگذارند. 
آقای رضا نجفی، مدیر کل صلح و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه کشورمان که در راس هیأتی بمنظور شرکت در چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در جده حضور دارد، متعاقبا در سخنان خود در این نشست قویا با رد اتهامات وارده از سوی وزیر امور خارجه عربستان، اظهار داشت: «جمهوری اسلامی ایران بعنوان یکی از بنیان گذاران سازمان همکاری اسلامی امیدوار است این اجلاس که در ماه مبارک رمضان برگزار می شود موجب تقویت وحدت امت اسلامی شود و تمرکز خود را بر موضوع اصلی و دارای اولویت جهان اسلام یعنی مسئله فلسطین معطوف کند.»
چهاردهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(OIC) به میزبانی عربستان سعودی و با حضور 57 کشور عضو آن در روز جمعه مورخ 10/3/1398 در مکه مکرمه برگزار خواهد شد و طی آن بیانیه نهایی و قطعنامه فلسطین بعنوان اسناد رسمی اجلاس به تصویب خواهد رسید. پیش از اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، دو نشست مقدماتی و آماده سازی آن شامل نشست مقامات ارشد و نشست شورای اجرایی وزیران امور خارجه در تاریخ های 6 و 8 خرداد ماه 1398 در جده برگزار شد. و طی جلسات مذکور پیش نویس اسناد مربوطه مورد بحث و بررسی و تصویب اولیه قرار گرفت تا در اجلاس سران در روز جمعه به تصویب نهایی برسد

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۳۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، «علی‌اکبر احمدیان» بنا بر دعوت دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، «نیکولای پاتروشف» در رأس یک هیأت بلندپایه‌ی امنیتی، برای شرکت در دوازدهمین «نشست بین‌المللی مقامات عالی رتبه‌ی مسئول در امور امنیتی» و «نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه خواهد شد.

در این سفر، بر اساس راهبرد سیاست چند جانبه‌گرایی و در تداوم دیپلماسی فعال و پویای سیاسی امنیتی جمهوری اسلامی ایران، به ویژه در دولت سیزدهم و به منظور ارتقا و توسعه‌ روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی، احمدیان با همتایان خود از کشورهای روسیه، برزیل، آفریقای جنوبی، چین، هند و عراق نیز دیدارهای جداگانه ای خواهند داشت.

اجلاس امنیتی سن پترزبورگ، با سابقه‌ای بیش از یک دهه، از معدود رویدادهای امنیتی بزرگ سالانه در سطح بین‌المللی است که به ابتکار کشور روسیه تشکیل و به‌طور مستمر برگزار شده است. از جمله ویژگی‌های مهم این اجلاس مقابله با یکجانبه گرایی غرب، به ویژه آمریکا در عرصه‌ امنیت بین‌الملل و نهادینه‌کردن روایت‌گری و روایت‌سازی مستقل در این ساحت می‌باشد.

اهمیت و رویکرد این اجلاس به مقوله امنیت بین الملل موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران، ضمن استقبال از آن، از ابتدا حضوری فعال در آن داشته باشد.

در نشست سال گذشته‌ این اجلاس، مقامات ارشد امنیتی از بیش از یکصد کشور جهان در آن شرکت داشتند که حکایت از اهمیت و اقبال بین المللی به این رویداد امنیتی دارد. اطلاعات به دست آمده از نشست دوازدهم که از روز سه شنبه ۴/۲/ ۱۴۰۳ در سن‌پترزبورگ آغاز به کار می‌کند، حاکی از این است که رویداد امسال نیز در سطحی گسترده مورد توجه دولت‌ها، مسوولین امنیتی و رسانه‌های منطقه‌ای و جهان قرار گرفته است.

کد خبر 6085465 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟
  • نشست «دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» برگزار می‌شود
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • کنعانی: ایران حتما در اجلاس آتی سازمان همکاری اسلامی شرکت خواهد کرد/ «سطح حضور» در بازه زمانی نزدیک به اجلاس اطلاع‌رسانی می‌شود + فیلم