Web Analytics Made Easy - Statcounter

شادنوش گفت: در صورتی که برای مراقبت از  بیماران تالاسمی و هموفیلی از پرستاران ثابت استفاده شود، کمک زیادی به درمان و سلامت  این افراد می‌شود

مهدی شادنوش رئیس اداره مدیریت پیوند وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به طور معمول طول دوره درمان بیماران تالاسمی و هموفیلی طولانی است و باید به صورت مستمر مراقبت های لازم از بیماران انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای مراقب از بیماران خاص مانند هموفیلی و تالاسمی بهتر است از نیروهای ثابت استفاده شود تا روند درمان بیماران تالاسمی با کیفیت مناسب تری  انجام شود و مبتلایان با مشکل خاصی  روبرو نشوند.

شادنوش تاکید کرد: در صورتی که برای مراقبت از  بیماران تالاسمی و هموفیلی از پرستاران ثابت استفاده شود، کمک زیادی به درمان و سلامتی  این افراد می‌شود؛ وزارت بهداشت برای نیروهای ثابت و پرستاران، دوره‌های آموزشی تخصصی در زمینه مراقبت از بیماران تالاسمی و هموفیلی برگزار می‌کند.

رئیس اداره مدیریت پیوند وزارت بهداشت گفت: بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت  پرستارانی که از بیماران تالاسمی و هموفیلی مراقبت می‌کنند باید دوره‌های آموزشی تخصصی را گذرانده باشند و توصیه وزارت بهداشت این است که اینگونه مراقبت‌ها باید به صورت تخصصی انجام شود.

وی یادآوری کرد: به کارگیری نیروهای متخصص و پرستار برای حمایت از بیماران هموفیلی و تالاسمی هیچگونه ارتباطی به اختصاص بودجه جداگانه برای انجام این کار در وزارت بهداشت ندارد و این دستورالعمل از سالیان گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اجرا می‌شد.

انتهای پیام/

نیروهای متخصص و پرستاران  ثابت برای مراقبت از بیماران خاص 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی درباره اجرای طرح عرضه اینترنتی دارو گفت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است.

وی افزود: سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده دار می‌شوند.

عین‌اللهی اظهار کرد: اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار نمی‌گیرد.

کد خبر 846791 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بهرام عین‌اللهی دارو اینترنت

دیگر خبرها

  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است