Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله مکارم شیرازی از علما و اساتید خواست با هم فکری اشتباهات رسم الخط عثمان طه را تصحیح کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازقم؛آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید در دیدار اساتید، مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که در مدرسه امام امیرالمؤمنین (ع) برگزار شد ماه مبارک رمضان را ماه انس با قرآن دانست و با تاکید بر لزوم بهره گیری از این فرصت برای تدبر در آیات وحی، از تمام خادمان این کتاب آسمانی خواست قدر جایگاه خود را بدانند و تا جایی که می‌توانند در خدمت قرآن و معارف والای آن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر توجه لزوم تبیین و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه، تحقق این مهم را متضمن سعادت و سلامت جوامع و انسان‌ها دانست و اظهار کرد: مولا علی (ع) در نهج البلاغه مطالب بسیاری را درباره قرآن بیان کرده اند که اگر جمع آوری شود خودش یک کتاب بزرگ می‌شود.

این مرجع تقلید بیان کرد: امیرمؤمنان علی (ع) در نهج البلاغه درباره قرآن می‌فرمایند: «فیهِ رَبیعُ الْقَلْبِ، وَ یَنابیعُ الْعِلْمِ، وَ ما لِلْقَلْبِ جِلاءٌ غَیْرُهُ؛ بهار دل‌ها و چشمه‌هاى دانش در قرآن است و براى قلب و فکر جلایى جز قرآن نتوان یافت».

آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه در این فراز نهج البلاغه ۳ اثر مهم قرآن ذکر شده است، یادآور شد: نخستین اثر ربیع القلب بودن قرآن است؛ همچون فصل بهار که همه درختان شکوفه می‌دهند و طراوت و نشاط همه جا را فرا می‌گیرد، قرآن نیز موجب طراوت قلب می‌شود.

وی اضافه کرد: قرآن بهار دل‌ها است و دقت در قرآن طراوت، نشاط و نورانیت را به قلب انسان هدیه می‌کند.

این مرجع تقلید دومین اثر قرآن در کلام حضرت امیر (ع) را ینابیع العلم بودن عنوان و بیان کرد: چشمه‌های جوشان علم و دانش در قرآن مجید است و شامل همه علوم می‌شود.

وی با بیان اینکه سومین فراز فرمایش امیرمؤمنان (ع) درباره قرآن «ما لِلْقَلْبِ جِلاءٌ غَیْرُهُ» است، گفت: قلب انسان بر اثر گناه یا غفلت از یاد خدا دچار زنگار و تاریکی می‌شود و جلائی برای قلب انسان غیر از قرآن نیست.

آیت الله مکارم شیرازی افزود: اگر هیچ جمله‌ای درباره قرآن بیان نشده بود و فقط این فرمایش کوتاه حضرت علی (ع) درباره قرآن می‌آمد برای عظمت و بزرگی آن کافی بود.

وی روخوانی صحیح قرآن، آشنایی با مفاهیم و تفسیر، تدبر در آیات، عمل به قرآن و نشر این مفاهیم را چهار وظیفه مهم برای همه دانست و تصریح کرد: همه مسلمانان و به ویژه شیعیان باید مراحل فوق را در زندگی خود پیاده و عملیاتی کنند.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم اصلاح برخی اشتباهات در رسم الخط عثمان طه تاکید کرد و از علما و اساتید خواست با همفکری این اشتباهات که فقط در رسم الخط است را تصحیح کنند.

وی در پایان از دولتمردان و مسئولان خواست برنامه‌های خود را در سایه قرآن تنظیم کنند تا موفقیت نصیب آن‌ها شود.

انتهای پیام/ش

  دیدار دانشگاهیان علوم و معارف قرآن کریم آیت الله مکارم شیرازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراجع تقلید قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض مدیرعامل چادرملو به لغو بازی سرنوشت‌ساز

به گزارش "علی عطایی مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان در واکنش به تصمیات داوران در بازی‌های این تیم و گلایه از آنها اینطور حرف‌هایش را آغاز کرد: در طول فصل تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا فقط روی مسائل فنی متمرکز شویم اما هر چه به انتهای فصل نزدیک می‌شویم و هفته‌ها را حساس‌تر می‌بینیم، اتفاقات شگفت انگیز بیشتری را شاهد هستیم که پرسش‌های مبهم ذهن مان را تکمیل‌تر می‌کند.

عطایی ادامه داد: به اشتباهات داوری در هفته‌های اخیر که نتایج بازی‌های ما را به ضرر ما تغییر داد، نگاه کنید. همه کارشناسان داوری متفق القول بر این باورند که امتیازهای فراوانی از تیم ما کسر شده است؛ از پنالتی‌هایی که هر بازی برای ما نمی‌گیرند تا تصمیم‌هایی که به ضرر ما گرفته می‌شود و گل‌های ما را نادیده می‌گیرند. چطور ما باید همه این اشتباهات را سهوی و غیرعمدی تلقی کنیم؟ چگونه است که همه این اشتباهات باید به ضرر ما شود و حتی یک اشتباه داوری به سود ما نیست اما همیشه رقبای ما از اشتباهات داوری سود می‌برند؟ اگر قرار نیست تیم بی‌پناهی مثل چادرملو به لیگ برتر صعود کند به ما اطلاع دهند.

مدیرعامل چادرملو اردکان سپس به لغو بازی استقلال ملاثانی و فجر شهیدسپاسی اعتراض کرد و گفت: مگر بار اول بود که استقلال ملاثانی میزبانی می‌کرد؟ چطور همه بازی‌های خانگی این تیم، بدون کوچکترین مشکلی برگزار شد و حالا که به مقطع تعیین‌کننده فصل رسیده‌ایم، به یکباره امکان میزبانی این تیم، سلب می‌شود؟ پرسش من از برگزارکنندکان مسابقات این است که آیا اتفاقی که در اهواز افتاد، فیرپلی ورزشی است که همه تیم‌ها بازی کنند و یک تیم که در رقابت با چند تیم است با آگاهی از همه نتایج و بدون اضطراب بازی نکند؟

عطایی در پایان گفت: وظیفه من و تمام ارکان باشگاه، دفاع از حق مردم شهر اردکان و استان یزد است. من فقط می‌خواهم بدانم در این فوتبال، کسی نیست که به فریاد تیم‌های مظلوم برسد و به اجرای عدالت در روزهای پایانی و سرنوشت ساز لیگ کمک کند؟

دیگر خبرها

  • انریکه: شما هیچی از آقای امباپه نمی‌دانید
  • ایستادگی ملت ایران در مقابل ابرقدرت‌های پوشالی در سایه درک قرآن
  • گل دوم عثمان دمبله به لوریان روی حرکت تکنیکی زیبا و پاس کیلیان ام باپه (لوریان 0-3 پاری سن ژرمن)
  • بازجویی‌هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • لزوم ایجاد اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • اعتراض مدیرعامل چادرملو به لغو بازی سرنوشت‌ساز
  • اشتباهات داوری به ضرر چادرملو و به سود رقیبان است
  • انتقاد مدیرعامل چادرملو از اشتباهات داوری