Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،حجت الاسلام لروند امام جمعه کنگاور با اشاره به اهمیت سرزمین قدس و مسجد الاقصی برای مسلمانان گفت : مسأله فلسطین برای ما مسلمانان یک مسأله سیاسی نیست بلکه یک مسأله مکتبی و اعتقادی است.

وی با تاکید بر اینکه فلسطین هر روز پایدار و مقاوم‌تر می‌شود، گفت : امام خمینی (ره) در روش خود بر حضور ملت‌ها تاکید داشتند نه نقش دولت‌ها و در مسأله فلسطین نیز تاکنون شاهد بوده ایم که این ملت‌ها بوده اند که به مقاومت کمک کرده و همواره پیروز بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب جمعه کنگاور با اشاره به آنچه تحت عنوان معامله قرن از آن یاد میشود گفت:اگرچه برخی سران خودفروخته کشور‌های عربی، آرمان‌های ملت مسلمان و مبارزو آزادیخواه فلسطین را به حراج گذاشته اند، ولی همایش‌های عظیمی همچون روز قدس نشان داده که ملت‌های آزاده منطقه بر خلاف سران سازش کار خود، تا نابودی رژیم کودک کش صهیونیستی در کنار مردم فلسطین ایستاده اند.

لروند در ادامه خطبه‌ها به موضع گیری اخیر رییس جمهور آمریکا نیز اشاره کرد و گفت:آنچه از سخنان اخیر ترامپ استنباط میشود حاوی نکات مهمی است که اولین آن‌ها اشراف حکام آمریکایی به مقاومت ملت مسلمان ایران در برابر توطئه‌های دنیای استکبار و پافشاری بر آرمان‌های امام و انقلاب است

وی تاکید کرد: بعد از چهار دهه که از عمر با برکت انقلاب اسلامی میگذرد، این نهال مقدس به درجه‌ای از باروری و استحکام رسیده که دشمن نمیتواند تصور نابودی آن را در ذهن بیمار خود پرورش دهد

سالروز رحلت حضرت امام خمینی ره نیز بخشی از خطبه‌های نماز جمعه امروز کنگاور بود

امام جمعه کنگاور با تاکید بر این که بعد از چهل سال، آرمان‌های حضرت امام توسط مقام معظم رهبری و با پشتوانه مردم قوی‌تر و پربارتر شده است گفت:حرکت مردم پشت سر مولا و رهبر خود، و بصیرت و زمان شناسی آنان، فرصت توطئه و تخریب را از دشمنان انقلاب گرفته است .

 

 

انتهای پیام/د

مسأله فلسطین برای ما مسلمانان یک مسأله سیاسی نیست

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روز قدس رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحشت ایالات‌متحده از شعار آزادی فلسطین در آمریکا

به گزارش قدس آنلاین، عار «از نیل تا فرات»، پیش از آغاز اشغالگری فلسطین، از شعارهای اصلی صهیونیست‌ها بود و بعد از شروع اشغالگری نیز ادامه یافت. از نیل تا فرات به معنی آن است که صهیونیست‌ها تمام این قسمت را برای خود تصاحب خواهند کرد و «اسرائیل بزرگ» نام دیگر این سرزمین است. رود نیل در شمال شرق مصر قرار دارد و رود فرات نیز در منطقه بین‌النهرین واقع شده است؛ به‌طوری‌که از ترکیه سرچشمه گرفته و بعد از سوریه و عراق به خلیج‌فارس می‌رسد.

در مقابلِ «نیل تا فرات» صهیونیست‌ها، شعار «از بحر تا نهر» به‌عنوان سرزمین مردم فلسطین قرار دارد. این شعار به‌عنوان شعار اصلی مقاومت فلسطین شناخته می‌شود و به این معنی است که تمام سرزمین فلسطین متعلق به مردم آن بوده و هیچ بخشی از آن نباید در اشغال صهیونیست‌ها باقی بماند. رهبر انقلاب نیز در موارد متعدد بر این محور مهم تأکید داشتند. ایشان در سال ۱۳۹۰ در کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین‌ فرمودند: «هر طرح عملیاتی باید بر مبنای اصلِ "همه فلسطین برای همه مردم فلسطین" باشد. فلسطین از نهر تا بحر است؛ نه حتی یک وجب کمتر.»

ایشان همچنین سال ۹۶ در دیدار با شرکت‌کنندگان کنفرانس سازمان همکاری اسلامی گفتند: «فلسطین، همان‌طور که بارها گفته شده، از نهر تا بحر است؛ از نهر اردن تا دریای مدیترانه؛ این فلسطین است و قدس هم بلاشک پایتخت این فلسطین است و هیچ‌گونه خدشه‌ای بر این فکر اساسی و این حقیقت امکان ندارد که وارد بشود.»

شعار «از نهر تا بحر» بعد از آغاز اعتراضات جهانی به نسل‌کشی اسرائیل در غزه، به یکی از شعارهای اصلی معترضان اروپایی و آمریکایی تبدیل شد. به گزارش شبکه کانادایی CBC در تظاهرات حامیان فلسطین در آمریکا، «از نهر تا بحر» رایج‌ترین جملات بوده است. در شهر کلگری کانادا، معترضی که از این شعار استفاده می‌کرد، دستگیر شد. سارا جاما، نماینده مجلس کانادا از حزب همیلتون، بعد از گفتن این شعار اخراج شد.

به گزارش خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس که از حامیان سرسخت صهیونیست‌ها است، این شعار در لندن، واشنگتن و رم گفته می‌شد.

این موضوع، با واکنش شدید کشورهای غربی مواجه گردید؛ به‌طوری‌که مجلس نمایندگان آمریکا شعار «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد می‌شود» را به‌عنوان یک شعار یهودستیزانه محکوم کرد.دفتر نخست‌وزیر انگلیس نیز در واکنش به سر دادن این شعار در خیابان‌های لندن از سوی مردم، آن را توهین‌آمیز خواند.

کشورهای غربی در حالی این شعار را یهودستیزانه می‌دانند، که اشاره‌ای به اصل اشغالگری صهیونیست‌ها و اینکه اساس سرزمین فلسطین متعلق به مردم آن است، ندارند. آن‌ها مدعی هستند که این شعار به معنی کشتار یهودیان است. اما از اینکه در حال حاضر نسل‌کشی مردم فلسطین به دست صهیونیست‌ها در حال انجام است و بیش از ۳۴هزار فلسطینی قتل‌العام شدند، ناراحت نیستند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • رئیسی: رژیم صهیونیستی باید از سرزمین‌های اشغالی اخراج و مجازات شود
  • عملیات«وعده صادق» پاسخ عبرت‌آموز برای رژیم غاصب صهیونیستی بود
  • اتحاد بین آزادی‌خواهان دنیا دستاورد عملیات وعده‌ صادق است
  • رژیم صهیونیستی تاکنون از هیچ تجاوز و وحشی‌گری علیه مردم غزه دریغ نکرده است
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • اراده مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان برای پیروزی فلسطین و جایگزینی نظامی عادلانه در جهان قطعاً محقق خواهد شد
  • وحشت ایالات‌متحده از شعار آزادی فلسطین در آمریکا
  • چرا اسرائیل عمدا پاسخ ایران را کم اهمیت نشان می‌دهد
  • سوزان ساراندون در جمع حامیان فلسطین در نیویورک