Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازخورد‌های حاصل از اجرای طرح تکالیف مهارت محور اظهار کرد: با توجه به اجرای این طرح بازخورد‌های مثبتی از سوی دانش‌آموزان دریافت کردیم و آن‌ها به جای حل چند مسئله از روی کاغذ به تمرین مهارت‌های زندگی پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: جشنواره فیلم کوتاه از دستاورد‌های دانش آموزان در طرح اجرای تکالیف مهارت محور داشتیم و مشاهده شد معلم‌ها برنامه‌های خلاقانه‌ای در چارچوب برنامه درس برای دانش‌آموزان در نظر گرفته‌اند.   معاون آموزش ابتدایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در مدارس با تراکم دانش‌آموزی بالا طرح تکالیف مهارت محور اجرا شده است یا خیر گفت: براساس بازخورد‌هایی که از اجرای این طرح گرفتیم برخی از معلمان علاقه‌مند در کلاس‌های با تراکم جمعیتی بالا هم این طرح را اجرا کرده‌اند.   حکیم‌زاده تصریح کرد: این طرح امسال هم اجرا می‌شود و قصد داریم کلاس‌های بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم و هرچه آمادگی معلمان در این طرح بیشتر باشد می‌توانیم دستاورد‌های بهتری را داشته باشیم.   وی با تاکید بر اینکه تکالیف مهارت محور به هیچ عنوان به معنای بی‌کاری دانش‌آموز نیست، تصریح کرد: اتفاقا در این فرایند دانش آموز به حل چند مسئله روی کاغذ اکتفا نکرده و در کنار خانواده به تمرین مسئولیت پذیری و آموزش مهارت‌های زندگی می‌پردازد همچنین به دلیل آنکه خودش باید فعالیت‌هایی را انجام دهد بسیار مشتاقانه و هدفمند آن‌ها را دنبال می‌کند.   معاون آموزش ابتدایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا بین اجرای طرح تکالیف مهارت محور و جلوگیری از تکرار پایه ارتباطی وجود دارد یا خیر، گفت: امسال سعی کردیم در تعدادی از مدارس این طرح را اجرا کنیم و هنوز برای بررسی چنین متغییر‌هایی زود است. تراکم کلاس‌های درس دوره ابتدایی حکیم‌زاده درباره تراکم کلاس‌های درس برای دوره ابتدایی گفت: طبق نشانگر‌های ارزیابی شورای عالی آموزش و پرورش تراکم مطلوب در کلاس‌های درس حداقل ۲۰ و حداکثر ۲۶ دانش آموز است، اما با توجه به کمبود معلم و فضای فیزیکی که وجود دارد متاسفانه فاصله زیادی تا تراکم مطلوب داریم.   وی تصریح کرد: برای بهبود این شرایط مستلزم همکاری سازمان‌های بیرونی هستیم تا حداقل استاندارد را مطابق سند تحول بنیادین در کلاس‌های درس برقرار کنیم.   معاون آموزش ابتدایی درباره تراکم کلاس‌های درس برای سال آینده اظهار کرد: در این مورد مرکز نیروی انسانی اطلاعات دقیق تری دارد، اما آنچه درخواست داریم حداقل امکانات را داشته باشیم تا شرایط از سال گذشته بدتر نشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۱۰هزار دانش‌آموز سنندجی
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • نیمه اردیبهشت ؛ زمان ثبت نام کلاس اولی ها در استان سمنان