Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احمدی با اشاره به تشرف افراد متعدد به اسلام در دفتر تهران آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی، گفت: یک جوان قبرسی امروز با حضور در دفتر این مرجع و گفتن شهادتین، مسلمان شد. وی نام «محمد» را برای خود برگزید.

حجت ‌الاسلام والمسلمین «سید ناصر احمدی احمدی» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با بیان اینکه تاکنون چندین غیر مسلمان با حضور در دفتر حضرت آیت ‌الله العظمی نوری همدانی در تهران (خیابان ری، مسجد و  حسینیه همدانی ها) و گفتن شهادتین، مسلمان شده اند، اظهار کرد: همچنین، طی حدود 14 سال که از فعالیت این دفتر می گذرد، تعدادی از برادران و خواهران اهل سنت نیز با حضور در دفتر حضرت آیت ‌الله العظمی نوری همدانی، مستبصر (شیعه) شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این عضو دفتر آیت‌الله العظمی نوری همدانی در تهران افزود: مارینوس ماریتو، جوان تبعه کشور قبرس که متولد هشتم می 1970 میلادی است، امروز (شنبه، 11 خردادماه) با حضور در دفتر آیت‌الله العظمی نوری همدانی در تهران، و گفتن شهادتین، مسلمان شد.

 

وی اضافه کرد: مارینوس ماریتو در جریان مسلمان شدنش به ما گفت که «با مطالعه و بررسی بسیار، تشرف به دین اسلام را پذیرفته و اسلام را دین صلح، مهربانی و عطوفت یافته است. امیدوارم بتوانم موجب آبرومندی و سربلندی این دین در کشورم شوم».

 

احمدی تصریح کرد: یکی از سنت های دفتر حضرت آیت‌الله العظمی نوری همدانی در تهران در جریان تشرف افراد به اسلام یا تشیع، تقدیم کتاب های آموزنده و مفید به آنان است و امروز نیز چند جلد از کتاب های حضرت آیت‌الله العظمی نوری همدانی از مراجع تقلید و همچنین کتاب های «اربعین میردامادی» و «تاریخ چهارده معصوم(ع)» تالیف آیت الله سید باقر آیت میردامادی (مسئول دفتر آیت‌الله العظمی نوری همدانی در تهران) به آقای مارینوس ماریتو تقدیم شد.

 

وی با بیان اینکه ما در دفتر آیت‌الله العظمی نوری همدانی در تهران به هر یک از افراد تازه مسلمان یا مستبصر، تغییر اسم را پیشنهاد می کنیم، ابراز کرد: آقای ماریتو که خود را شیفته سبک زندگی پیامبر اسلام(ص) معرفی کرد به همین دلیل نام «محمد» را برای خود برگزید.

 

این عضو دفتر آیت‌الله العظمی نوری همدانی در تهران تاکید کرد: تغییر دین یا مذهب افراد در این دفتر، کاملاً آزادانه انجام می شود و کارشناسان این دفتر قبل از انجام این اتفاق مهم، توضیحات مفیدی درباره ویژگی های اسلام و تشیع به افراد ارائه می کنند.

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی روز قدس روز قدس فلسطین معامله قرن خبرگزاری شبستان قدس بیرجند استان بوشهر روز جهانی قدس دفتر آیت الله نوری همدانی تشرف به اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله جوادی آملی خطاب به بانک ها: جلوی اختلاس را بگیرید/اگر مردم گرفتار فقر شوند، دین از بین خواهد رفت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت الله جوادی آملی در دیدار مدیر عامل بانک ملی ایران و هیئت همراه بیان داشت: مال در مملکت بعد از مسائل عقاید دینی، حرف اول را می زند. یک بیان نورانی حضرت امیر(سلام الله علیه) دارد که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ» هیچ تازیانه ای بدتر از فقر نیست، این اصل اول.

آنگونه که جماران روایت کرده، آیت‌الله العظمی جوادی آملی بیان داشت: اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. حواستان جمع باشد. آن اولی را حضرت امیر فرمود که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»، هیچ تازیانه ای دردناک تر از فقر نیست. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی ابراز داشت: در جریان شعب ابی طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، یک دعایی را مرحوم کلینی از وجود مبارک پیغمبر نقل می کند که پیغمبر به خدا عرض می کند که خدایا ما امتحان خودمان را در شعب دادیم: «اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌»؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! یعنی اقتصاد. بعد عرض می کند که خدایا، اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری مردم نیست: «فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌».

وی بیان داشت: کار علمی این است که در اقتصاد هم بفهمید و هم بفهمانید که چگونه می شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ لذا باید بدانیم که ما چه داریم، چه نیازی داریم، چگونه این را به خواست، تبدیل بکنیم و چگونه تولید داشته باشیم تا با رونق اقتصاد، به بیگانه نیاز نداشته باشیم.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی با بیان اینکه باید بانک ها جلوی اختلاس ها را بگیرند، اظهار داشت: غالباً اختلاس ها از راه بانک ها می گذرد، و لذا شما باید بیش از پیش نسبت به این امر حساسیت داشته باشید تا جلوی کسانی که می خواهند سوء استفاده کنند، گرفته شود البته کسی که دین داشته باشد اختلاس و از این کارها نمی کند.

مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: اگر اقتصاد نتواند رضایت مردم را تأمین کند و مردم گرفتار فقر بشوند، دین نیز از بین خواهد رفت، این دعای پیغمبر است که عرض کرد خدایا، اگر اقتصاد ما ضعیف باشد دینداری سخت است؛ لذا بانکداری اولین وظیفه اش باسواد شدن است که ما چه نیاز داریم؟ چه داریم؟ چگونه حل بکنیم؟

آیت‌الله العظمی جوادی آملی بیان داشت: خطر ربا هم باید از بانک ها گرفته بشود. بانک باید این غیرت را داشته باشد که اقتصاد مملکت را حفظ بکند. بانک انباردار نیست و لذا با سفارش هم حل نمی شود، بلکه آنجا فکر و دقت و بررسی و برنامه ریزی باید انجام گیرد، تلاش شود تا اقتصاد و تولید رونق بگیرد و مسائل حل شود، این برنامه علمی می خواهد که که چه داریم؟ یک؛ چقدر مصرف داریم؟ دو؛ چکار بکنیم که این نیازها تأمین بشود؟ سه؛ این می شود اقتصاد.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی اظهار داشت: اساس و وظیفه همه مسئولین این است که آبروی این مملکت را حفظ کنند، هیچ کسی با دست خالی به خانه اش نرود و این به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897387

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف | علت فوت زهره فکور صبور چه بود؟
  • نیت خاص آیت‌الله امامی‌کاشانی در تشرف ۴۰ هفته‌ای به جمکران با پای پیاده!
  • مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله العظمی بروجردی
  • مسلمان شدن ۳۰ زن استرالیایی با الهام از مقاومت زنان غزه
  • "وعده صادق" آرزوی مسلمانان را محقق کرد/ جدا بودن شیعه و اهل سنت را دشمنان اسلام ایجاد کردند
  • تاسیس«ائتلاف مساجد، جمعیت‌ها و رهبران مسلمان اروپا» در فرانسه
  • ماجرای مسلمان شدن یک دختر مسیحی + فیلم
  • جلوی اختلاس را بگیرید
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی: مصارف مالیات تبیین شود
  • آیت الله جوادی آملی خطاب به بانک ها: جلوی اختلاس را بگیرید/اگر مردم گرفتار فقر شوند، دین از بین خواهد رفت