Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@05:35:29 GMT

شناسایی 1792 نخبه حوزوی

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۰۳۷۲

شناسایی 1792 نخبه حوزوی

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی امروز 11 خردادماه در دیدار صمیمی مدیر حوزه‌های علمیه با استعدادهای جوان برتر حوزه، در قم گفت: 840 طلبه در دوره اول تا ششم به عنوان نخبه انتخاب شدند که از این میزان 144 نفر در رتبه استعدادی الف و ب در این نشست حضور دارند.
وی افزود: تا این مرحله از اجرای مرحله ششم شناسایی استعدادهای حوزه 1729 استعداد برتر خواهر و برادر شناسایی شدند که 1289 نفر مرتبط به حوزه برادران و حوزه علمیه اصفهان هستند؛ در مجموع، 345 نفر نیز استعداد برتر در حوزه علمیه خواهران داریم که در چهار مرحله شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عماد بیان کرد: درمرحله اخیر شناسایی اولین نوبت شناسایی استعدادهای برتر جامعه الزهرا(س) انجام شد که 95 نفر در این دور، انتخاب شدند.
رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه گفت: 1198 نفر در حوزه برادران شامل استعداد برتر آموزشی، 32 نفر استعداد پژوهشی و 59 نفر نیز استعداد برتر تبلیغی هستند.
وی با بیان اینکه در میان خواهران نیز 325 نفر نخبه آموزشی و 20 نفر نخبه پژوهشی هستند افزود: 11306 نفر تا کنون تشکیل پرونده داده اند و 3207 نفر وارد چرخه مصاحبه شده اند؛ تعداد افرادی که پس از نتایج مصاحبه‌های علمی، برای آنها تشکیل پرونده شده است 1472 هستند؛ از این میان 1289 نفر واجد شرایط شدند.
عماد بیان کرد: البته در پایش‌های سالانه و هر مقطع، متاسفانه با تعدادی ریزش مواجه هستیم که جای تحلیل و رسیدگی جدی دارد؛ دراین مدت 3297 نفر مورد مصاحبه علمی قرار گرفتند که مجموعا 9112 نفر مصاحبه انجام شده است که در این زمینه 187 نفر از اساتید، به عنوان مصاحبه گیرنده حضور و فعالیت داشتند.
رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه گفت: سه ماموریت در این مرکز وجود دارد که اولین آن شناسایی، دوم، زمینه‌سازی رشد و ارتقا و افزایش مهارت ها است و سوم، بهره برداری از توان نخبگان در حل مشکلات حوزه و جامعه و نظام اسلامی است.
وی تصریح کرد: از مشکلات در این بخش آن است که نظم و انظباط و پایش لازم در میان پایه‌های علمی در میان طلاب ما مورد تامل است؛ همچنین نزدیک به 10 درصد استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه، وقتی به مقطع بعد می‌رسند نمی‌توانند در چارچوب‌های استعداد برتر قرار گیرند زیرا مشکلاتی چون معیشت و نظام هدایت علمی و... نمی‌تواند آنها را تحت فشار قرار می‌دهد.
وی افزود:افتخار می‌کنیم که از استعدادهای برترشناسایی شده که از 854 استعداد برتری که در این دوره پایش شده اند، در 159مرکز تخصصی مشغول تحصیل هستند و از این میان 23 نفر در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا عماد نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی؛ قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان و سیدمحمدهادی سبحانیان؛ معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیروهای توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی  و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

تعیین شاخص‌های ارزیابی اساتید در لایه اثرگذاری در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند. در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در سال 1401 از میان 7هزار نفر حدود هزار و 300 نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی مورد پذیرش قرار گرفتند و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات 189نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها 30سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیروهای پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با 150هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا؛ معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با 150 هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میزهای نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکردهای متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. لازم به ذکر است رویدادهای نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی؛ معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارزها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بسترهای فرار مالیاتی تبدیل شده است.

در پایان این دیدار ضمن ایجاد مقدمات همکاری‌های فی مابین بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور مالیاتی کشور، مقرر شد: بستر مشارکت نخبگان در حل مسائل ملی فراهم و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • معاون استاندار:استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • معاون استاندار: استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • استعداد‌های برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان باید حمایت شوند
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند