Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@05:35:49 GMT

انتصاب‌های جدید در صداوسیما/ مدیرکل آرشیو تغییر کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۰۷۸۷

انتصاب‌های جدید در صداوسیما/ مدیرکل آرشیو تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، رئیس رسانه ملی در حکمی حسن گروسی را به سمت معاون حقوقی و امور مجلس سازمان صداوسیما منصوب کرد.

علی عسکری در این حکم تحکیم جایگاه قانونی رسانه ملی؛ پیگیری ویژه در مجلس شورای اسلامی‌برای متناسب کردن بودجه سازمان با مأموریت‌های راهبردی رسانه در حفظ فرهنگ و هویت ایرانی - اسلامی؛ ساماندهی قوانین و مقررات در جهت تثبیت مالکیت معنوی محصولات سازمان صدا و سیما؛ حمایت از سامان یافتن مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی؛ دفاع حقوقی و قانونی از جایگاه و اعتبار رسانه ملی با رعایت اصول و ارزش‌های دینی و انقلابی؛ استفاده از اختیارات و ظرفیت‌های قانونی مجلس برای رفع مشکلات سیگنال رسانی و تکمیل پوشش رادیویی و تلویزیونی کشور؛ حفاظت از حقوق سازمان و کارکنان آن در مراجع صالح قضایی؛ آسیب شناسی نظام حقوقی موجود برای تدوین، تنقیح و اصلاح مجموعه قوانین و مقررات؛ بررسی و نظارت بر روند تهیه آیین نامه‌ها، قراردادها و بخشنامه‌های مرتبط با سازمان، همچنین تعامل سازنده با مجلس محترم شورای اسلامی، قوه محترم قضایی و معاونت‌های حقوقی و امور مجلس ریاست محترم جمهوری را از مهمترین مأموریت‌های حسن گروسی در این سمت برشمرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس رسانه ملی در پایان از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند محمدعلی عبداله‌زاده در مدت تصدی این مسئولیت، قدردانی کرده است.

حسن گروسی دانشجوی دکتری تخصصی حقوق عمومی است و مدیر کلی امور مجلس سازمان صدا و سیما در مجالس هشتم، نهم و دهم، را بر عهده داشته است.

ریاست بر شورای طرح‌ها، لوایح و استعلامات صداوسیما، رییس ستاد حج و زیارت و مدیر شبکه تلویزیونی اینترنتی لبیک، عضویت در شورای راهبردی شبکه‌های سه و شما و نیز نماینده تام‌الاختیار سازمان صداوسیما در دیوان عدالت اداری، از جمله مسئولیت‌های گروسی در سال‌های اخیر حضور در رسانه ملی بوده است.

همچنین با حکم رئیس رسانه ملی، مهندس حسین مهدیان مدیرکل آرشیو صداوسیما شد.

در این حکم آمده است؛ با عنایت به اهمیت آرشیو رسانه ملی به عنوان گنجینه‌ای عظیم، وزین و بی نظیر در سطح ملی انتظار دارد با شناسایی معیارها و مولفه‌های مهم صنعت رسانه و بهره مندی از سرمایه ارزشمند انسانی و فناوری‌های نوین با اتخاذ سیاست‌های مدون و برنامه ریزی شده همسو با اهداف رسانه ملی در خصوص طرح ریزی بانک اطلاعاتی فراداده واحد در سراسر کشور و ایجاد ساز و کار مناسب برای تبادل مواد آرشیوی، شناسایی و اولویت بندی اسناد و برنامه‌های دیجیتال شده و استفاده از استانداردهای فنی مناسب برای حفاظت طولانی مدت از آنها، ارتقاء و نظم بخشی آرشیو کلیه شبکه‌ها در قالب یک نظام واحد رسانه‌ای به منظور ارائه خدمات، اتمام پروژه تبدیل منابع آنالوگ به دیجیتال، پیگیری و پیاده‌سازی طرح جامع آرشیو دیجیتال سازمان، تسریع در دسترسی به منابع با حفظ سطوح سازمانی برنامه سازان و تهیه کنندگان و کمک به غنای کمی و کیفی برنامه‌های مستند و تاریخی مهم رسانه ملی اهتمام جدی صورت پذیرد.

عسکری در این حکم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند سعید انبارلویی در مدت تصدی این مسئولیت، قدردانی کرد.

از جمله سوابق اجرایی مدیرکل جدید آرشیو صداوسیما می‌توان به مسئولیت راه اندازی طرح‌های فنی و آرشیوی در دفاتر خارج از کشور، مشاور مدیرکل فنی صدا، مشاور رییس حوزه ریاست صداوسیما، مدیر چند رسانه‌ای اداره کل فنی صدا اشاره کرد.

کد خبر 4631297

منبع: مهر

کلیدواژه: انتصاب در صداوسیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات میان نمایش‌خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می‌رود

عضو کمیته تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی گفت: با عنایت به ظرفیت ویژه‌ای که پلتفرم‌ها و وی‌او‌دی‌ها در سبد رسانه‌ای دارند با یک شرایط جدیدی در دهه اخیر مواجه شدیم در مصرف رسانه‌ای مردم و این مصرف رسانه‌ای را به انحای مختلف در مهاجرت‌ها از برودکست‌ها به برودبند‌ها می‌بینیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید مرتضی میرباقری عضو کمیته تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی درخصوص وضعیت کنونی رسانه‌ها و فضای مجازی گفت: با عنایت به ظرفیت ویژه‌ای که پلتفرم‌ها و وی‌او‌دی‌ها در سبد رسانه‌ای دارند چه در ایران و چه در جهان، علی‌القاعده ما با یک شرایط جدیدی در دهه اخیر مواجه شدیم در مصرف رسانه‌ای مردم و این مصرف رسانه‌ای را به انحای مختلف در مهاجرت‌ها و کوچ‌ها از برودکست‌ها به سمت برودبند‌ها می‌بینیم.

میرباقری بیان کرد: احساس خودم این است که تقریبا سوءتفاهم‌هایی که ما در عرصه پلتفرم‌ها و وی‌اودی‌ها داشتیم به شدت در حال کاهش است به خصوص حاکمیت متوجه این نکته شده که باید بستر‌ها و زیست‌بوم‌هایی را فراهم کند تا بازیگران مختلف بتوانند مذاکراتی با هم داشته باشند و همین‌طور نسبت به رفتار‌ها و قواعد و قوانین مطلع باشند و احیانا به سؤالات و ابهاماتی که برایشان به وجود می‌آید، پاسخ داده شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه از انتظاراتِ شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص نظارت ساترا صحبت کرد و گفت: نیاز فرهنگی مردم یک نیاز جدّی است، در جمهوری اسلامی ایران یک انقلاب منحصر به فرد و بزرگ صورت گرفته است و ما مدعی فکر و فرهنگ و اندیشه هستیم. قطعاً نیاز‌های فرهنگی و محتوایی مردم را به رسمیت می‌شناسیم، اما نسبت به محتوا و فرهنگی که نسبت به جهان تبلیغ و ترویج می‌شود نقد‌های جدّی داریم. این نقد‌های جدّی خودمان را باید از طریق بستر‌های فرهنگی و هنری و رسانه‌ای هم بتوانیم ابراز کنیم و هم بتوانیم نیاز‌های واقعی مردم را پاسخ دهیم. رسانه ملّی، ورزیدگی فوق ممتازی در این عرصه‌ها دارد و از یک آشنایی خوبی براساس نیازها، ذائقه‌ها و سلایق مردم برخوردار است. شاخص‌هایی که باید در برنامه‌ها و سریال‌ها وجود داشته باشد را میشناسد و این به ساترا کمک میکند تا به پشتوانه تجربه رسانه ملی نظارت بهتری بر شبکه نمایش خانگی داشته باشد.

میرباقری تاکید کرد: با ورود جدّی‌تر محتوا‌های بیرون مرزِ و همین‌طور فعالیت پلتفرم‌های مختلف فیلم و سریال در سطح جهان، علی‌القاعده باید استاندارد‌هایی را در این زمینه داشته باشیم. این هم یک امر محرزی است، ولی در اینجا باید به این مسئله توجه کنیم که مبانی، اصول و آرمان‌های ما غیرقابل مذاکره است. یعنی یک اصول ثابت، فراگیر و دائمی است و قابلِ چانه‌زنی نیست، اما در رابطه با اقتضائات زمانه هم باید انعطاف‌هایی داشته باشیم که مجموعه‌های تنظیم‌گر یک چنین مسئولیت‌هایی را باید در این زمینه داشته باشند.

وی افزود: در دولت گذشته، اختلافاتی میان صدا و سیما و وزارت ارشاد در خصوص تنظیمگری شبکه نمایش خانگی بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئله را حل کرد. شورای عالی انقلاب فرهنگی تنظیمگری صدا و سیما و ساترا را در حوزه‌های مشخصی از جمله شبکه نمایش خانگی به رسمیت شناخت و بر روی آن صحه گذاشت. قانونیت آن را تحکیم کرد، اما در ماده ششم آن مصوبه این نکته مطرح شد که باید در حوزه تنظیم‌گری اصول و سیاست‌های محتوایی محکمی داشته باشیم و کمیته‌ای برای تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی تعیین شد.

عضو کمیته تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی درباره معرفی سریال‌های نمایش خانگی در بخش‌های خبری تلویزیون خاطرنشان کرد: این اتفاق خوبی است که شاهد هستیم تعاملات میان نمایش‌خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می‌رود. یعنی در واقع باطل‌السحر همان غرض‌ورزی‌هایی است که می‌گفتند میان این دو، رقابتی وجود دارد. اما این‌طور نبوده و نیست. صداوسیما آمده تا شبکه نمایش‌خانگی را در عرصه رسانه درست هدایت کند. امیدوارم به زودی کار‌های مشترک میان نمایش‌خانگی و تلویزیون را ببینیم و همچنین سریال‌هایی از حوزه نمایش خانگی از تلویزیون پخش شوند. این اتفاق حتما باعث خواهد شد سریال‌ها در حوزه نمایش‌خانگی با یک ظرافت و دقت بیشتری به سمت خانواده‌محور شدن پیش برود و خانواده‌ها بتوانند به راحتی بیننده سریال‌های خانگی باشند.

دیگر خبرها

  • صداوسیما بازوی توانمند توسعه کیش
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • انتصاب مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها در وزارت ورزش
  • ببینید | قدردانی بیش از ۲۲۰ نماینده مجلس از برنامه‌های نوروزی، قرآنی و انتخاباتی صداوسیما
  • ۹۴ هزار نسخه نشریه ادواری طی یک سال جذب آرشیو مطبوعات رضوی شد
  • 94 هزار نسخه نشریه ادواری طی یک سال جذب آرشیو مطبوعات رضوی شد
  • جذب ۹۴ هزار نسخه نشریه ادواری در آرشیو مطبوعات رضوی
  • تعاملات میان نمایش‌خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می‌رود
  • تعاملات رو به رشد میان صداوسیما با شبکه نمایش‌خانگی
  • انتصاب مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان