Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران و عضو حزب منحله اعتمادملی با انتشار مطلب هنجارشکنانه‌ای حاشیه‌ساز شد.

به گزارش شریان نیوز،محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران اقدام به انتشار مطلبی هنجارشکنانه در صفحه شخصی اینستاگرام خود کرد که با واکنش‌های تند کاربران مواجه شد.

وی در این اقدام عجیب و خارج از عرف تک خوانی یک زن آوازه خوان که دعای ربنا را به سبک شجریان خوانده منتشر کرد که با واکنش تند کاربران مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته عجیب در این ماجرا این است که وی در انتهای مطلبش عبارت "سبحانک یا لااله الا انت الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب" را آورده به معنای اینکه "ای پروردگار ما را از آتش جهنم خلاصی ببخش" که در تناقض آشکار با فیلم منتشر شده است که مورد اشاره برخی کاربران قرار گرفت.

وی در پاسخ به نظر یکی از کاربران که این حرکت حق شناس را نوعی ساختارشکنی معرفی کرده بود نوشت:

البته برخی کاربران هم به تلاش حق شناس برای معرفی اسلام سلیقه‌ای و عامه پسند اشاره کردند:

حق شناس در پاسخ این کاربران نوشت:

نظر مراجع تقلید درباره تک خوانی زنان

برای پاسخ به این پرسش جناب حق شناس جستجویی در نظرات فقهی مراجع تقلید کردیم تا بیشتر بدانیم.

اگر بخواهیم نگاه فقهی به آواز زن بیندازیم باید بگوییم تمامی فق‌ها آواز زن را ـ اگر غنائی باشد ـ حرام دانسته اند. البته بعضی از فق‌ها مانند امام خمینی، مقام معظم رهبری، آیت الله گلپایگانی و.. یک مورد را استثناء کرده اند و آن هم آواز زن است در شب عروسی، ـ نه در مراسم عقد یا مولودی‌ها ـ آن هم در صورتی که نامحرم صدایش را نشنود.

در پاسخ به استفتاء مربوط به تک خوانی زنان در بخش استفتاء سایت رهبرمعظم انقلاب آمده است:

س: خواندن به‌صورت غنا توسط هر یک از مرد یا زن چه از طریق نوار کاست باشد و یا از طریق رادیو و چه همراه موسیقی باشد و یا نباشد، چه حکمی دارد؟

ج: غنا حرام است و خواندن به‌صورت غنا و گوش‌دادن به آن جایز نیست اعم از اینکه توسط مرد باشد یا زن و به‌طور مستقیم باشد یا از طریق نوار و همراه با نواختن آلات لهو باشد یا نه.

س: آیا جایز است مردى غناى زن اجنبیه را به قصد لذت بردن از حلال خود گوش کند؟ آیا غناى زن براى شوهر و بر عکس جایز است؟ و آیا این گفته صحیح است که شارع مقدس غنا را به علت ملازمت آن با مجالس لهو و لعب و عدم انفکاک از آن دو حرام کرده و تحریم غنا ناشى از تحریم آن مجالس است؟

ج: گوش دادن به غنا که عبارت است از ترجیع صدا به نحوى که طرب‏انگیز و مناسب با مجالس لهو و گناه باشد، مطلقاً حرام است، حتّى غناى زن براى شوهرش و بالعکس و قصد لذت بردن از همسر، استماع غنا را مباح نمى‏کند و حرمت غنا و مانند آن، با تعبّد به شرع ثابت شده و از احکام ثابت فقه شیعه محسوب مى‏شود و دائر مدار ملاکات فرضى و آثار روانى و اجتماعى نمى‏باشد، بلکه تا زمانى که این عنوان حرام بر آن صدق کند، حکم آن حرمت و وجوب اجتناب به طور مطلق است؛ و بعضی دیگر از فقهاء مانند آیت الله مکارم، آیت الله سیستانی و... هم گفته اند که حتی در شب عروسی هم برای زنان، آوازه خوانی جایز نیست. مرحوم آیت الله خویی نیز آوازه خوانی زن را با استفاده اسلام روایت ابی بصیر به سه دسته تقسیم نموده است:

۱. آوازه خوانی در مجالس مختلط.

۲. آوازه خوانی در مجالس عروسی مخصوص زنان.

۳. آوازه خوانی در مجالس زنان در غیر عروسی.

بعد ایشان فتوا دادند که غنا و آوازه خوانی زن فقط در مجالس عروسی زنان مجاز است؛ و قسم اول و سوم حرام می‌باشد.

حق شناس: اگر خواستید خدا را داشته باشید انواع راه‌ها وجود دارد

برای روشن‌تر شدن موضوع به سراغ محمدجواد حق شناس رفتیم تا از چند و، چون ماجرا بیشتر آگاه شویم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران  ضمن تائید مدیریت صفحه اینستاگرام خود اظهار داشت: اگر این مسئله شبهه ناک باشد جای بحث است، ولی اگر خانمی دعای ربنا و مناجات می‌خواند مشکلی ندارد.

حق شناس در پاسخ به این سوال که "آیا انتشار این مطلب می‌تواند حاشیه‌ای برای وی و شورای شهر به دنبال داشته باشد؟ " گفت: این صفحه، صفحه شخصی من است؛ ضمن اینکه در دوره و زمانی قرار داریم که خیلی از جوان‌ها از دین فاصله گرفته اند و متاسفانه مشکلاتی، چون گرایش جدی بخشی از جوانان به فرقه‌های انحرافی و مسیحیت بوجود آمده است و نماز خوانی و روزه داری هم رو به کاهش است.

عضو شورای شهر تهران افزود: ما باید بتوانیم فرصتی فراهم کنیم که جوانان احساس نکنند که دین در انحصار یک عده خاص است؛ این مطلب این پیام را داشت که من حزب اللهی دین خودم را دارم و آدم‌های دیگر هم می‌توانند دین خودشان را داشته باشند، راز و نیاز کنند.

حق شناس با رد این مسئله که «اجماع علمای شیعه بر حرمت است» بیان داشت: دقت بفرمائید پیام این مطلب این است که در این مملکت و در این کشور ۸۰ میلیون مسلمان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه مطمئناً اجازه نخواهد داد که برای خواندن این خانم در سطح شهر بنر تبلیغاتی زده شود گفت: نظرات کاربران را به هیچ وجه نمی‌توان اعتراض تلقی کرد؛ اگر ما بتوانیم با صدای این خانم چهار تا جوان را جمع کنیم که به مراسم احیای شب قدر بیایند و ارتباط بگیرند این یک پیروزی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر با بیان اینکه باید باعث آشتی جوانان با نظام شد گفت: یکی از دغدغه‌های من این است که از ۱۰۰ دانشجوی من ۸۵ نفر از آن‌ها روزه نمی‌گیرند و ۷۰ نفرشان نماز نمی‌خوانند و یه عده معترض هستند که چرا رفتید انقلاب کردید.

برچسب هامحمدجواد حق شناساینستاگرام

منبع: شریان

کلیدواژه: محمدجواد حق شناس اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی | نماینده‌ای داشتیم که به «مهسا امینی» فقط فحش نمی‌داد!

برخی از نمایندگان این دوره از مجلس حاضر نشدند درباره اخطار رهبری به مجلس یازدهم که مدتی است درباره آن در فضای اصولگرایی صحبت می‎شود، صحبت کنند. برخی به دلیل آنکه اعتقاد داشتند رهبری از آن‌ها تعریف کرده، موضوع اخطار‌ها را منتفی می‌دانستند و برخی دیگر اظهار بی‌اطلاعی کردند از این تذکرات و اخطارها. درحالی‌که بودند افرادی که به صراحت درباره اینکه این تذکرات نه‌تن‌ها در رسانه‌ها بلکه صحن علنی و از سوی رئیس مجلس نیز مطرح شده است، سخن گفتند.

 

به گزارش هم میهن، مرتضی محمودوند، عضو امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با چند مصداق این تذکرات و عدم توجه برخی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به آن را تشریح کرد. این گفتگو در ادامه می‎آید:

موضوعی که در این بین مطرح می‎شود این است که چرا با وجود شعار ولایتمداری رهبری، نمایندگان به‌نوعی رفتار کردند که بیش از سایر مجالس اخطار علنی رهبری را داشتند، چنانچه ایشان ۵ اخطار به مجلس یازدهم داده‌اند؟

اخطار‌های رهبر انقلاب با موضوع نیامدن پول نفت بر سر سفره‌ها مطرح شده است. هر فرد دلسوز و منصفی می‌داند که فشار معیشتی و اقتصادی بیش از حد طاقت‌فرسا بوده و به مرحله کمرشکن رسیده است. مردم ایران واقعاً نجابت دارند و با بزرگواری می‌سوزند و می‌سازند. اما نجابت و بزرگواری دلیلی بر این نیست که مسئولان به کم‌کاری‌های خود ادامه دهند. من بار‌ها در این مورد تذکراتی را به مسئولان داده‌ام.

اخطارها، اما ربطی به موضوع نفت و کوچک‌تر شدن سفره‌های مردم نداشته است. بیشتر درباره عملکرد و رفتار نمایندگان بوده است...

بله. به‌عنوان مثال استیضاح وزیران و استفاده درست از ابزار نمایندگی یکی از موضوعاتی است که رهبری درباره آن تذکر داده‌اند. من جزو افرادی بودم که استیضاح برخی از وزرا را با ۷۰ تا ۸۰ امضا مطرح کردند و هنوز امضای خود را پس نگرفته‌ام و بر سر امضای خود پا برجا مانده‌ام. در حقیقت امضای طرح استیضاح چند وزیر را که امضا کردم، هنوز در سامانه وجود دارد. در دفاع از مردم هیچ کوتاهی نکردم و با هیچ فردی هم تعارف نداشتم.

کل نمایندگان مجلس هم این رفتار را از خود نشان دادند؟

اگر این رفتار کل نمایندگان بود که الان مردم مشکلی نداشتند. من به‌عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی نه‌فقط درباره موضوعات امنیتی بلکه به موضوعات اقتصادی و معیشتی مردم فریاد می‌زدم. اگر نمایندگان پای کار می‌ماندند قطعاً انقلابی در بودجه رخ می‌داد. نمایندگان در این دوره از مجلس می‌توانستند تحولی عظیم در توجه به معیشت (که به بودجه و تلفیق گره خورده) به وجود آورند.

لابی‌گری در این سطح و به ضرر مردم واقعاً قابل قبول نیست. امیدوارم حسن‌نیت و توجه خیرخواهانه آحاد مردم را به نفع مردم خود تفسیر به رای نکنند. این میزها، مدیریت‌ها و ریاست‌جمهوری‌ها برای هیچ‌کس نمانده است و در پایان باید گفت؛ خوش به حال کسانی که در راه دفاع از مردم مظلوم و با توجه به منافع ملی و کشور حرکت کرده باشند و بد به حال کسانی که رسماً خیانت کردند و خود را در این دنیا و آن دنیا گرفتار کردند.

مهم‌ترین توصیه رهبری در جلسات خصوصی با نمایندگان مجلس چه بود که اکثریت نمایندگان به اجرای آن تن ندادند؟

تا جایی که من می‌دانم اکثر نمایندگان دستورات رهبر انقلاب را رعایت کردند.

اگر رعایت می‌شد که نیازی به اخطار احساس نمی‌شد.

به‌عنوان مثال موضوع استعفای نمایندگان مجلس برای حضور در دولت را مطرح می‌کنند که یکی از توصیه‌های رهبر انقلاب در این مورد بوده است. دولت تعدادی از نمایندگان را نشان کرد برای وزارتخانه‌ها و مدیریت‌ها.

با توجه به توصیه رهبری چرا مجلس قبول کرد که آن‌ها استعفا دهند و از مجلس بروند؟

اتفاقاً در رای‌گیری‌ها بحث لابی‌گری‌ها مطرح بود و برخی از افرادی با خواهش از نمایندگان امضا گرفتند تا با استعفای آن‌ها موافقت کنند که به نظرم این رفتار خوب نبود. یعنی خواهش می‌کردند و تلاش نمایندگان هم این بود که خواهش همکارشان را زمین نیاندازند. البته بودند نمایندگانی که به استعفا و خروج نمایندگان از مجلس رای ندادند.

در هر صورت آن‌ها از مجلس رفتند و به توصیه رهبری عمل نشد.

اگر فرامین رهبر انقلاب را رعایت می‌کردند شرایط جامعه این نبود. تصور کنید در زمان اعتراضات ۱۴۰۱ رهبر انقلاب درباره مهسا امینی گفتند: «من دلم برای این دختر سوخت.»، اما در مجلس نماینده‌ای داشتیم که در مصاحبه‌هایش فقط فحش نمی‌داد. بسیاری از مواقع می‌گویند، ولی امر، ولایت، مسائل شرعی و...، اما در بزنگاه‌ها خود را نشان می‌دهند. به‌عنوان مثال خیانت و جنایت بالاتر از مسمومیت دختر بچه‌های مظلوم کشورمان؟ من چند بار این موضوع را مطرح کردم و در صحن درگیری ایجاد شد، تا اینکه رهبر انقلاب گفتند: «این یک جنایت است.»

بعد از صحبت رهبر انقلاب گرد مرده روی همان آقایانی پاشیدند که با من درگیر بودند. مگر رهبر انقلاب نگفتند این مسمومیت‌ها جنایت است؟ این افراد قبول نداشتند که جنایت است و به آن‌ها برخورده بود که ما مسمومیت این دختربچه‌های مظلوم را جنایت می‌دانستیم. قبل از آنکه رهبر انقلاب این جمله را بگویند، آنقدر غضب و ناراحتی داشتند که از صورت‌شان آتش می‌بارید. من گفتم این‌ها از مجلس استعفا می‌دهند و می‌روند، اما حالا دوباره شده‌اند همه‌کاره جمهوری اسلامی. وقتی رهبر انقلاب گفتند: «این جنایت است.» باید می‌گفتند: «اطاعت امر.»

به نظر شما آیا این گذاره درباره مجلس یازدهم درست است که این مجلس شعار ولایتمداری می‌دهد، اما اطاعت امر نمی‌کند؟

بی‌تعارف؛ جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی. ما جانانه از مردم خودمان دفاع کردیم و کوتاه نیامدیم به همین دلیل امروز آرامش داریم. اما جالب است که این آقایان که حرف رهبر انقلاب را در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند. درد از این بزرگ‌تر؟ آن‌ها تمام بچه‌های دلسوز را رسماً و عامدانه تخریب کردند. در این شرایط چه چیزی از نهاد دموکراسی و نظر ملت می‌ماند؟

دیگر خبرها

  • عکسی عجیب از چهره شکسته آلن دلون
  • عکس | تصویری عجیب از چهره شکسته آلن دلون
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس
  • کفن و دفن جدیدی در آرامستان‌های قدیمی شهر تهران انجام نمی‌شود
  • اساسنامه سپاه پاسداران به امضای کدام چهره شاخص سیاسی رسید؟
  • ویدئویی کمتر دیده شده از مهارت‌های باورنکردنی مارادونا + ویدئو
  • ماجرای ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی | نماینده‌ای داشتیم که به «مهسا امینی» فقط فحش نمی‌داد!
  • جنجال ادعای عکس دختر نیمه‌برهنه در خیابان‌های تهـران!
  • فیلم| واکنش کاربران فضای مجازی به ماجرای اصفهان