Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد زهرايي مسئول سازمان بسیج سازندگی در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگ و جامعه خبرگزاری بسیج با اشاره به اجرای "طرح جهاد همبستگی ملی" برای سیل زدگان کشور اظهار داشت: اواخر فروردین بود که سردار غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین از اجرای طرح جهاد همبستگی ملی خبر داد عنوان نمود که در این طرح، هر مسجد در سراسر کشور ساخت یک منزل مسکونی و هر کاسب تأمین یک کالای اساسی را عهده‌دار خواهد شد و بحمدالله در حال حاضر، از اکثر استان‌ها خبرهای خوبی در خصوص اجرای طرح جهاد همبستگی ملی به گوش می رسد و با اعلام آمادگی اقشار مختلف، می توان خرابی های حاصل از سیل اخیر در کشور را برطرف نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: سازمان بسیج مستضعفین در مواجهه با سیل اخیر، دو مرحله را پیش بینی کرد که می توان به استقرار سپاه های استانی در مناطق جغرافیایی مشخص در استانهای سیل زده و همچنین امداد و نجات مردم سیل زده و ارسال اقلام مورد نیاز، تجهیزات مهندسی و گروه های جهادی اشاره نمود که تا دهه اول ماه مبارک رمضان به پایان رسید.


زهرایی اضافه کرد: مرحله دوم اقدامات سازمان بسیج مستضعفین، با اولویت تعمیرات، بازسازی و ساخت منازل سیل زدگان کلید خورد و سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین طرح کمک به دولت برای بازسازی منازل سیل زدگان را مطرح نمود؛ چرا که دولت متولی کار در بازسازی منازل مردم سیل زده است و سازمان بسیج مستضعفین هم شبکه عظیمی از نیروی بسیجی و مردمی را در خود دارد که می توان در مقابله با بحران ها از این پتانسیل مردمی بهره برد.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه آمار اولیه در کشور نشان می دهد که 70هزار خانه در مناطق سیل زده نیاز به مرمت، ساخت و بازسازی دارد، گفت: از این آمار، 60 هزار خانه باید ساخته شود که کار یک نهاد نیست و همه دستگاه ها و سازمان ها در کشور باید دست به دست هم بدهند تا بتوانیم در زمینه ساخت خانه، به مردم کمک کنیم و طرح جهاد همبستگی ملی هم در همین راستا به پیشنهاد بسیج شکل گرفته است و با توجه به اینکه بیش از 70 هزار مسجد در سراسر کشور وجود دارد، این مساجد با شعار «هر مسجد، یک خانه» می توانند به کمک مردم سیل زده بشتابند.


وی با بیان اینکه در این طرح، مساجد با استفاده از توان و ظرفیت مردم و خیران برای ساخت منازل سیل‌زدگان به یک پایگاه تبدیل می‌شوند، افزود: هدف از طرح جهاد همبستگی ملی، از یک طرف اتصال چند مجموعه اجرایی به یکدیگر و از طرفی شناسایی مساجد و گروه‌های جهادی است که بتوانند متولی اجرایی یک یا چند واحد مسکونی شوند و از طرف دیگر در طرح مذکور علاوه بر استفاده از ظرفیت پایگاه‌های مساجد، بعد از تکمیل منازل نیز بسیج اصناف و افراد خیر پای کار می‌آیند تا با تهیه اقلام و کالا‌های مورد نیاز مردم سیل‌زده درد و آلام آنان را کاهش دهند.


زهرایی تصریح کرد: طبق امضای تفاهم نامه ای میان بسیج و بنیاد مسکن، 20 هزار خانه از مناطق سیل زده در دست تعمیر قرار گرفت و گروه های بسیجی و جهادی هم به کمک مردم سیل زده شتافتند و همین طور، طبق طراحی سامانه ای به نام سامانه عمران اجتماعی به آدرس اینترنتی omranejtemaei.ir به منظور هدفمندسازی کمک های مردمی برای سیل دیدگاه از سیل با محوریت مساجد راه اندازی گردید و نحوه کمک به ساخت مسکن و نحوه تامین کالاهای اساسی مردم سیل زده، به نمایش در آمده است و در این سامانه اینترنتی، هر خانه یک گروه و متولی جهادی پیدا می کند و خیران می توانند با مراجعه به این پایگاه اینترنتی، کمک های مردمی خود را واریز نمایند و در جریان ساخت بازسازی منازل مردم سیل زده قرار بگیرند.


مسئول سازمان بسیج سازندگی خاطر نشان کرد: سامانه اینترنتی "عمران اجتماعی" این امکان را برای خیران مهیا می سازد که در جریان پیشرفت خانه ای که برای ساخت و بازسازی اش کمک مادی نموده اند را مشاهده نمایند و این موضوع نشان دهنده شفافیت کار در این سامانه اینترنتی است.

زهرایی تاکید کرد: در استان های سیل زده گلستان و مازندران با حضور سردار غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین و همچنین مسئولان عمرانی دولت، کلنگ نمایدن 20 هزار پروه تعمیر و ساخت خانه برای مردم سیل زده کلید خورده است و شروع این عملیات از این دو استان کلید خورد و بسیجیان و گروه های جهادی برای این کار، در محل مستقر شده اند و بنیاد مسکن و سپاه در کنار یکدیگر برای تحقق بخشی به این کار، در تلاش هستند.


وی اضافه کرد: تامین اعتبار 8 هزار واحد مسکونی از سوی دولت برای مناطق سیل زده مهیا شده و اعتبار 12 هزار پروژه هم در مرحله دوم است که ان شالله به زودی محقق می شود و مردم هم با مراجعه به سایت سامانه اجتماعی، به کمک های مردمی خود ادامه می دهند و سازمان بسیج سازندگی هم در راستای تعمیرات و ساخت خانه، اقدامات قابل توجهی را انجام داده که بعد از عید فطر، سرعت این کار چندین برابر خواهد شد.


مسئول سازمان بسيج سازندگي با بیان اینکه طرح همبستگي ملي نه براي بسيج است نه براي ارگاني خاص؛ بلکه يك طرح ملي و تكليف شرعي محسوب می شود و براي تمام دستگاه‌ها امري واجب است، ابراز داشت: اجراي طرح همبستگي ملي با دو موضوع مسكن و لوازم ضروري مسكن از آلام مردم سيل زده و آسيب ديده كم مي كند و بايد نهايت تلاش را در اين راستا به كار گرفت و هدف از اجراي اين طرح از يك طرف اتصال چند مجموعه اجرايي به يكديگر و از طرفي ديگر شناسايي مساجد و گروهاي جهادي مي باشد كه بتوانند متولي اجرايي يك يا چند واحد مسكوني شوند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف

امام جمعه قزوین گفت: در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم، فرهنگ مردم، خواسته مردم و امنیت محیط زیستی و زندگی مردم را داشته باشید و مشارکت مردم را بالا ببرید، این‌ها موفقیت و برکت را با خود به همراه دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی شامگاه چهارشنبه _پنجم فروردین+ در دیدار با سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین اظهار کرد: مسکن، تسهیل امر مسکن و مخصوصاً مشارکت مردم در این حوزه بسیار مهم است، هر کجا ما مردم را کنار بگذاریم همان جایی است که کار ما لنگ می‌شود.

وی افزود: در عرصه مسئولیتی شما هم همین‌طور است، تلاش کنید مردم شوق پیدا کنند و خودشان به میدان بیایند، شما هم برای آن‌ها احترام قائل باشید و حتی آن‌ها را سر پروژه‌ها ببرید و نظرات آن‌ها را جویا شوید.

در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم شود

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین ادامه داد: در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم، فرهنگ مردم، خواسته مردم و امنیت محیط زیستی و زندگی مردم را داشته باشید و مشارکت مردم را بالا ببرید، این‌ها موفقیت و برکت را با خود به همراه دارند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: رعایت حال زمین‌های حاصل‌خیز هم بسیار حائز اهمیت است، زمین‌های حاصل‌خیز چیزی نیست که ما آن‌ها را از دست بدهیم و بعد راحت بتوانیم آن‌ها را پیدا کنیم، ما می‌توانیم از زمین‌های درجه ۳ و زمین‌هایی که به درد کشاورزی و کشت و کار نمی‌خورند، برای مسکن استفاده کنیم، گاهی ممکن است این زمین درجه ۳ برای ساخت مسکن درجه یک باشد.

وی ادامه داد: هر روز که بگذرد ما بیشتر قدر زمین‌های حاصل‌خیز و مرغوب کشاورزی را می‌دانیم، بنابراین نباید به آن‌ها آسیب وارد کرد، ما انتظار داریم در حوزه کاری شما این مسائل رعایت شود. شما باید با دیانت و ایمان کار خود را پیش ببرید تا بلا بر سر زمین‌های مرغوب کشاورزی و زمین‌های حاصل‌خیز نیاید.

امام جمعه قزوین در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه مدرسه، فضای بهداشتی و درمانی، پارک و فضای ورزشی جزو ضروریات زندگی امروز مردم است، گفت: بنابراین در ساخت شهرک‌ها و نواحی شهری منفصل باید این موضوع لحاظ شود.

آیت‌الله عابدینی با اشاره به اینکه بخشی از حوزه جوانی جمعیت به مسکن مربوط می‌شود، تصریح کرد: در فضای کاری شما باید این طور باشد که برای حوزه جوانی جمعیت بگویید ما به فلان تعداد خانواده روحیه داده‌ایم و گفته‌ایم غصه مسکن را نخورید، ما زمین و زمینه آن را فراهم می‌کنیم.

در باب سلامت اداری و نیروی انسانی دقت شود

وی افزود: در باب سلامت اداری و نیروی انسانی در مجموعه راه و شهرسازی دقت شود که آیا کارشناس ما دقیق کارشناسی می‌کند یا ناظر ما نظارتش را درست اعمال می‌کند یا خیر. در بحث نیروها باید به سلامت نیروی انسانی فکر کنیم، باید به سلامت کسانی که در نقاط کلیدی مجموعه هستند فکر کنیم، باید معلوم باشد این‌ها کارشان را درست انجام می‌دهند یا خیر.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین یادآور شد: البته اکثر نیروها سالم و مسئولیت‌پذیر هستند، تعهد را می‌فهمند و حلال و حرام سرشان می‌شود، اما همان تعداد اندکی که ممکن است مسئولیت‌پذیر و متعهد نباشند، کار دست مجموعه می‌دهند، این جاها بزنگاه‌های خوف و خطر است.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: خیلی‌ها آمده‌اند در زمین کسانی که قبلاً بوده‌اند و زمینه را خراب کرده‌اند، باندبازی کرده و لطمه خورده‌اند، اگر کسی متدین باشد و این گونه لطمه بخورد، خسرالدنیا و الاخره می‌شود، بنابراین لازم است همه ما در محیط کار خودمان به این مسئله دقت کنیم.

وی با یادآوری اینکه در یکی از جاده‌های فرعی بنده شاهدم هر یک یا دو سال تمام زیرساخت‌های آسفالت را فراهم می‌کنند و صاف می‌شود، گفت: اما در زمستان مجدداً این جاده به سرنوشت قبلی دچار می‌شود.

اسم پیمانکاران راهسازی حرام‌کننده سرمایه مردم در جاده‌ها نصب شود

امام جمعه قزوین تأکید کرد: مردم آن منطقه دائم سوال می‌کنند این مسئولینی که این بودجه را خرج می‌کنند و اینجا را برای آسفالت صاف می‌کنند، آیا نمی‌دانند این جاده بدون آسفالت مجدد در سال آینده به شکل سابق در می‌آید؟ وقتی قصد آسفالت ندارید چرا اینقدر هزینه می‌کنید؟ اگر زیرساخت را درست کرده‌اید، پس مرحله بعدی را هم انجام بدهید.

آیت‌الله عابدینی ادامه داد: کیفیت ساخت‌وساز راه و مسکن حائز اهمیت است، برخی جاده‌ها را می‌بینیم که هنوز عمر چندانی از ساخت آن‌ها نگذشته و از بین رفته‌اند، باید اسم چنین پیمانکاری را تابلو کنیم و ابتدای این جاده نصب کنیم تا مردم در جریان باشند، چه کسی سرمایه آن‌ها را حرام کرده است.

کد خبر 747681

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد در حال ساخت است
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • حرکت به سمت مشارکت معنادار و عمیق مردم در ساخت مسکن
  • کاری کنید امید مردم برای خانه‎دار شدن از بین نرود/بنگاه‌‎داری بانک‌‎ها، آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود