Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمی پور گفت: در استان حدود ۱۷ هزار دانش آموز استثنائی به صورت خاص مشغول به تحصیل هستند که ۸ هزار نفر از این دانش آموزان در مدارس استثنائی و حدود ۹ هزار نفر نیز در قالب طرح تلفیقی فراگیر در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «مهدی قاسمی پور» امروز(۱۲ خرداد) در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت مدرسه ویژه دانش آموزان اوتیسم که در ناحیه ۵ آموزش و پرورش برگزار شد با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت مدرسه ۹ کلاسه ویژه دانش آموزان اوتیسم در آموزش و پرورش ناحیه ۵ مشهد با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد ریال توسط خیر نیک اندیش علیرضا موحدیان آغاز شد، گفت:در استان خراسان رضوی حدود ۱۷ هزار دانش آموز استثنائی به صورت خاص و همچنین طرح تلفیقی فراگیر مشغول به تحصیل هستند که ۸ هزار نفر از این دانش آموزان در مدارس استثنائی و حدود ۹ هزار دانش آموز نیز در قالب طرح تلفیقی فراگیر در مدارس عادی در کنار سایر دانش آموزان مشغول به تحصیل هستند و دانش آموزان فوق بهره هوشی عادی دارند ولی در بعضی موارد نیاز به حمایت های خاص و ویژه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی استان افزود: متناسب با سیاست های کلان وزارت آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین یکی از سیاست های اصلی آموزش و پرورش استثنائی چرخش از جداسازی به سمت فراگیرسازی است و در طرح سنجش که از ۲۵ خردادماه به صورت رسمی در استان آغاز می شود دانش آموزان اوتیسم، دانش آموزان دارای آسیب شنوایی و بینایی و همچنین دانش آموزان دارای مشکلات جسمی و حرکتی در مدارس عادی ساماندهی خواهند شد.

 

قاسمی پور اظهار کرد: در حال حاضر در سطح استان ۱۰ مدرسه ویژه دانش آموزان اوتیسم در حال فعالیت هستند و استان خراسان رضوی در بحث آموزش دانش آموزان اوتیسم پیشرو ترین استان کشور محسوب می شود و سایر استان های کشور در قالب اردوهای تجربه گردانی از این مدارس بازدید می کنند.

 

وی ادامه داد: در استان خراسان رضوی تعداد ۲۹۳ دانش آموز اوتیسم وجود دارد که از این تعداد، حدود ۱۵۰ دانش آموز اوتیسم در مشهد زندگی می کنند و در نواحی هفتگانه مشهد و منطقه تبادکان مشغول به تحصیل هستند و متاسفانه جایابی هایی که برای ساخت مدارس اوتیسم انجام شده مناسب نبوده و بسیاری از دانش آموزان اوتیسم حاشیه شهر مشهد باید مسافت طولانی را برای رسیدن به این مدارس طی کنند که خوشبختانه با ساخت این مدرسه این مشکل حل خواهد شد.

 

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی استان با اشاره به این موضوع که توجه به افراد با نیازهای ویژه و استثنائی یکی از اصول و معیارهای توسعه یافتگی کشورهای دنیا محسوب می شود خاطرنشان کرد: خوشبختانه امسال و در طول سال های گذشته اعتبارات و خدماتی که برای بچه های استثنائی در نظر گرفته شده رشد حداقل ۷ برابری در این مدت زمان داشته است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی روز قدس روز قدس خبرگزاری شبستان استان بوشهر فلسطین راهپیمایی روز جهانی قدس عظمت روز جهانی قدس روز جهانی قدس مراسم شب قدر ساخت مدرسه دانش آموزان استثنایی آموزش و پرورش مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد

احمد رضا اجتهادی گفت: این تعداد فضای آموزشی شامل ۲۴۰ کلاس درس با زیربنای ۴۴ هزار و ۹۵۰ مترمربع است که در اختیار دانش‌آموزان استان قم قرار گرفته‌است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم عنوان کرد: سال گذشته کلنگ‌زنی پنج پروژه جدید نیز به انجام رسید که در حال ساخت است.

اجتهادی بیان کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس قم، طرح استفاده از ظرفیت‌های خیری برای درآمدزایی و خودکفایی مدارس و پیگیری این موضوع را در استان در دستور کار دارد که یکی از جلوه‌های این امر، پیگیری تاسیس سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی در پشت بام مدارس است.

مدیرکل نوسازی مدارس قم  بیان کرد: سال گذشته همزمان با آیین بهره‌برداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی سراسر کشور در ایام الله دهه فجر، سامانه تولید برق از انرژی خورشیدی در دبستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) به بهره‌برداری رسید که ۲۰ کیلووات ظرفیت دارد و طبق نرخنامه مصوب سال گذشته، می‌تواند در هر ماه حدود ۹۰ میلیون ریال درآمد برای مدرسه کسب کند.

۳۰۵ هزار دانش‌آموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یک‌هزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.

۵۶ درصد دانش‌آموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفه‌ای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیش‌دبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل می‌باشند.

۹۵ درصد دانش‌آموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل می‌کنند. ۵۰.۴ درصد دانش‌آموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • پیگیری جدی برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن کودکان
  • 13 هزار دانش آموز امسال به کلاس های درس بازگشتند
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت